Canim çocuk gibi pohpohlanmaya alışmış, tepkisini bu şekilde göstermeye alışmış. Kolay kolay vazgeçmez.
Neden mutfak alışverişi diyorsun ki, kendi nasina yapamıyor musun ya da yapmasan ne çıkar? Evde mutlaka 3-5 gün idare edecek alternatif vardır.
Bende de vardı böyle bı tane. Kuserdi.
Artık bir gün ben de vazgeçtim. O küsyüğünde nedenini çözmeye vslismaktan,neselendirmeye çalışmaktan, evin ağzının tadını tekrar sağlamaya çalışmaktan.
İçimden bile gelmedi birgün. Ne bir yorumda bulundum. Ne de gerekmedikçe soru sordum ne de cevap verdim. Bu sefer o baktı ben elden gitmişim. Toparlamaya çalıştı ama çok geçti herşey için. Bosandik. Tabi tek sebep bu değil bizde. Sevgisizlik ve iletişimsizlik bizi bu yola itti.
Sanki o evde hiç yokmuş gibi davran, tabak çanağı mi kırıyor. Hiç soylenme. Etrafı mi pisletiyor bırak koksun ortalık. Temiz bir bardak kalmasın etrafta.
Olay çıkarırsa söylenirse bak yüzüne birşey deme ve geç içeri. Yani kapı duvar ol ona.
Emin ol o alışmış bir şekilde barıştırmaya. Kimse kimsenin kaprisini çekmek zorunda değil.
Aç film izle, komedi izle, kitap oku. Arkadaşlarınla çoklu videolu sohbetler yap.
Yani yok say. Sensiz de mutluyum de.
Korona sebebiyle gidemeyecegini biliyor. Bir de korkutmuaya çalışıyor. Bak babama 1 sene küstüm sana da umrum olmaz.valla babasıyla mecbur barışacak, kan bağı var çünkü, nihayetinde baba ama kimse kimseyi çekmek zorunda değil.
Huya bak ya.