• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli küsüyor

evet her seyın farkındayım, dediğiniz gibi çokta korkuyorum. yanlış yapmaktanda korkuyroum. Kısmetim var mı acep benı çok mutlu edecek biri, sanmıyorum. kimseye ısınamayacağımı düşünüyorum. Kimse ile de yakınlaşmam olmadı bugune değin,

Vardır vardır merak etme. HER SON BİR BAŞLANGIÇTIR :31:

Bi de bak benim durumum daha vahimdi. Ben izmitliyim. Peşinden koştuğum sivaslıydı düşün yani aşk neler yaptırıyo insana. sende yine mesafe yok en azından ve ben anladım ki aşk gerçekten engel tanımıyormuş. Burnumun ucunda beni seven kişiyi sevemedim de kalktım taa nerelerdeki kişiyi sevdim ben :14:

haklısınız, aşk engel tanımıyor ama aklımız mı kalbimiz mi nedir bilmiyorum ama yanlış yapıyoruz zaman zaman,

mesafe yok evet ama bir süre il dışındaydı ınanın benımle daha ilgiliydi, ailesinin yanında tuhaf oluyor,.uzaklaşıyor. arkadaşları pek yok ama tek tuk gittiğinde onlara, bana karşı daha duzgun davranıyor, her halde onların mutlu aile tablolarını görüp kafasına dank ediyor.

haklısınız, aşk engel tanımıyor ama aklımız mı kalbimiz mi nedir bilmiyorum ama yanlış yapıyoruz zaman zaman,

mesafe yok evet ama bir süre il dışındaydı ınanın benımle daha ilgiliydi, ailesinin yanında tuhaf oluyor,.uzaklaşıyor. arkadaşları pek yok ama tek tuk gittiğinde onlara, bana karşı daha duzgun davranıyor, her halde onların mutlu aile tablolarını görüp kafasına dank ediyor.

Gerçi mesafe olsa ne yazar. Bizim beraber olmamıza mesafeler değil aptallığı engel oldu :5:
O aşık olduğum kişi gitmiş yerine duygusuz, ilgisiz, sevgisiz, buz gibi bir kişi gelmişti.
Neyse bence bu adamla ömür geçmez yol yakınken dön sen.

Yaşında ne var ki şekerim, burda 31-32 yaşında evlenen , hayatının aşkıyla tanışan pek çok kadın okudum ben. Genç yaştasın, yaşı bence hiçççççççç kafana takma.

Bununla evlenceksin de ne olacak , şimdi evlenip 40 yaşında boşanırsan o zaman kara kara düşünceksin işte.

Görücü usülü ailenin bulduğu biriyle hiç tanımadan etmeden evlenmek bile bu adamdan iyidir derim. Bu adamın b.k olduğunu %100 biliyorsun çünkü, diğer türlü %50 şans var yine de :55: Etrafına evlenmek istediğini söylesen mutlaka birileri çıkar derim.

Önünde kocaman bir hayat var, sana değer vermeyen biriyle geçirme bence. Benim fikrim bu ama seni de kesinlikle anlıyorum.......karar senin.

Evet biliyrum hata yaptığımı, kendime acıyorum dedim bir kaç kere bu sefer konuşma benle ben buyum deyip durdu. yalnızlık ömur boyuuu

ben evlilik trenini kaçırmak üzere oldugumu biliyorum çokta iyi biliyorum. kafama takmayım diyorum ama ne zaman birilerini görsem yada birileri evlenmiyor musun dese mahvoluyorum

Gerçi mesafe olsa ne yazar. Bizim beraber olmamıza mesafeler değil aptallığı engel oldu :5:
O aşık olduğum kişi gitmiş yerine duygusuz, ilgisiz, sevgisiz, buz gibi bir kişi gelmişti.
Neyse bence bu adamla ömür geçmez yol yakınken dön sen.

evet buz gibi ilgilenmiyor artık, bir aşk lafı yok, insan duymayı inanın çook istiyor ama malesef : (
siz yol yakınken dönmüşsünüz cesaretliymişsiniz

Ya bırak boşver desinler. Bence ayrıl duyur herkese de evlenmek için aday arıyorum diye çıkar illa biri :31:

evet buz gibi ilgilenmiyor artık, bir aşk lafı yok, insan duymayı inanın çook istiyor ama malesef : (
siz yol yakınken dönmüşsünüz cesaretliymişsiniz

Benimki cesaretten değil mecburiyetten. :43:
O değişmiş haline rağmen hazırdım ben ama o hiç takmadı beni. Yokmuşum gibi davrandı. Bende kalbime gömdüm 3 yıl geçti hala böyleyim. Kalbim çok yara aldı :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde önceki vardı çok çektim ilgisizdi aramazdı sormazdı ben ararsam konuşurdu msn de filan ancak. Ayda bir görüşerek ilişki mi olurmuş işte o kişiyi tabulaştırırsan oluyormuş sonra ne oldu başkasıyla nişanlandı. Gayette ilgiliydi onunla bana yapmadığını kat kat fazlasını yaptı. Hatta ben ilişkimiz var diyorumda yokmuş bile yani. Bunu neden anlattım ben bağımlı saplantılı türde bir ilgi duydum ona aynen bende işte yaşım ilerliyor ve o duyguları başkasına hissedemem diye bırakmadım o kadar saçma salak bir ilişki olduğu halde. Ama elin adamı acımıyor işte gidiyor buluyor yoluna devam ediyor. Bak biriyle tanışman bir gün sözlenmen 1 ay nişanlanman 6 ay evlenmen taş çatlasa 1 senede olur doğru kişi olursa hele ki bir anda tanışıp 3 ay sonrada evlenirsin. Yani hiç umutsuzluğa kapılma derim. Bunun gibi sünepe olgunlaşmamış biriyle vakit kaybedeceğine bekle dur bakalım belki hayat sana daha iyisini sunacak hem bıraksan ne kaybedersin zaten var olan haliyle çok cazibesi yok anladığım kadarıyla sende ona karşı duygu zerresi bile kalmamış. Bırak arama dönme kesin olarak bitirdim de. Ne zaman ona yazmak konuşmak istesen buraya yaz kendini engelle frenle başka hobi bul unutuluyor ben en ağır acıyı bile atlattım sende atlatırsın boşver.

Benimde önceki vardı çok çektim ilgisizdi aramazdı sormazdı ben ararsam konuşurdu msn de filan ancak. Ayda bir görüşerek ilişki mi olurmuş işte o kişiyi tabulaştırırsan oluyormuş sonra ne oldu başkasıyla nişanlandı. Gayette ilgiliydi onunla bana yapmadığını kat kat fazlasını yaptı. Hatta ben ilişkimiz var diyorumda yokmuş bile yani. Bunu neden anlattım ben bağımlı saplantılı türde bir ilgi duydum ona aynen bende işte yaşım ilerliyor ve o duyguları başkasına hissedemem diye bırakmadım o kadar saçma salak bir ilişki olduğu halde. Ama elin adamı acımıyor işte gidiyor buluyor yoluna devam ediyor. Bak biriyle tanışman bir gün sözlenmen 1 ay nişanlanman 6 ay evlenmen taş çatlasa 1 senede olur doğru kişi olursa hele ki bir anda tanışıp 3 ay sonrada evlenirsin. Yani hiç umutsuzluğa kapılma derim. Bunun gibi sünepe olgunlaşmamış biriyle vakit kaybedeceğine bekle dur bakalım belki hayat sana daha iyisini sunacak hem bıraksan ne kaybedersin zaten var olan haliyle çok cazibesi yok anladığım kadarıyla sende ona karşı duygu zerresi bile kalmamış. Bırak arama dönme kesin olarak bitirdim de. Ne zaman ona yazmak konuşmak istesen buraya yaz kendini engelle frenle başka hobi bul unutuluyor ben en ağır acıyı bile atlattım sende atlatırsın boşver.

evet unutmak nasıl olur üzülür müyüm bilemiyorum. bazen üzülmeyeceğim diyorum bir iki gun görüşmüyoruz, çıkıp elinde o tum hediyelerimi biriktirdiği kutu ile çıkıp geliyor, artık bitti senınle bir sey olmaz' deyince bir anda midem yanıyor tuhaf oluyorum. Ama bir arada da olmuyor, işte ortada. bugun akşam aradım yıne sert bır ses tonuyla telefonu açıyor tek tük iki kelime ben boş boş konuşmak zorunda kalıyorum, bir şey anlatmıyor sorarsam zoraki cevaplıyor. o kadar değersiz hissediyorum ki,. Bir iey mi var diyorum, yok bir şey diyor, ama oldugu belli, ne olduysa söylemiyor, küsecek bir sey bulmuştur nasılsa

ben na yapacagım kızlar, yaş geçiyor, ömür gidiyor:5:

Benimki cesaretten değil mecburiyetten. :43:
O değişmiş haline rağmen hazırdım ben ama o hiç takmadı beni. Yokmuşum gibi davrandı. Bende kalbime gömdüm 3 yıl geçti hala böyleyim. Kalbim çok yara aldı :43:

acı da zor işte, yaşamak istemiyorum bunu, kaldıramam. çünkü bu altı sene içinde arada görüşmediğimiz koskoca bir 2 yıl var, o zamanalrda onu düşünmediğim bir gun bile geçmemişti

yay burcu olduğu içime doğmuştu.bir süre önce yay burcundan biriyle kısa bir arkadaşlığımız oldu.seninki kadar olmasa da onun da böyle trip yapma,geri çekilme,kabuğuna çekilme,susma,alınma gibi huyları vardı ama seninki kadar iletişim bozukluğu yoktu.bir de aile konusunda çok aşırı hassastı.aynı senin dediğin gibi sanki ailesi bir fanusun içinde gibi davranıyor ve beni bu fanusun içine kesinlikle sokmuyordu.bana bir gün dedi ki;hiç kimseyi ailemle sorun yaşayacak kadar çok sevmem... zaten aile yüzünden benden vazgeçti.acaba diyorum ailesi seni istemiyor olabilir mi?yani bu vatandaşın kafasına yatmayan bir şeyler mi var?ailevi sorunları da olabilir.bir de üstüne düştükçe kaçar sıkılır.benimki de biraz üsteleyince baktım kaçıyor.ondan kaçması gereken bendim oysa ki ama.sen tuzağa düşmüşsün.o kaçıyor sen kovalıyorsun. dengesiz bir yay burcu var karşında.hem siz evlilik hakkında falan konuşuyor musunuz?nasıl bir diyaloğunuz var,hiç sevgi sözcükleri söylemiyor mu?onlardan hiç bahsetmemişsin.ona göre bir fikir verilebilir.

yay burcu olduğu içime doğmuştu.bir süre önce yay burcundan biriyle kısa bir arkadaşlığımız oldu.seninki kadar olmasa da onun da böyle trip yapma,geri çekilme,kabuğuna çekilme,susma,alınma gibi huyları vardı ama seninki kadar iletişim bozukluğu yoktu.bir de aile konusunda çok aşırı hassastı.aynı senin dediğin gibi sanki ailesi bir fanusun içinde gibi davranıyor ve beni bu fanusun içine kesinlikle sokmuyordu.bana bir gün dedi ki;hiç kimseyi ailemle sorun yaşayacak kadar çok sevmem... zaten aile yüzünden benden vazgeçti.acaba diyorum ailesi seni istemiyor olabilir mi?yani bu vatandaşın kafasına yatmayan bir şeyler mi var?ailevi sorunları da olabilir.bir de üstüne düştükçe kaçar sıkılır.benimki de biraz üsteleyince baktım kaçıyor.ondan kaçması gereken bendim oysa ki ama.sen tuzağa düşmüşsün.o kaçıyor sen kovalıyorsun. dengesiz bir yay burcu var karşında.hem siz evlilik hakkında falan konuşuyor musunuz?nasıl bir diyaloğunuz var,hiç sevgi sözcükleri söylemiyor mu?onlardan hiç bahsetmemişsin.ona göre bir fikir verilebilir.

ben artık pekte evlilik konusu uzerıne düşmüyorum, konusunu açtırmamaya çalışıyorum, korkuyorum çünkü. Abız aslında bu yaz düğün istiyorduk, kışın aileis çok üstelemiş bunu gitmiyor muyuz istemeye diye, bana çok sık boğaz etti, aileme mahcup oluyorum bunaldım ettim dedi. Bende bu durumundan dolayı tereddütte kaldıgımı söyledim. Ancak bu belirsizlikten dolayı boyle davrandıgını soyleyınce bende belkide üzerinde baskı vardır diye düşünmüştüm ama geçmedi. Bu sene maddi olanaklardan dolayı vazgeçtik, aslında çokta maddi sorun yoktu ama karar vereceğimiz zamanlar yine küstü ailesi ile ilgiliydi konu.

bu arada evet üzerine düştükçe kaçıyor, ben oyle değilimdir suç bende olmasa dahi küs olmayı sevmiyorum, konuşmak istiyorum bir an evvel. bu nedenle hep kaybettim.

her gece ne yapacağımı düşünüyorum. tum cevremle ilişkilerim bozuldu devamlı insanlara küsmeye başladım bende, alınmaya başladım. bağırıp çağırmaya. sonun ne olacak bilmiyorum, çevrem bile azaldı

facebook06;3166242[COLOR="#FF0000" .!.:
3]ben artık pekte evlilik konusu uzerıne düşmüyorum, konusunu açtırmamaya çalışıyorum, korkuyorum çünkü. Abız aslında bu yaz düğün istiyorduk, kışın aileis çok üstelemiş bunu gitmiyor muyuz istemeye diye, bana çok sık boğaz etti, aileme mahcup oluyorum bunaldım ettim dedi. Bende bu durumundan dolayı tereddütte kaldıgımı söyledim. Ancak bu belirsizlikten dolayı boyle davrandıgını soyleyınce bende belkide üzerinde baskı vardır diye düşünmüştüm ama geçmedi[/COLOR]. Bu sene maddi olanaklardan dolayı vazgeçtik, aslında çokta maddi sorun yoktu ama karar vereceğimiz zamanlar yine küstü ailesi ile ilgiliydi konu.

bu arada evet üzerine düştükçe kaçıyor, ben oyle değilimdir suç bende olmasa dahi küs olmayı sevmiyorum, konuşmak istiyorum bir an evvel. bu nedenle hep kaybettim.

her gece ne yapacağımı düşünüyorum. tum cevremle ilişkilerim bozuldu devamlı insanlara küsmeye başladım bende, alınmaya başladım. bağırıp çağırmaya. sonun ne olacak bilmiyorum, çevrem bile azaldı
''evlenmek isteyen oydu,ben tereddüt ettiğimi söyledim.''diyorsun di mi yanlış mı anladım?yani o evlenmek istediğinde geçiştirdin mi?peki bu kadar seviyorsan sürekli peşinde koşuyorsan ve yaşım 29 oldu diyorsan neden kaçıyorsun evlenmekten?eğer bu kadar temkinli olmayı başarabiliyorsan ondan ayrılmayı da başarabilirsin bence.bir küstüm çiçeğiyle ömür boyu mutsuz olmaktansa farklı yollara baş koymak daha iyidir.öyle değil mi?

evet erteliyorum belkide, korkuyourm evet, karmaşadayım. bir de ben çok kararsızımdır, ama apaçık küsmelerine tahammul edemediğimi bile bile bunu kararsızlığıma vermek saçma, hayırlısı.
ama iyi yolda ilerlemiyor zaten, o da bıktıgını söyluyor devamlı. bazı küslüklerin ardından barışınca, ben üzgün oldugumu filan soyledğimde bana ben senı bırakır mıyım hiç diyor .

yazmışsınız pardon bu aralar herkes yay burcundan çekiyor yaşınızda ne varki gayet normal bi yaş mutsuz bir evliliktense hiç evlenmemek çok çok daha iyidir oda sizin gibisini bidaha zor bulur birini üzmek bu kadar kolay olmamalı

Back
X