• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli küsüyor

Nasıl ve neden dayandığınızı bilemediğim için ne yazsam aklım karıştı.
Bizde naz kadına yakışır.
Erkeğin sebepsiz triplere girmesi yok yere sizi hem üzer hem de vaktinizden çalar.
Ben uğraşamazdım.

bu akşam yıne çıldırdım, neden susuyorsun konuş dedım agzını bıcak açmıyor, suçum ne bileyim dedim ses etmedi, artık psiklojim bozuk hemen her seye agkayabiliyorum, gene agladım, durupta aglama bile demedi her zaman ki gibi. artık yaşamak istemiyorum enerjim bitti diyorum küsme sebeini soyle, bak boyle olmaz diyorum ses seda yok. sebep ben değilsem bu halinin o zaman soyle diyorum gene yok. ben ne yapayım nerelere gideyim a dostlar. ne yaptım ben, böyle hatalı.

arkadşalar ben ne olacagım bilmiyorum. Saçmalıklar içindeyim. bıktım usandım aynada kendı yuzume bakamıyırum. o kadar degersizim ki

neden kendinize değer vermeyi denemiyorsunuz? erkek arkadaş dünyanın sonu değil onlara BAĞIMLI olmaktan vazgeçin. Dünyaya onunla beraber gelmediniz nasıl ki çıktı karşısına daha iyisi de çıkar. ne bu böyle bu kadar aciz olabileceğinize inanmak istemiyorum

Küsüyormu bak sen nazlara pozlara içine küçük hanım kaçmış olmasın bunun
iyi bir dersle terket şunu tatlım bence
hatta sizin terkedilcek bir ilişkiniz bile yok bence
o kancık sevgiline söyle Dikkat etsin elinin tersiyle ittiklerini sonradan elinin içiyle dilemesin
tav oluyorum bu türlere :ssz:

evet terkedecek durum bile yok, çok acizleştim işte bundan dolaı kendime olan saygım bitti. kendimi kötü biri olarak ve hep hata yapan biri olarak göüryorum, inanır mısnız o kadar çok alışmışım ki özür dilemeye yerli yersiz, en ufak şeyde sokata gecne çocuktan bile özür dileebilirim. bu denli kişiliğim yıprandı

evet terkedecek durum bile yok, çok acizleştim işte bundan dolaı kendime olan saygım bitti. kendimi kötü biri olarak ve hep hata yapan biri olarak göüryorum, inanır mısnız o kadar çok alışmışım ki özür dilemeye yerli yersiz, en ufak şeyde sokata gecne çocuktan bile özür dileebilirim. bu denli kişiliğim yıprandı

Ne demek bu neyin özgüvensizliğini yaşıyorsun sen ??? sirkelen bence hayata bir kez geliyorsun anın tadını yaşa gercekten bende senin gibiydim ama şimdi varya hayat misssssssssssmiş ya şükürler olsun benide böyle bir dangalak alt üst etti dibe vurdum ama su üzerine çıkmam an meselesi az zaman daha...

zaten bu tür adamlar bir kadın nasıl tüketilir adlı roman yazsalar oscarı baş çekerler

Ne demek bu neyin özgüvensizliğini yaşıyorsun sen ??? sirkelen bence hayata bir kez geliyorsun anın tadını yaşa gercekten bende senin gibiydim ama şimdi varya hayat misssssssssssmiş ya şükürler olsun benide böyle bir dangalak alt üst etti dibe vurdum ama su üzerine çıkmam an meselesi az zaman daha...

zaten bu tür adamlar bir kadın nasıl tüketilir adlı roman yazsalar oscarı baş çekerler

akıllanıcam zamanla, nbu mesajınız silkelenmem için bir nebze yardım edecek gibi. güçlü olacağım inş

senin ona bağımlı gibi yaşaman onu baya havaya sokmuş belkide rahatsız etöişki sana bukadar mesafe koyuyo erkekler kendilerini köpek gibi ezen peişnden koşturan kızlardan hoşlanıyo :47:

aslında haklıısnız, bu bi ara biz görüşmüyorken bir kıza tutulmuş , anlatama ne kadar yasnı tuttu, iyi olmadıgını zaman istediğini söyledi, kız dönüp baksa koşacaktı peşinden. 1 yıl bekledi.
aman ben akılsız başım ahhhhhh, peşinden hep koştum ben hep vardım

aslında haklıısnız, bu bi ara biz görüşmüyorken bir kıza tutulmuş , anlatama ne kadar yasnı tuttu, iyi olmadıgını zaman istediğini söyledi, kız dönüp baksa koşacaktı peşinden. 1 yıl bekledi.

onu şımartan bu zaten biraz dik dur seni kaybetmekten korkmuyo seni bağımlı görüyo

Ömrüm gidiyor, belki de artık kimse ile evlenemeyeceğim, napıcam diyorum sık sık, yaşım kaç oldu, karşıma kim çıkar ki?

canım bazı erkeklerin yapısı böyle oluyor yas konusuna takılma daha cok büyük degilsin.bence ne biliyormusun karsısına gec ve beni istiyormusun hayatında istemiyormusun de.verecegi cevaba göre davran sevdigin için bırak diyemem,cünkü yapısıda böyle olabilir.ya onu böyle kabul edeceksin yada vaz gececeksin yani böyle hatalarıyla seveceksin.o sevmese bırakır die düsünüyorum neden uzatsın bu kadar.bence sen seni sevip isteyip istemediğini sor,ona göre yolunu ciz canım

senle görüsmüyoken hayatına aklına baskasınımı almıs canım o zaman düsün derim bak doktorada yapıyosun ne güzel okuyosun kendine güven yazık etme kendine.gercekten

ben akılsızlık ettiğimi kabul ediyorum. hatalar bende ama gözyaşlarıma yazık. Ama her sey düzelecek inş.
Yazılarınız için teşekkürler yalnız olmadıgımı hissediyorum iyi geliyor.

ben akılsızlık ettiğimi kabul ediyorum. hatalar bende ama gözyaşlarıma yazık. Ama her sey düzelecek inş.
Yazılarınız için teşekkürler yalnız olmadıgımı hissediyorum iyi geliyor.
Ahh canim benim seni o kadar iyi anliyorumki, durumumuz biraz farkli ama hissettiklerimiz ayni.ACinin rengi dili dini yok.bende bi ask acisi cekiyorum 3 aydir atlatamadim.etrafimda kimsem kalmadi hic bisey yapasim gelmiyor,sadece agliyorum.benimki imkamsiz asla oluru olmayan bi ask.bazen insan istiyorki ayni seyleri yasayan biri olsun karsisinda saatlerce aglassak.uzulme nolur ben hep hayirlisi degilmis diye teselli ediyorum kendimi.aslinda yazacak cok seyim var ama suan telefondan yaziyorum.oyle ulasasim geldiki sana zorlada olsa telefondan yazmayi basardim:)

Ahh canim benim seni o kadar iyi anliyorumki, durumumuz biraz farkli ama hissettiklerimiz ayni.ACinin rengi dili dini yok.bende bi ask acisi cekiyorum 3 aydir atlatamadim.etrafimda kimsem kalmadi hic bisey yapasim gelmiyor,sadece agliyorum.benimki imkamsiz asla oluru olmayan bi ask.bazen insan istiyorki ayni seyleri yasayan biri olsun karsisinda saatlerce aglassak.uzulme nolur ben hep hayirlisi degilmis diye teselli ediyorum kendimi.aslinda yazacak cok seyim var ama suan telefondan yaziyorum.oyle ulasasim geldiki sana zorlada olsa telefondan yazmayi basardim:)

canım yanımda olmak istediğini duyunca nasıl sevındım ne kadr ,y, ,nsanlar varmış dedim. Artık kendime kendimden fayda var deyip önüme bakmanın zamnaı gelmişte geçiyor, stresten döküntüler çıktı vucudumda. ama artık paydos, ağlamayı çıkarmalıyım hayatımdan.
Canım güzel günler olur inş hayatımızda. Yazışalım bol bol. Sende anlat derdini. Saralım hepimiz yaralarımızı.
bu forum benım içimi rahatlattı,

canım yanımda olmak istediğini duyunca nasıl sevındım ne kadr ,y, ,nsanlar varmış dedim. Artık kendime kendimden fayda var deyip önüme bakmanın zamnaı gelmişte geçiyor, stresten döküntüler çıktı vucudumda. ama artık paydos, ağlamayı çıkarmalıyım hayatımdan.
Canım güzel günler olur inş hayatımızda. Yazışalım bol bol. Sende anlat derdini. Saralım hepimiz yaralarımızı.
bu forum benım içimi rahatlattı,
Ne anlatiyimki bitanem senden nefret ediyorum seni istemiyorum senu sevmiyorum diyen adamimi anlatayim 3 aydir agliyorym her an vazgeciyorum sonra tekrar basa sarip ariyorum ama artik gurursuz oldum onun gozunde ezik rezil bi insanim onun icin belkide.simdi yuregime tad basip aramicam.bnm olayim katakulliye geldi ne oldugunu anlamadan iliskim bitti.insanlara coj kolay guvenir ve inanirim bu da hep basima is acar..psikolojim yerle bir surekli aklimda hemde surekli ne yspiyor ne ediyor gercekten sevmiyor mu nasil bu kdr kolay unuttu.suc bende mi gercekten diye hergun dusunuyorum.ztn en son konusmamizda seviyomusun hayir sevmiyorum diyince, bnde sana hakkimi helal etmiyorum dedim.cok canim yandi bnmde yapabilcem tek sey buydu.artik inan acim o kdr cokki donsun diye dua etmeyi biraktim Allahim nolur unutayim diye dua eder oldum.herkesle dusman oldum agresif sinirli aksi nalet bu kiz oldum ciktim:)

Ayrildiginda cekecegin aci su anda cektiginden fazla olmayacak emin ol. En azindan kafan rahat olacak 'yine neye kustu, biye aramiyo' diye kendini yemeyeceksin.

Tek gereken biraz cesaret..

Back
X