• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli küsüyor

Ne anlatiyimki bitanem senden nefret ediyorum seni istemiyorum senu sevmiyorum diyen adamimi anlatayim 3 aydir agliyorym her an vazgeciyorum sonra tekrar basa sarip ariyorum ama artik gurursuz oldum onun gozunde ezik rezil bi insanim onun icin belkide.simdi yuregime tad basip aramicam.bnm olayim katakulliye geldi ne oldugunu anlamadan iliskim bitti.insanlara coj kolay guvenir ve inanirim bu da hep basima is acar..psikolojim yerle bir surekli aklimda hemde surekli ne yspiyor ne ediyor gercekten sevmiyor mu nasil bu kdr kolay unuttu.suc bende mi gercekten diye hergun dusunuyorum.ztn en son konusmamizda seviyomusun hayir sevmiyorum diyince, bnde sana hakkimi helal etmiyorum dedim.cok canim yandi bnmde yapabilcem tek sey buydu.artik inan acim o kdr cokki donsun diye dua etmeyi biraktim Allahim nolur unutayim diye dua eder oldum.herkesle dusman oldum agresif sinirli aksi nalet bu kiz oldum ciktim:)

suç sendede olsa seni gerçekten seven insan bunuda sineye çekerdi senin zamanında onun yaptıklarını çektiğin gibi senin tek suçun haddinden fazla değer vermen :ssz:

suç sendede olsa seni gerçekten seven insan bunuda sineye çekerdi senin zamanında onun yaptıklarını çektiğin gibi senin tek suçun haddinden fazla değer vermen :ssz:

Caniim nasilda anlamissin beni, ahh bi kezde olsa pismanligini gorsem baska ne isterim rabbimden.bahanemi ariyodu yoksa gercekten mi sucluyum yoksa arada baska seylerdemi var.olmeden once tum gercekleri ogrensem keske.

Caniim nasilda anlamissin beni, ahh bi kezde olsa pismanligini gorsem baska ne isterim rabbimden.bahanemi ariyodu yoksa gercekten mi sucluyum yoksa arada baska seylerdemi var.olmeden once tum gercekleri ogrensem keske.

Hiç bir gizlilik sonsuza denk sürmez merak etme... Yatsıya kadar derler ya hani...
burdaki herkesin ortak derdi exlerinin pişman olup salya sümük olması zaten.. benimde öyle.. ölmesin ama sürünsün :52:
ben bu bencilliğide anlamıyorum bazen beraberken mutluyduk ayrılınca nie sürünsün duaları onuda anlamam hiç.. iç acısından galiba..
bahane aramış olabılır sıkılmıs olabılır
ona hıtap etmemişsin olabılır
zamanla herseyı cabucak tuketmıs olabılırsınız bu lıste uzar sen bunları düşünme artık
tek düşüncen Seni kaybetti... daha nolsun

Hiç bir gizlilik sonsuza denk sürmez merak etme... Yatsıya kadar derler ya hani...
burdaki herkesin ortak derdi exlerinin pişman olup salya sümük olması zaten.. benimde öyle.. ölmesin ama sürünsün :52:
ben bu bencilliğide anlamıyorum bazen beraberken mutluyduk ayrılınca nie sürünsün duaları onuda anlamam hiç.. iç acısından galiba..
bahane aramış olabılır sıkılmıs olabılır
ona hıtap etmemişsin olabılır
zamanla herseyı cabucak tuketmıs olabılırsınız bu lıste uzar sen bunları düşünme artık
tek düşüncen Seni kaybetti... daha nolsun

Onun umrunda bile degil cnm inanki.senin ne kdr oldu biteli?

bugun yine aynı tavırlarla telefonu açtı konuşmak istewmiyorum deyıp telefonu kapatmak istedi. ben zorla konuşmaya başlaıdm, ama zaten tek ben konuştum, sustu durdu, bunaldım artık

konuşurken artık bunaldım dedim, ölmey bile düşünmeye başladım dedim, bunu soylediğin iyi oldu bunu bilmiyordum bak dedi. Bende o kadar aciz değilim artık düşünmüyorum dedim. Resmen bana acıdı.

bıktım aretık her seye kusmenden dedim, benı kızdırıyorsun küsmüyorum tepki gösteriyorum bu benım tepkim dedi.

Allahım neydı benım gunahımmmmmmm

bu arada hala görüşüyoruz evlilik planlarımız var.

ben araba alacağım ekim ayında, nasıl alacaksın, evleneceğiz o kadar masrafımız olacak dedi, kızarak. almak zorundayım işe giderken kaç saat otobuslerde sürünüyorum dedim. tamam al diyor ama burnundan soluyor. off

ben araba alacağım ekim ayında, nasıl alacaksın, evleneceğiz o kadar masrafımız olacak dedi, kızarak. almak zorundayım işe giderken kaç saat otobuslerde sürünüyorum dedim. tamam al diyor ama burnundan soluyor. off

sen hala görüşüyonmu pes....:ssz:

bu anlaşamamazlık ile nasıl evlilik olacaksa, hayal sanırım. mutsuzluklar kraliçesi olurum sanırım

kesinlikle ayrıl. ondan ne köy olur ne kasaba. kocan olsada hayır gelmez benden demesi.. nasıl çekmişssin aklım almıyor ben 1 ay katlanamazdım. cok sabırlıymıssn. etrafta erkekmı kalmadı yaa. biraz onurlu olun. kendinizi ezdirmeyin.:41::41:

ne onuru, benim kendime saygım kalmadı ya, doğru düzgün işim var doktora yapıyorum bir yandan ama ben tükendim. sanki bir salağım malım.

benım hiç bir önemim yok sanki.

kızlaaaa napacam ben bıktımmmmmm
yaşım geldiyor otuza. bende çoluk çocugum olsun ıstıyorum ama şu duruumuma bakınç bazen en buyuk isteğim evlenmekmi o nedenle mı katlanıyorum buna diyorum. ama boyle evlilik olmaz biliyorum

bencei yargılama onu bıktırırsın...bosverrrrrrrr keyfine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oda böyle demekki

Son düzenleme:
sizin dediğinizi herkes yapamaz .. ne biliym zor yani. bende cok hoşlandıgım halde ayrıldm erkek arkadasımdan gecen hafta. hiç bi dediğimi yapmıyodu.. tabi benmde hatam olmustur birazda zamanla olur bişeyler. ben aceleci davrandm hersey hemen olsun istedim olmadı. yasım 29 evde kalcam bu gidişle. ayrılırsan bi daha ciddi biter dönemezsin dedi. sen değişmezsen ben zaten dönmem dedim. biraz olsn degişmesni istedm . olmadı sevmiyomusum belkide. ama canım acıyor hafften. sevmedgim insan için üzülüyorum suan. insan aşık olmadıgı insandan ayrılırken bile üzüntü çekiyor. ama geçicek biliyorm çünkü öncekilerde gecti.. :3::3::3::3:

doğru ilgi alaka yok. sevdiğimi bilemiyorum artık. şüpheciyim.ç benı o adar çok sorguluyor ki, bıktım hiç bir şeyimi begenmiyor. bıktım artık ondan. sadece evlenmek için tahammul ediyorum belki de, ama evlilik bu olamaz. 29 yaşındayım ve çıkmaza girdim açıkcası

ayrılmam lazım biliyorum zaten benı sık sık bir şey olmayacak zaten diyerek sık boğaz ediyor. usandım canımdan. değişmesini istedim ama hep aynı 1 gun anca sabrediyor etesi gun hemen küsüyor.

doğru ilgi alaka yok. sevdiğimi bilemiyorum artık. şüpheciyim.ç benı o adar çok sorguluyor ki, bıktım hiç bir şeyimi begenmiyor. bıktım artık ondan. sadece evlenmek için tahammul ediyorum belki de, ama evlilik bu olamaz. 29 yaşındayım ve çıkmaza girdim açıkcası

ayrılmam lazım biliyorum zaten benı sık sık bir şey olmayacak zaten diyerek sık boğaz ediyor. usandım canımdan. değişmesini istedim ama hep aynı 1 gun anca sabrediyor etesi gun hemen küsüyor.

canım bende 28 yasındayım ne yapıyo sana bölesin madem mutsuzsun neden onunlasın.seviyorum demiyormu hiç sevmiyosa neden seninle.ben anlayamadım.yasına neden takılıyosun canım önemli olan seni seven birisi olması.ben evlenmek istiyormu istemiyormu bunu anlmadım sen bunla oturup güzelce bir konussana canım

ya adam seviyosa yapısı buysa katlan diyicem hani sevdiginden eminsen ama sana seviyorum demiyormu ne diyor yani hiç güzel vakitiniz gecmiyormu

çok nadir seviyorum der o da benım zorumla. ben nedne birlikteyim bilemiyorum, mutlu anımız o kadar azaldı ki hep kavga hep tartışma ep aglaıyrum. bıktım kızlarrrrrrr

Back
X