sürekli lavaboya gidiyor

yada cinsel istek duyuyordur ondanda olmasin sakin ...
erkek milleti..

benım aklıma gelmedı acıkcası boyle bırsey zannetmıyrum o sebepten gıttıgını :1shok:

prostat genclerdede oluyor mu ya genelde 50 yasından büyüklerde olur dıye bılıyorum benkafamçokkarıştı

nadir de olsa genç yaşta da olabiliyor,bence çekinme sor neden bu kadar sık gidiyosun lavaboya bir rahatsızlığın mı var de ayıp değil ki canım...

gazı vardır belki
heyecandan gazda olur yani
ilk gidişte muvaffak olamıyosa, tekrar tekrar gitme ihtiyacı hissediyodur garibim
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

heyecendandır.insanlar genelde rahatlamak için hep lavaboyu tercih eder bu gibi buluşmalarda heyecandan tuvaleti geliyodur yada aferdersiniz gazı geliyodur.herşey olabilir.

kizlar siz beni guldurdunuz Allah ta sizi guldursun kaydirigubbakcemile3
gaz, prostat, cinsel istek, telefon...
tum cevaplariniz harika...mikemmel sempatiksalakcinni
bence de bu sebeplerden herhangi biri olabilir.
belki de sizin yaninizda sigara icmiyordur ya da o ortamda sigara icmek yasaktir tuvalete gidip iciyodur???
laelaelaelaelae

nadir de olsa genç yaşta da olabiliyor,bence çekinme sor neden bu kadar sık gidiyosun lavaboya bir rahatsızlığın mı var de ayıp değil ki canım...
hmmm ınsallah degıldır sorucam cnm mutlaka

gazı vardır belki
heyecandan gazda olur yani
ilk gidişte muvaffak olamıyosa, tekrar tekrar gitme ihtiyacı hissediyodur garibim
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ayy oylede olabilir belki bilmiyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
He belki de gazı vardır senin yanında zortlatamıyordur tuvalete gidiyordur sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heyecendandır.insanlar genelde rahatlamak için hep lavaboyu tercih eder bu gibi buluşmalarda heyecandan tuvaleti geliyodur yada aferdersiniz gazı geliyodur.herşey olabilir.
evet heyecandanda olabilir büyük ihtimalle bakalım sorunca ne dıcek kaydirigubbakcemile3
ewet cevaplar süper bu kadarını beklemıyordum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıgara kullanmıyor ben ıcersem benle ıcıyor oyle cekıncegı bırsey yok yani..

AYnaya bakmaya gidiyor olabilir.
Wc'de belki de birine rapor veriyordur telde.Belli olmaz erkek milleti.ohaoldumsmile

bence bi arkadaşını fln arayıp taktik alıyor olabilir konuştuklarınız hakkında fln geldiğinde tavrı hali değişiyor mu bi dikkat et bakalım

yok ya ben her saat başı bir erkeğin cinsellik için tuvalete gideceğine inanmıyorum.bence sağlık problemi olabilir espirili bir dille sor bence benim aklıma ilk prostat geldi

erkek adam sevgilisiyle buluştuğunda işemez.
gerekirse altına yapar gene de tuvalete gitmez.
eğer gidiyorsa yaramaz o adam bırak onu bence

banada cinsellik gibi geliyo ne yalan söyleyeyim çok yakın oturup temas ediyosa vucudunuz etkileniyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…