sürekli lavaboya gidiyor

cinsellik derken neyi kast ediyosunuz ya, bi buluşmada bi erkek 10 defa boşalamaz yani, teknik olarak imkansız, zaten neden buluşma sırasında böyle bi salaklık yapsın wc ye gidip
ereksyonu kast ediyosanız, bunun için wc ye gitmesine gerek yok, yapcak bişey yok yani

bence gazdır o gaz, hiçmi wc ye gitmekle kurtulmadığınız gazınız olmadı ayol
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla çok tuhaf ya
o kadar tuvalete gidilir mi?

gerçi benim sevgilimde çok gider.
ben mesela buluştuğumuzda hiç gitmem, tuvaletim gelmez ne bileyim. gelse e günde 1 kere giderim onlayken kaydirigubbakcemile3

o da gün içinde 2 kere falan gidiyo senin arkadaşında bence de bi rahatsızlık var
ama benimkinin neden gittiğini tahmin edebiliyorum ben
bi gittimi biraz zor çıkıyo da çocukaklinialirimsmile

abooww nası konuştum yaff

cinsellik, gaz problemi veya prostat.. ücünden biride olsa hic birini rahatlikla
söyleyemecegi kesin... yani sorsaniz söyleyemez..
ama birgün zaten belki ortaya cikar neden gittigi..

ya normaldir bence benim esimde öyle cok sik tuvalete gider
bir sinamaya gidelim daha giselere gitmeden kosar vc ye sonra misir falan aliriz askim ben bir tuvalete gideyim
ben baslarim artik yuh ya az önce gittinya olsun icerde sikismayim ben simdiden gideyim der
arkadasinda biraz heyecan yapiyorsa belki stersten ihtiyac oluyordur

eşimle nişanlıyken yaz aylarıydı ben
heyecandan birşey yemez içmezdim
eşim çok su içerdi
tabi sıcaklardan dolayu çok içiliyor su
eşimde sık sık lavobaya giderdi
arkadaşında böyle olabilir.

yaa bu konuya çok güldümkaydirigubbakcemile3
çünkü bende çok sık tuvalete giderim.arkadaşlarım dalga geçerler yine mi lavaboya gidiyorsun diye...
hatta bir yere gidilecekse hadi önce çişini yap yolda çişim geldi diye tutturma derler :)))))
erkek arkadaşının konusunu bilemiyorum ama hemen kötü düşünme.benim çok şükür bir rahatsızlıgım yok ama cok sık gidiyorum gerçekten.
sebebide sanırım çok sıvı tüketmemden dolayı...
erkek arkadaşını gözlemleyebilirsin ne kadar svı alıyor diye.
neyse benim lavaboya gitmem lazım görüşürüz kaydirigubbakcemile3

benim de eşim evlenmeden önce sık sık giderdi bende sinir olurdum :))

neyse ben birşey dememiştim o zamanlar...

daha geçenlerde sohbet sırasında ( 14 yıldır beraberiz , 5 yıldır evliyiz bu arada) eskilerden bahsederdik... ben de taaa o zamanlardan içimde kalmış herhalde senin çıkarken sık sık wc-ye gitmem hiç hoşuma gitmezdi dedim... o da yaa öyle mi ben hiç farkında değilim dedi...meğerse o zamanlar ellerini yıkamaya ,saçını düzeltmeye ( o zaman saçı uzundu) ve en son şey ihtiyaçtan wc-ye gittiğini söyledi bana...

bence o kadar dert etmeyin ,vardır bir açıkçalaması ve bu illa ki rahatsızlık değildir

belki idrar yollarında problem vardır
ya da senden etkileniyodur kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 cevapları okuyunca çok merak ettim acaba neden bu kadar sık wcye gidiyor kaydirigubbakcemile3 bu konu tam anketlik :jeyyar:
a) gazı vardır b) üstünü başını kontrol ediyordur c) çok sıvı tükettiği için gidiyor d) prostat e) wcde yaramazlık yapıo f) erkektir her an herşey yapabilir

g)son 4 şıkkın hepsi:roflol:

tuvalet aynasında konuşma provası yapıyodur.seni etkilemenin yollarını arıyodur.:jeyyar: kaşlarını tarayıp saçını ıslatıyodur

kızlar cok yaratıcısınız bu kadar ıhtımal benım aklıma gelmemıstı bu hafta bulusursak sorup sizleri aydınlatırım tabi dogruyu soylerse :))

genclerde cok olan bır hastalık degil ama bakalım neymıs sorucam en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…