- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
-
evet canım sen anlayışsızsın. duyanda her gün misafir geliyor sanar. karışma anneneIyi aksamlar hanimlar
Benim sorunum her hafta sonu misafirin gelmesi yani genelde cuma cumartesi.
Ben annemle kaliyorum yani evde baba gibi birsey olmadigi icin sanirsam annemin arkadaslari dahada rahatlikla gelip oturuyorlar.
Genelde aksam 7 gibi gelirler ve 11den asagi eve gitmezler. Ben bazen yanlarinda oturup sohbet ederim bazende o sohbetlerden sıkılip odama cekilirim ama yani mesela isten dolayi zaten tv izleyemiyorum e ksc haftadir hafta sonlari bile izleyemiyorum bu bir ornekti.
Kendilerini cok severim ama iste belli zaman sonra sıkılıyor insan.
Mesela cuma oldugunda annemin telefonlari susmaz hepsi gelmek ister bazende kapinin onunde bekleyip ararlar kapindayim evdemisin diye. kisacasi bizim evde erkek yok diye burayi bulusma noktasi yapmislar.
Az once yine geldiler ve ben artik sinir oldum anneme kizdim sınır koy diye sanki burasi cafe herkes burda bulusuyor diye. Cok kizdi bana ne yapayim diye arayip duruyorlar diye E annemde hayir diyemiyor kimseye birde arka arkaya aradiklarinda kendisini zorunlu hissediyor. Bazen zamanimiz yok evde degiliz dedigimizde birkac saat sonra tekrar ariyorlar eve geldinmi diye.
2-3 saat otursalar hadi neyse ama 4saatten asagi gitmiyorlar
Yoksa benmi cok anlayissizim?? Ne yapabilirim? Bu arada yasim 23
Ben hergun calisiyorum eve gec gelip direk uyuyorum bu gunler haric. Birazcik sakinlik istemek anlayissizlikmievet canım sen anlayışsızsın. duyanda her gün misafir geliyor sanar. karışma annene
Hayir annem pek gitmez cagirmazlarda zaten. Sonucta esleri var degilmiiHaklisin ne o oyle surekli gelip saatlerce oturmak ama bu duruma alismislar ee babada yok daha raht gelip giderler, annenizde oyle cok gidermi komsulara
evet. annen sırf senin için evde tıkılıp kalmak zorunda değil. odana çekilip oturursun haftanın iki günü. odana küçük bir televizyon alırsın yada internet. çalışıyosun sonuçta. ben ders yaparken bile anneme karışmazdım ayrı odam bile yoktuBen hergun calisiyorum eve gec gelip direk uyuyorum bu gunler haric. Birazcik sakinlik istemek anlayissizlikmi
illede siz haklı değilsiniz. siz öyle düşünüyosanız bende böyle düşünüyorum. eleştiriye açık ve düşüncelere saygılı olun.Vallahi ben düşüncesizlik ettiğini düşünmüyorum, sonuçta senin yaşın kaç olursa olsun (ki zaten küçük değil yaşın ama öyle olsa bile anlamında dedim) evinizde birlikte yaşıyorsanız senin de söz hakkın olabilmeli, ve devamlı misafir olmamasını isteyebilmelisin.
Annene karışma diyenler evliyse tam olarak aynı şey olmasa da eşlerinin her haftasonu misafir kabul ettiğini, zaten haftaiçi çalıştıkları için hiç dinlenemedikleri gibi haftasonu da doğru düzgün kafa dinleyemediklerini bir düşünsün, biraz empati yapmayı denesin bence
illede siz haklı değilsiniz. siz öyle düşünüyosanız bende böyle düşünüyorum. eleştiriye açık ve düşüncelere saygılı olun.
çok kibar insansınız gerçekten çok teşekkür ederim. arkadaşınızın eşide ayıp ediyomuş o kadarda olmazEstağfurullah lütfen yanlış anlamayın ben haklıyım diye demedim kesinlikle, sadece empati yaparsak diye düşündüm evde tek başına yaşanmıyorsa, evdeki diğer insanların da düşünceleri dikkate alınmalı diye düşünüyorum.
Bbahsettiğim gibi devamlı arkadaşlarını onlar yoksa ailesini eve toplayan bir eşi olan bir arkadaşım olduğu için bu konuyu bildiğim için böyle bir örnek verdim, arkadaşım devamlı bunlara hizmet etmek zorunda kalıyor, kendi evinde bile haftasonları kaçacak yer arıyor çoğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?