Sevgiliyken aile ile çok iç içe olmamak gerektiğini düşünenlerdenim. Her gün gitmek gibi bir mecburiyetin de yok bence. Sokakta simit yiyin, el ele gezin bir şeyler yapın daha yaşınız kaç bu monotonluk neden? Öğrenci iken hepimiz parasız kaldık dönem dönem. Ancak ne bileyim aile ile yemek yerine deniz kenarına örtümü serer otururum daha iyi mantığındayım. Tüketmeyin bir şeyleri.
Daha evlenmeden evlilik ortamina girmissiniz bile. Insan sevdigi insanla nerede olsa sıkılmaz aslinda bence siz sevgilinizden sıkılmissiniz gibime geldi.
Evlenince ne bekliyorsunuzki hep boyle bi hayat olacak. Yani buyuk cogulugu. Gezme tozma zamanlarinda iliskiler hep iyidir onemli olan diger zamanlardada o iliskiyi ayakta tutabilmek mesele. Onemli olan maddiyatta degil parasizda pekala eglenceli seyler yapilabilir. Yani para ve gezmeler bitince sıkilmalar baslamis. Evlenince ben ilerisini goremiyorum pek.
Tabiki çıkıyoruz onlarıda yapıyoruz ama herkesin illa yaşadığı böyle ir dönem vardır herkes yakın cevpları veriyor kendimi iyi ifade edemedim sanırımDışarı çıkmak illa para harcamak değildir. Yakınlarda park da mı yok ? Çık yürüyüşünü yap i, hava al. Yaz geldi. Al kitabını çık parka
Daha evlenmeden evlilik ortamina girmissiniz bile. Insan sevdigi insanla nerede olsa sıkılmaz aslinda bence siz sevgilinizden sıkılmissiniz gibime geldi.
Evlenince ne bekliyorsunuzki hep boyle bi hayat olacak. Yani buyuk cogulugu. Gezme tozma zamanlarinda iliskiler hep iyidir onemli olan diger zamanlardada o iliskiyi ayakta tutabilmek mesele. Onemli olan maddiyatta degil parasizda pekala eglenceli seyler yapilabilir. Yani para ve gezmeler bitince sıkilmalar baslamis. Evlenince ben ilerisini goremiyorum pek.
Bencede sadece aileyi çocukluktan beri tanıyorum neden böyle monotonlaştığını ben de anlamıyorum yakın zamanda bi konuşma yapmam gerekiyor bunun farkındayım ..
Bence alin sevgilinizi karsiniza konusun o halde. Beraber cozum arayin bu duruma.Bu arada 3 yıldır her gün varlığına şükrettiğim biriyle birlikteyim yanlış anladınız beni ..
Dayanamadım şimdi konuşuuyorum ve her zamanki gibi anlayışla karşıladı bende rahatlamış oldum <3İsteklerini saygı-sevgi çerçevesinde dile getirmek en doğal hakkın canım. Oturun çözüm arayın eğer birbirinizi seviyorsanız. Hakkınızda hayırlısı.
Şimdi konuşuuyorum ve her zamanki gibi anlayışla karşıladı bende rahatlamış oldum <3Bence alin sevgilinizi karsiniza konusun o halde. Beraber cozum arayin bu duruma.
Neden sıkıldığını bulmak adina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?