Sürekli mutsuzum sıkılıyorum :(

zacquish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
164
42
118
Bunu yaşayan var mı eminim vardır gerçekten çıkmaz gibi bir şey hayatımda kötü giden bir şey yok aslında sadece her şey çok rutin ve sıkıcı erkek arkadaşımla olan ilişkimizde geçen seneye göre çok rutin her gece onun ailesiyle yemek yiyim oturup yurda dönüyorum biraz maddi açıdan sıkıntıda olduğu için bir şey yapamıyoruz ben de istemiyorum zaten ama sürekli yurtta oturmaktan çok bunaldım sürekli mutsuzum bazen durduk yere ağlamak istiyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor . bu sıkıntıdan erkek arkadaşıma sarmak istemiyorum ama o da üzerime çok düşmüyor gibi geliyor bilmiyorum .Bu nasıl geçicek bilmiyorum bazen dışarı çıktığımda resmen oksijen almayı özlemişim diyorum sonra tüm günümü yurtta geçirdiğime bin pişman olup yine üzülüyorum resmen bir çıkmaz ...

Sevgiliyken aile ile çok iç içe olmamak gerektiğini düşünenlerdenim. Her gün gitmek gibi bir mecburiyetin de yok bence. Sokakta simit yiyin, el ele gezin bir şeyler yapın daha yaşınız kaç bu monotonluk neden? Öğrenci iken hepimiz parasız kaldık dönem dönem. Ancak ne bileyim aile ile yemek yerine deniz kenarına örtümü serer otururum daha iyi mantığındayım. Tüketmeyin bir şeyleri.

Anlıyorum seni. Son günlerde ben de pek evden çıkmıyorum. Nerede okuyorsun bilmiyorum ama benim okuduğum şehirde çok güzel çay bahçeleri ve büyük parklar vardı. Oralarda takılırdık parasız zamanlarımızda. Kendini zorlayıp çık derim çimlere oturun konuşun. Geçer bu günler.

Daha evlenmeden evlilik ortamina girmissiniz bile. Insan sevdigi insanla nerede olsa sıkılmaz aslinda bence siz sevgilinizden sıkılmissiniz gibime geldi.
Evlenince ne bekliyorsunuzki hep boyle bi hayat olacak. Yani buyuk cogulugu. Gezme tozma zamanlarinda iliskiler hep iyidir onemli olan diger zamanlardada o iliskiyi ayakta tutabilmek mesele. Onemli olan maddiyatta degil parasizda pekala eglenceli seyler yapilabilir. Yani para ve gezmeler bitince sıkilmalar baslamis. Evlenince ben ilerisini goremiyorum pek.

Dışarı çıkmak illa para harcamak değildir. Yakınlarda park da mı yok ? Çık yürüyüşünü yap i, hava al. Yaz geldi. Al kitabını çık parka

Canım senin yaptığın etkinlik bir çok evliliğin en büyük sorunu.Kayinvalideyle hergün yemek yemek felan tabiki mutsuz olursun..

Bencede sadece aileyi çocukluktan beri tanıyorum neden böyle monotonlaştığını ben de anlamıyorum yakın zamanda bi konuşma yapmam gerekiyor bunun farkındayım ..

Beni yanlış anlamışsınız bu biraz üzdü parası olmadığı için sıkıldım demek istememiştim belkide ben iyi ifade edemedim canınız sağ olsun

Dışarı çıkmak illa para harcamak değildir. Yakınlarda park da mı yok ? Çık yürüyüşünü yap i, hava al. Yaz geldi. Al kitabını çık parka
Tabiki çıkıyoruz onlarıda yapıyoruz ama herkesin illa yaşadığı böyle ir dönem vardır herkes yakın cevpları veriyor kendimi iyi ifade edemedim sanırım

Bu arada 3 yıldır her gün varlığına şükrettiğim biriyle birlikteyim yanlış anladınız beni ..

Bencede sadece aileyi çocukluktan beri tanıyorum neden böyle monotonlaştığını ben de anlamıyorum yakın zamanda bi konuşma yapmam gerekiyor bunun farkındayım ..

İsteklerini saygı-sevgi çerçevesinde dile getirmek en doğal hakkın canım. Oturun çözüm arayın eğer birbirinizi seviyorsanız. Hakkınızda hayırlısı.

İsteklerini saygı-sevgi çerçevesinde dile getirmek en doğal hakkın canım. Oturun çözüm arayın eğer birbirinizi seviyorsanız. Hakkınızda hayırlısı.
Dayanamadım şimdi konuşuuyorum ve her zamanki gibi anlayışla karşıladı bende rahatlamış oldum <3

Para olmadığı için monotonlaşmışsınızdır. Malesef herşey para. Yürüyüş, çimen filanda sıkar insanı. Umarım eliniz rahatlar ve geçer bu durumunuz.

bir zamanlar bedne senin gibiydim... bir hhafta sonu ailenin yanına gitsene

Gencecik insanlar nasıl bu kadar amacsiz oluyor hayret.

Bacım sen parasızlıktan değil, amaçsız bir hayattan sıkılıyorsun. Ben öğrenciyken okulum zaten zordu. Onun dışında sırt çantamla fıldır fıldır gezerdim. Yerli turist gibi. Fotoğrafcilik yapardım. Ailemi görmeye giderdim. Bissürü arkadaşım vardi. Sinema film gosterileri organize ederdim. Bi yerlerde konuşmacı olurdum. Araştırma yapardım. Festivallere giderdim ev arkadaşlarimla oturup kahve icerdim. Filan.

Sizin hiç insanlara hizmet etmek, topluma yarar saglamak, dünyayı kurtarmak gibi idealleriniz yok mu?

55 yaşında gibi bezginsiniz.
Gidin bir kafede işe girin. Sosyalleşin ve hayatı öğrenin

Çık dışarı hava al bence bol bol. Bana da oluyor dışarısı iyi gwliyor. Oturup düşünme sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…