Sürekli niye gelmiyorsun diyen görümce

En sevdiğim şeylerden biri soruya soruyla cevap vermek. Biz: -neden gelmiyorsun? +Neden geleyim? Bitti. Yok usteliyor mu, ne söylese "yoooooo ne alakası var" deyip sallamiyorsunuz. Temiz

Hiç gelmiyorsun, niye gelmiyorsun, hiç aramadın, ne zamandır aramıyorsun...
Eee?
Gelmiyorsam gelmek istemediğimden olabilir mi acaba? Bunu düşünmek çok mu zor? Beynin mi acıyor düşününce?
Böyle sorgu sual eden insanlar kadar ruhumu emen bir şey yok sanırım.

Siz de "sen neden her gün kayınvalidene değil annene gidiyorsan o yüzden" deyip gülün.
Oğullarıyla oturup iki çift laf etmezler ama gelinle boş boş bakışmaya bayılıyorlar nedense. Çok ilginç gerçekten.

Siz de konularınızı gizliden çıkarın bide biz bakalım sizinkiler neymiş
Şöyle ki, hanımefendi kötü birşey dememiş. Bende sizi nickinizden tanıdım ve konunuza hiç şaşırmadım yani. Kötü niyetle söylemiyoruz ama eş ailesine çok takıntılı olabilir misiniz? Sevmiyor olabilir misiniz? Ya da ne bileyim sevilmeyecek gibilerse kafamızı boş yere takmayın. Kendinizi üzmeye değmez.

Şöyle ki, hanımefendi kötü birşey dememiş. Bende sizi nickinizden tanıdım ve konunuza hiç şaşırmadım yani. Kötü niyetle söylemiyoruz ama eş ailesine çok takıntılı olabilir misiniz? Sevmiyor olabilir misiniz? Ya da ne bileyim sevilmeyecek gibilerse kafamızı boş yere takmayın. Kendinizi üzmeye değmez.
Bence de. Bir insanın sürekli kendini doldurması sadece kendine zarar. Ağızlarını açsa sinir olmuş hep. Gerek yok bu kadar dertlenmeye. Kadın kalkıp evine yerleşse herhalde kadınlar kulübünü yakacak 😂

Bende evlenip basks sehire geldim. Gecis yaptim is yerinde 1 bafta izjn verdiler pat diye o hafta evde durmadan butun islerimi yaptim. Hastaneye gittim dolgumu yaptirdim alisverisimi hallettim. Esimin ofisinin oldugu yere metrolu gittim yemek vs yedik. Biraz atik olmk lazim bana esimin ailesi kizim seni biz goturelim dediler gorumcem surekli aradi ama insanlara bagimli olmamak lazim bana izin verin ogreneyim dedim. Araba kullanmiyordum basladim kullanmaya. Kuafor buldum spor salonu baktim. Bunlar olurken esimin ailesi surekli gel diye aramadi. Yemek yaptik gelin dediler sevdigimiz yemegi yapinca. Cunku anneler genelde kiyamiyor cocuklari olmadan yemek yemek istemiyorlar nunu sizin aileniz olsa da yapardi zaten. Ayrica biz gorumcem calisirken bir seyler yapiyorsaj ki part time calisiyor genc kiz uzulur diye hikaye falan atmiyoruz kimseye bisi gosterme kanitlama derdiniz olmazsa kimse size karisamaz. Davey edildigimiz here gitmedigimizde oluyor ama kimse neden ne yapiyoruz bilmiyor. Biraz hayat tarzinizi degistirseniz bence otomatik olarak gidecek bu sorunlar

Back
X