Sürekli olarak kan gelme durumu

persephonex

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
50
16
18
28
arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıl kadar önce ilk cinsel birlikteliğimi yaşadım, düzenli bir birliktelik yaşamıyoruz yani şu şekilde o uzakta olduğu için geldiği zamanlarda genelde bir iki ay üzerine oluyor. Her seferinde sanki ilk sefer yapıyormuşum gibi bir baskı oluyor ve zaman zaman kan geliyor, bir arkadaşım vajinanın kaslardan oluştuğunu ve düzenli bir cinsel hayatım olmadığı için her seferinde eski haline döndüğümü söyledi. Bu şekilde bir tecrübe yaşayıp sonra düzelen var mı yoksa anormal bir durum mu?

Aslında bir çok sebebi olabilir. Partneriniz prezarvatif kullanıyor mu? kuruluk sorununuz varsa eğer bundan kaynaklı olabilir. Bunun dışında da bir çok sebebi olabilir. Ters rahim, kist yada başka problemler ciddiye alıp, bir doktora görünün.

Aslında bir çok sebebi olabilir. Partneriniz prezarvatif kullanıyor mu? kuruluk sorununuz varsa eğer bundan kaynaklı olabilir. Bunun dışında da bir çok sebebi olabilir. Ters rahim, kist yada başka problemler ciddiye alıp, bir doktora görünün.
Prezervatif kullanıyor, kuruluk problemim hiç yok. Doktora geçen günlerde gözüktüm ultrasonla baktı fakat kist göremedi. :/ ters rahimi araştırayım ben

arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıl kadar önce ilk cinsel birlikteliğimi yaşadım, düzenli bir birliktelik yaşamıyoruz yani şu şekilde o uzakta olduğu için geldiği zamanlarda genelde bir iki ay üzerine oluyor. Her seferinde sanki ilk sefer yapıyormuşum gibi bir baskı oluyor ve zaman zaman kan geliyor, bir arkadaşım vajinanın kaslardan oluştuğunu ve düzenli bir cinsel hayatım olmadığı için her seferinde eski haline döndüğümü söyledi. Bu şekilde bir tecrübe yaşayıp sonra düzelen var mı yoksa anormal bir durum mu?
Benim eşim sık sık göreve gidiyo bazen bir ay bazen iki ay ayrı kalıyoruz ben de kuruluk var o zamanlar ilk birliktelikte sadece girişte hafif bi acım oluyo arkadaşınız haklı orası kas onun da etkisi var .

Bence de bir doktor kontrolüne gidin. Pek normal durmuyor. Ya da kendinizi kasıyor musunuz ilişki esnasında?

Bendede kanama sorunu vardı rahimde yara oluşmuş o yüzden oluyormuş tedavi olmak gerekiyor

İlk birlikteliğimden sonraki 4 ay ufak ufak kanamam oldu sonra geçti ama biz 15 günde bir görüşüyorduk siz hangi sıklıkla görüşüyorsunuz

canım ben evlendım tam 2 ay boyunca her yapmada geldi. evliliğin ilk 2 ayı az az kan geldi gittim ve zarım kalınmıs ve rahım darmıs yavas yavas yırtılıyormus. gercı sımdı 2 yıldır evlıyız ama ılk aylarımda yasadım bende

Benim de arada olur aynen sizin dediğiniz açıklamayı yaptı doktor da bana. Ama yine de doktora gitmelisin. Evli değilsin diye çekinme, doktorlar takmıyor öyle şeyleri.

Iliski sonrasi kanama iyi bişey değil-dir rahim ağzı kanseri veya kist iltihap vs olabilir acil doktora git

Back
X