sürekli övünen görgüsüz arkadasım delirtti!

şimdi sen doğurunca seni bırakıp çocuguna saracak.çocukları kıyaslayacak.ne söylesen ben şöyle yapıyodum çocugum böyleydi sen neden yapmıyosun diyecek.o yüzden sen şimdiden arayı aç sonra anneliğini sorgulatır bu kadın senin.

Takma arkadaşım gül ,geç.Benim de bir arkadaşım vardı benden 1 yıl sonra bebeği oldu.Hep bana akıl verdi durdu:Asla sezaryen yapmamalıydın,bebeği emziğe alıştırmamalıydın,şu mamadan başkasını kullanmamalıydın...Neler neler.Hepsine eyvallah dedim geçtim.Ama kendisi de bende eleştirdiklerini yapmak zorunda kaldı.En son çocuğunu övüp de "Ben doğurdum mu böyle çocuk doğururum." dediği an arkadaşlığımızın bittiği andı.Açıkçası eksikliğini hiç de hissetmiyorum.Sen de rahat ol arkadaşım.Kasma kendini o kadar.

ay canım okdr dogru dıyosunki. daha doğmamış cocugumla kendı cocugunu kıyaslıyo zaten.artık dogunca neler olur bılemem. uzak durucam zaten ya artık bıttı yanı. moralımı bozuyo canımı sıkıyo , onun sevıyesıne dusup cvp vermıyorum ama cvp vermeyıncede kendı kendımı yiyorum. o yuzden muhatab olmamak en ıyısı.

a aaa terbıyesıze bak o nası bi laf oyle. ıyı yapmışsın arkdasım , böyle konusan insandan arkadasta olmaz hayırda gelmez.

sana yaptığının aynısını sen de ona yap

hyr diyecem orda senınde fotonu görduk varil gbi olmuşsun o ne hal öyle diye ama sevıyesıne dusmek ıstemıyorum onun gıbı basıtlesmek ıstemıyorum . ben kılomuda cocugumuda kımseyle kıyaslamam nıye kıyaslıyımki gıcık yaa. ama dvm ederse lafı yicek..yeter yani

arkadaşında derin bi eziklik kompleksi var !

Ay hiç sevmem öyle görgüsüz insanları. Ilgiyi alakayi kesin bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…