Sürekli oyun oynayan eşle ilgili ne yapmalıyım

GTA yi bilgisayarım varken oynuyordum
Mobil legend oynuyor musunuz
Brawl Star bende oynuyorum ama iyi değilim ya
Yokk mobil legend oynamıyorum
Brawl starsta da fena değilim ortalama bir oyuncuyum. Aşamalıda gizemli lig yaptım en yükseğim o. Dostluk maçında temel mekanikleri ve meta (seçilince kazanma oranı yüksek) savaşçıları gösterebilirim

Çok isterim ben oğlum ve yeğenlerimle oynuyorum hafta sonu pek iyi sayilmam

Metin 2 oynadınız mı Kazen abi. Ben onun mobiline başladım baya sarıyor
Mobili benim tel kaldırmadı ya hangi siteden indirdiniz direkt play Store'dan mi
Ben çok seviyordum onu o bilgisayarda çok güzel oynanıyor 2008 2012 yıllarında baya iyiydim

Bir arkadaşım tam bu sebeple boşandı. Ne eksik ne fazla.

Geçen kendime bunu aldım diyeceklerim bu kadar dur bi mario oynayayım
Çok güzel ben bu hafta oyun oynayamam 7 günde 7 kitap bitirme maratonu başlattık okuma grubuyla
En fazla 150 sayfa olacak şekilde herkes kendi kitabını seçti oğlumla belki online oynarız

Mobili benim tel kaldırmadı ya hangi siteden indirdiniz direkt play Store'dan mi
Ben çok seviyordum onu o bilgisayarda çok güzel oynanıyor 2008 2012 yıllarında baya iyiydim
Google play e Royale Online yazın bulamazsanız özelden Google play linkini atarım. Süpermiş ben tüm tuşlara basıyorum çoğu oyunu oynuyorum anca böyle kafa dağıtabiliyorum

Google play e Royale Online yazın bulamazsanız özelden Google play linkini atarım. Süpermiş ben tüm tuşlara basıyorum çoğu oyunu oynuyorum anca böyle kafa dağıtabiliyorum
Atarsanız sevinirim bakıyorum şimdi Google Play'de
Ben oldum olası seviyorum iki erkek kardeşle büyüdüm evde atarimiz vardı
Sonra eski.esim çok severdi şimdi de oğlum var

Valla biz de oynuyoruz. İkimizin de yüzlerce oyun içeren steam hesapları var. Ben eşimi tanımadan önce de oynardım.
Evde oturup tv'de saçma sapan diziler izlemekten daha keyifli geliyor bana.
Herkesin zevki ayrı tabii sizin ilgilinizi çekmediği için rahatsız ediyor olabilir ama sosyalleşmesinde sorun yoksa, iş hayatını etkilemiyorsa, ev içinde boş zamanlarında oyun oynamasında sorun yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…