- 3 Eylül 2025
- 49
- 45
- 3
- 35
Beni ilgilendirmiyor artıkKahveye gitmesi daha kötü saatlerce masadan kalkmadan sigara dumanı kaybedilen çay çerez vs paraları
Yok tabi sizi ilgilendirmiyordur yani kötü bir durum o yüzden yazdım konu sahibinin eşi hiç değilse evinde oyun oynuyorBeni ilgilendirmiyor artık
Yani bencede ortak ve güzel bir paylaşım olabilir hafta sonları vsBeraber oynayıp eğlenmek güzel olur bence.
GTA yi bilgisayarım varken oynuyordumBen de gta online ve brawl stars oynuyorum ekleşebiliriz saygılar
Yokk mobil legend oynamıyorumGTA yi bilgisayarım varken oynuyordum
Mobil legend oynuyor musunuz
Brawl Star bende oynuyorum ama iyi değilim ya
Metin 2 oynadınız mı Kazen abi. Ben onun mobiline başladım baya sarıyoren uyuz olduğum şey tüm klan sözleşmişiz, akşama oyun var hop haberim yokken misafir geliyor.
Adam haklı!
Çok isterim ben oğlum ve yeğenlerimle oynuyorum hafta sonuYokk mobil legend oynamıyorum
Brawl starsta da fena değilim ortalama bir oyuncuyum. Aşamalıda gizemli lig yaptım en yükseğim o. Dostluk maçında temel mekanikleri ve meta (seçilince kazanma oranı yüksek) savaşçıları gösterebilirim
Mobili benim tel kaldırmadı ya hangi siteden indirdiniz direkt play Store'dan miMetin 2 oynadınız mı Kazen abi. Ben onun mobiline başladım baya sarıyor
pubG oynuyorsa beni eklesin :)
Siz bizi anlayamazsınız...
ID : 5510660277
Abi ne zaman atıyoruz bir el
Çok güzel ben bu hafta oyun oynayamam 7 günde 7 kitap bitirme maratonu başlattık okuma grubuylaGeçen kendime bunu aldım diyeceklerim bu kadar dur bi mario oynayayım
Hahahaha biz 4 kişiyiz ama tamam siz oynayın ben zaten tırt biliyorsunuzAbi ne zaman atıyoruz bir el
Sen ilk önce telefonunda yer açAbi ne zaman atıyoruz bir el
Google play e Royale Online yazın bulamazsanız özelden Google play linkini atarım. SüpermişMobili benim tel kaldırmadı ya hangi siteden indirdiniz direkt play Store'dan mi
Ben çok seviyordum onu o bilgisayarda çok güzel oynanıyor 2008 2012 yıllarında baya iyiydim
Atarsanız sevinirim bakıyorum şimdi Google Play'deGoogle play e Royale Online yazın bulamazsanız özelden Google play linkini atarım. Süpermişben tüm tuşlara basıyorum çoğu oyunu oynuyorum anca böyle kafa dağıtabiliyorum
Kıızm ben teli değiştim 6 ay oldu sen uyuSen ilk önce telefonunda yer aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?