- 21 Eylül 2017
- 2.975
- 7.288
- 158
Asla asla yapmayın. Yoksa daha çok ağlarsınızen büyük korkum çocuk iştiyoruz bir kaç aydır bugun aklıma geldi bu adam benimle ilgilenirmi o dönemde diye birde annesigille görüşmüyorum annem olur yanımda oda çok kalamaz gerçekten bunu düşündüm
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyo
Öncelikle bilgisayarı boz ve ona maddi harcama çıkar ama senin anlıycağın gibi bir bozma değil özel flas bellekler var bilgisayarı bir anda oyun esnasında bozabilen ve bilgisayara yüklenen denendi işe yaradı gerçekten hayatının oyundan ibaret olmadığını anladı ilgisiz değildi ama çok fazla oyun oynuyordu bu bende işe yaradı umarım sizde de işe yararMerhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
Siz hariç herşeyden çabuk sıkılırım bilirsinYerim olsa nolcak 2 oyun girip bi daha girmiyonkinee
Level atlamak için hesabı oto saldırıda bırakması lazım falan zaman alıyor. Günde en az bir buçuk saat diyelim. Lol zaten aşırı zaman alıcı. Ben hiç oynamadım ama eşleşme beklemek bile bazen dakikalarca sürüyormuş. Tek maç süresi de epey uzun. E tek maçla kalmayacak birkaç el daha oynamak isteyecek derken. Günde en az üç saat oynarEvet Metin2 de günlük girmek gerekiyor
Evet Metin2 de günlük girmek gerekiyorLolde zaten maç süresi uzun, genelde eşleşme beklemek bile uzun sürebiliyor. O insanı baya alıp götüren bi oyun. Metin2 ye de düzenli olarak girip görevleri yapması, hesabını geliştirmesi gerekiyor. Bunları oynuyorsa bilgisayarda uzun vakit geçirmesi normal. İkisi de zaman alıcı oyunlar. Bir saat oyniyim çıkayım türden oyun değiller
Bu saygısızlık değil mi sizce?Önce
Öncelikle bilgisayarı boz ve ona maddi harcama çıkar ama senin anlıycağın gibi bir bozma değil özel flas bellekler var bilgisayarı bir anda oyun esnasında bozabilen ve bilgisayara yüklenen denendi işe yaradı gerçekten hayatının oyundan ibaret olmadığını anladı ilgisiz değildi ama çok fazla oyun oynuyordu bu bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar
1 mi 2 mi :)Bende kocamla dota oynardım heyy gidi şimdi nerdeee. Bebeler büyüsün yeniden başlicaz
2,1 mi 2 mi :)
Dota yani, çocuklar değil
Biz de eşimle çok oynardık ben support takilirdim Io, windrunner falan ama favorim Shadow Shaman (heal var stun var dmg var daha ne olsun :))2,hsgsj çocuklarda 2 sende mi oynuyorsun ah ah antimage favımdı
Evet zaman istiyor ama güzel ben seviyorum oyun oynamayı dizi vs izlemiyorumLevel atlamak için hesabı oto saldırıda bırakması lazım falan zaman alıyor. Günde en az bir buçuk saat diyelim. Lol zaten aşırı zaman alıcı. Ben hiç oynamadım ama eşleşme beklemek bile bazen dakikalarca sürüyormuş. Tek maç süresi de epey uzun. E tek maçla kalmayacak birkaç el daha oynamak isteyecek derken. Günde en az üç saat oynar
pubG oynuyorsa beni eklesin :)
Siz bizi anlayamazsınız...
ID : 5510660277
One piece dedin beni kazandın bacımEvet zaman istiyor ama güzel ben seviyorum oyun oynamayı dizi vs izlemiyorum
En son prensi bitirdim
demond slayer izledim 4.sezon 3 . bölümdeyim
Öne piece de de 740.bolum
Eşim maç bağımlısı ve haber izler haftada 1 halı sahayw giderdi bu sene gitmiyor
Eşim işte iken oyunlarımi oynuyorum evde iken maç izleriz konuşuruz vs
İlk çıktığından beri izliyorum bu aralar ara verdim hafta da 1 bölüm izliyorumOne piece dedin beni kazandın bacımDemon Slayer güzel de karakterler kabız biraz neyse konu dışı oldu ban yiyeceğiz
Efsane olur eşle oynamak çok eğlenceli biz kuzenlerle kardeşlerimle oynardıkBu arada konu sahibi LOL zor gelebilir ama Metin2 de şaman karakteri seçip eşinize destek karakter olursunuz beraber savaşırsınız. Belki hoşunuza gider
Benim gibi yap git ps5 alBu bey de benim eşim olur .
nk501 ,seni en iyi ben anlarım ve konuyu takipteyim. Benzer işler. Sana gelecek önerileri bende dikkate alacağım.
DüştümmSiz hariç herşeyden çabuk sıkılırım bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?