Sürekli oyun oynayan eşle ilgili ne yapmalıyım

Asla asla yapmayın. Yoksa daha çok ağlarsınız

Önce

Öncelikle bilgisayarı boz ve ona maddi harcama çıkar ama senin anlıycağın gibi bir bozma değil özel flas bellekler var bilgisayarı bir anda oyun esnasında bozabilen ve bilgisayara yüklenen denendi işe yaradı gerçekten hayatının oyundan ibaret olmadığını anladı ilgisiz değildi ama çok fazla oyun oynuyordu bu bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar

Evet Metin2 de günlük girmek gerekiyor
Level atlamak için hesabı oto saldırıda bırakması lazım falan zaman alıyor. Günde en az bir buçuk saat diyelim. Lol zaten aşırı zaman alıcı. Ben hiç oynamadım ama eşleşme beklemek bile bazen dakikalarca sürüyormuş. Tek maç süresi de epey uzun. E tek maçla kalmayacak birkaç el daha oynamak isteyecek derken. Günde en az üç saat oynar

Evet Metin2 de günlük girmek gerekiyor
Bu saygısızlık değil mi sizce?
Eşi konu sahibi için önemli olan birşeyi bozsa yada müdahale etse nasıl hissederdi ?
Belki ters tepkide gösterebilir adam bir göturse bilen birine sonra eşinin yaptığını öğrense tartışma yaşansa olay büyüse daha mı iyi ?

2, hsgsj çocuklarda 2 sende mi oynuyorsun ah ah antimage favımdı
Biz de eşimle çok oynardık ben support takilirdim Io, windrunner falan ama favorim Shadow Shaman (heal var stun var dmg var daha ne olsun :))

Warcraft da çok oynadık şimdi çocuktan zaman olmuyor

Evet zaman istiyor ama güzel ben seviyorum oyun oynamayı dizi vs izlemiyorum
En son prensi bitirdim
demond slayer izledim 4.sezon 3 . bölümdeyim
Öne piece de de 740.bolum
Eşim maç bağımlısı ve haber izler haftada 1 halı sahayw giderdi bu sene gitmiyor
Eşim işte iken oyunlarımi oynuyorum evde iken maç izleriz konuşuruz vs

Bu arada konu sahibi LOL zor gelebilir ama Metin2 de şaman karakteri seçip eşinize destek karakter olursunuz beraber savaşırsınız. Belki hoşunuza gider

One piece dedin beni kazandın bacım Demon Slayer güzel de karakterler kabız biraz neyse konu dışı oldu ban yiyeceğiz

One piece dedin beni kazandın bacım Demon Slayer güzel de karakterler kabız biraz neyse konu dışı oldu ban yiyeceğiz
İlk çıktığından beri izliyorum bu aralar ara verdim hafta da 1 bölüm izliyorum
Death note
Bleach
Hepsine bayılıyorum
İnşallah ban yemeyiz

Bu arada konu sahibi LOL zor gelebilir ama Metin2 de şaman karakteri seçip eşinize destek karakter olursunuz beraber savaşırsınız. Belki hoşunuza gider
Efsane olur eşle oynamak çok eğlenceli biz kuzenlerle kardeşlerimle oynardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…