- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Nasip dediğinizde artık direk ayakları dikliyonmu diyorlar:)Onu da demeyin...
Duymayın,kulak işitmiyor hareketi yapın:)
En pratik,en kolay,en mikemmel çözümü sundum daha da diyeceğim yok! :)Ona da "bak görüyor musun yarasına bastık" demek ki derler diye korkuyorum
Ondan small, bundan small, etti mi sana bigBunlar birazda normal small talk yani.
Gecende ablam beni azarladi ayni konudan. Eeeeee ne konuşim? Sordum bebek icin... volkan gibi patladı... sanki cokda tin... ister yap ister yap...
Bunlar gercekden karşındaki insanlar icin small talk oluyor.
Bak sende işi sormuşsun? Düğün filan özel iş açık alanmi?
Ondan small, bundan small, etti mi sana big
Herkes tek soran benim sanıyodur ilgilenme biçimi zannediyordur ama karşıdakinin zayıf noktası olunca böyle düşünülüyor.
Ha bide ben rahatsız olmuyorum öyle saçma sorulardan, aldırış etmemek en güzeli:)
Bunlar birazda normal small talk yani.
Gecende ablam beni azarladi ayni konudan. Eeeeee ne konuşim? Sordum bebek icin... volkan gibi patladı... sanki cokda tin... ister yap ister yap...
Bunlar gercekden karşındaki insanlar icin small talk oluyor.
Bak sende işi sormuşsun? Düğün filan özel iş açık alanmi?
Olduğunda duyarsın merak etme diyin gülerek.
Belki işe yarar.
İşle ilgili derken alanımla alakalı çeviride buna hangi terim uygun olur sence diye sordum, cevaptan sonra direkt "ne zaman bebek yapcan." Böyle bir durumda anormal bence.
Aile arası sohbette sıkıntı olmaz, şahsen kardeşime böyle tepki vermem ama nasılsın diye sorduğum arkadaş direkt bebek ne zaman diye sorunca özel alanıma girilmiş gibi hissediyorum. Başta cevap veriyordum ve ilişki sıklığına kadar gidince "öeeeh" diyesi geliyor insanın. Kadın kadına muhabbetin de sınırı var bence.
Bunun sonu yok evet.Galiba öyle... small small big oluyor galiba.
Sormayincada... ühhhhh ölsem kimse ilgilenmiyor... fesat fitne... nişan yapdim düğünü kiskandi filan fişman.
Aman bende takmiyorum böyle şeyleri. Normal kadinlar arasi sohbet yani...
2005 de evlendim, 2012 de doğum yaptım, 7 yıl maruz kaldığım soruları düşünün
ha bu arada rahminiz küsmüyor, rabbinizin gücüne gitmiyor, yıllarca hap kullanıp bıraktığım ay da hamile kaldım, sağlığınız yerindeyse millete verdiğiniz cevaplar anne olmanıza engel olmaz.
Düşünmüyor demenin nesi sakıncalı? Neden isteyince olmaz mı acaba diye düşünüyorsun ki?
Şimdi kalkıp 3. ye hamile olsan "4. ne zaman?" diye sorarlar. O zaman da "düşünmüyorum diyemem yoksa olmaz" diye mi düşüneceksin?
Allah biliyor senin niyetini. Bu kadar korkma. Düşünmüyorsan düşünmüyorsundur. Çünkü daha zamanı değildir. Önceliklerin arasında değildir böyle düşün..
Ben pat diye insanların içinde "çocuk yapın artık sevelim diyen birine "nedenmiş o ben çocuk yapınca sen mi bakacaksın?" diye terslemişliğim var. İnsanların ağzını bir seferde kapatmazsan çook başın ağrır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?