Sürekli özledim diyen politikacı kv!

çamaşır bulaşık bahane edin yaa iyi duygu sömürüsü valla... cidden tam politikacı ... boşverin söylesin bir bahane uydurun

Kayınvalidenizin mantığına hayran kaldım :)))

Konu sahibi devamlı kv ile ilgili konu açıyorsun yahu ne alıp veremediğin var bu kadar anlayamadım:)

Anladık kv biraz ilgiyi seven oğluna düşkün biri, yapcak bişey yok ama. Senin yapman gereken aynı şekilde politik olmak.

Oğlunu özlüyorsa yolla eşini gitsin görsün annesini, kendin her seferinde gitmek zorunda değilsin bir bahane uyduruver evde işim var, biraz başım ağrıyor, halsizim vs, gibi. Haftada bir 10 günde bir görüşmek ideal bence.

Ama eşine asla karışma ne kadar sıklıkla gitmek istiyosa gitsin annesini görsün. Kadının da gönlü olmuş olur.
Unutma hepimiz kayınvalide adayıyız, biraz anlayışlı olmak lazım.

Tatlım sen eşinle barışırken şartlar koymadın mı?Rahatsızsan bu durumla ilgili de konuş.Sen istediğin zaman git beni zorlama de.Ayrıca ne o öyle sen varken anlamayacağın şekilde konuşmaları.Ne ayıp.

Ek olarak , evet türkçe bildikleri halde sizin yanınızda bilmediğiniz bir dilde konuşmaları saygısızlık. Ben fedakarlık yapıp gönlü olsun diye gidicem, benim yanımda bilmediğim bir dilde konuşacaklar ? Ciddi tepki gösteririm.

Ben yokken istedikleri gibi konuşsunlar ama ben varken benim anlayabileceğim dilde konuşmak zorundalar. Nerden bilicem hakkımda kötü konuşmadıklarını ? Ayıptır.

Diğer huylarını bilemem de eger gidince canınızı sikmiyorsa belirli gunler ayarlayin gidin gelin bu kadar buyutmeyin hepimizin evladi var ben ilerde oglumu arayip seni ozledim goresim geldi diyemeyecek miyim ne acı...

Ayy canim o dert bendede vardi 1 gün durup 2. Gunu arardi napiyosun ozledim bize gelin diye bende oğlun yorgun anne başka zaman gelelim dedigimde dur o zmn biz gelelim der çıkar gelirdi musait misin diye sormazdi esimin izinli oldugu gün muhakkak bize gelin diye cagirirdi esimde tam derdi tartisirdik 2 günde vi gorusuyoruz bari izinli oldugu gün evimizde bas basa takilalim derdim esimde ozlemis ne diyim derdi giderdik mecbur simdi 7 ay oldu esimin tayini çıktı farklı sehire tasindik kurtuldum 2 3 ayda bi 3 4 günlüğüne gelir gider...

Daha az once actiniz kv konusunu simdi niye actiniz tekrar anlamadim??

ayyy kaynanamı hicc sevmem ama ben anca senede 1 giderim 2 3 gun ondada kavga ettirir bizi suratsız tahammül edemiyorum

siz gittiginizde nasıl misafir gibi karsılıyomu yemeyiniiz hazırlıyomu ay gelinin gelmis vs diye yapıypmu yoksa gelin de gelin yapıp geldiginizde bi sey yapmıyomu

Herkes nie dusman bu kv ya sizde kv adayisiniz bayanlar unutmayin lutfen annen dese ozledim die ayy ne guzel annem dio olur esinin annesi olunca politikaci oluo biraz vicdan!!!
eski kv deler hepsi politikaci ve yuva yikicilar.Gozlemlerimden bunu anladim kendileri cekti diye gelinleride çeksin diyorlar.Yuvalar kv yüzunden yikilmiyor mu çogunlukla.Bdv her gun okuyoruz.
Gunumuz kizlari kv olunca kalpten özler yalandan degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…