Der der susar bir süre sonra. Haftada bir gayet ideal bir sıklık.
İlk evlendiğimiz zamanlar bı akşam gittik kv ye. "Ay özledim ne zamandır gelmiyonuz. Üç gün sonra bir hafta olcak "demişti. Boş boş baktım suratına nasıl bir mantıksa artık. Dört gündür gitmemişiz. 3 gün daha gelmeseniz bir hafta olacaktı diyor. O zaman 10 gün daha gitmesek iki hafta olacaktı
Benimle muhattap dahi olmuyor sürekli Kürtçe konuşuyorlar kendi aralarında
Kayınvalidenizin mantığına hayran kaldım :)))
Konu sahibi devamlı kv ile ilgili konu açıyorsun yahu ne alıp veremediğin var bu kadar anlayamadım:)
Anladık kv biraz ilgiyi seven oğluna düşkün biri, yapcak bişey yok ama. Senin yapman gereken aynı şekilde politik olmak.
Oğlunu özlüyorsa yolla eşini gitsin görsün annesini, kendin her seferinde gitmek zorunda değilsin bir bahane uyduruver evde işim var, biraz başım ağrıyor, halsizim vs, gibi. Haftada bir 10 günde bir görüşmek ideal bence.
Ama eşine asla karışma ne kadar sıklıkla gitmek istiyosa gitsin annesini görsün. Kadının da gönlü olmuş olur.
Unutma hepimiz kayınvalide adayıyız, biraz anlayışlı olmak lazım.
Herkes bir gün kayın valide olacak :)
Öyle olacak zaar :)Bunun gibi örnekleri görerek zırppırt çağırmayacaklar evlerine o zaman...
Yaşayan yaşatmayacak değilmi..
Öyle olacak zaar :)
Ozaman bi 20-30 sene sonra kayın valide gelin sürtüşmesi diye birşey kalmayacak.Mutlaka sıkıntı yaşayan lütfen sıkıntı yaşatmasın gelinlerine..
Herşey karşılıklıdır nihayetinde..
Ozaman bi 20-30 sene sonra kayın valide gelin sürtüşmesi diye birşey kalmayacak.
Ayy canim o dert bendede vardi 1 gün durup 2. Gunu arardi napiyosun ozledim bize gelin diye bende oğlun yorgun anne başka zaman gelelim dedigimde dur o zmn biz gelelim der çıkar gelirdi musait misin diye sormazdi esimin izinli oldugu gün muhakkak bize gelin diye cagirirdi esimde tam derdi tartisirdik 2 günde vi gorusuyoruz bari izinli oldugu gün evimizde bas basa takilalim derdim esimde ozlemis ne diyim derdi giderdik mecbur simdi 7 ay oldu esimin tayini çıktı farklı sehire tasindik kurtuldum 2 3 ayda bi 3 4 günlüğüne gelir gider...Kızlar biz eşimle eskiden haftada 3 gidiyorduk şimdi düşüre düşüre hafta da 1 e düşürdük ama kv sürekli olarak hem bana hem eşime özledim diye politika yaparak gelin diyor böyle oldu mu son gittiğimizden 3-4 gün sonra yine gidiyoruz bunun önün nasıl geçicem haftada 2 kez gitmek istemiyorum ya da 9-10 günde 2 kere gitmek istemiyorum
ayyy kaynanamı hicc sevmem ama ben anca senede 1 giderim 2 3 gun ondada kavga ettirir bizi suratsız tahammül edemiyorumKızlar biz eşimle eskiden haftada 3 gidiyorduk şimdi düşüre düşüre hafta da 1 e düşürdük ama kv sürekli olarak hem bana hem eşime özledim diye politika yaparak gelin diyor böyle oldu mu son gittiğimizden 3-4 gün sonra yine gidiyoruz bunun önün nasıl geçicem haftada 2 kez gitmek istemiyorum ya da 9-10 günde 2 kere gitmek istemiyorum
eeee yuhhhhhhh o zaman gitmek neden ki anlamadım ben cok mu iyisin allah askına isim olmaz anasıyla kocanın anansı senin degil yaa pessssssBenimle muhattap dahi olmuyor sürekli Kürtçe konuşuyorlar kendi aralarında
eski kv deler hepsi politikaci ve yuva yikicilar.Gozlemlerimden bunu anladim kendileri cekti diye gelinleride çeksin diyorlar.Yuvalar kv yüzunden yikilmiyor mu çogunlukla.Bdv her gun okuyoruz.Herkes nie dusman bu kv ya sizde kv adayisiniz bayanlar unutmayin lutfen annen dese ozledim die ayy ne guzel annem dio olur esinin annesi olunca politikaci oluo biraz vicdan!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?