Sürekli özledim diyen politikacı kv!

konu sahibine fesat diyenler siz gitsenize kv nize 3 4 gunde bir
kv sini seven ne cok gelin varmis arkadas...
yahu kv resmen abartiyo biraz da dogulu kesim erkek evlatlarina cok duskun oluyo.benim esimin annesi de oyle.ölüyo ogluna...ama ben tinlamiyorum.sen de tinlama 3 4 gun de gormeyiversin oglusunu bisey olmaz...
o ne öyle 3 4 gunde bir ozledim falan
esin seni sıkmıyosa sen de mahsus isim var temizlik yaptim yoruldum de hastanedeyim de isim var de....anlasin.
hele ki torun olunca b.kunu cikarir zirt birt gelin diye tutturur bak.

Bence öyle ,tekken istedikleri kadar konuşsunlar ama arkadaş yanlarındayken bu olmaz..
Bugün eşim beni bi sinirle aradı işte neden annemi aramıyorsun en son ne zaman konuştun diye ben de bilmiyorum ki dedim eşim böyle laflar söylemeye başladı ben de dedim ki madem ben aramıyorum o beni arasın sana şikayet edeceğine dediğimde kötü ne var eve geldi kavga ettik bi dünya hır gür bugün annesine gidecektik gitmeyeceğim diyor sinirden kendimi öldüreceğim artık

Bugün eşim beni bi sinirle aradı işte neden annemi aramıyorsun en son ne zaman konuştun diye ben de bilmiyorum ki dedim eşim böyle laflar söylemeye başladı ben de dedim ki madem ben aramıyorum o beni arasın sana şikayet edeceğine dediğimde kötü ne var eve geldi kavga ettik bi dünya hır gür bugün annesine gidecektik gitmeyeceğim diyor sinirden kendimi öldüreceğim artık

Sizin agziniz yok mu hanimefendicim gelmiyoruz diyin.cok ozlediyse bitanecik oglu yalniz gitsin.haftada 3 kez nedir ya insan kendinden bile sıkıliyor.ben ayda 2 defa gitsem gozume gelir bide haftada 3 defa bayginlik geciririm heralde

Sizin actiginiz konularin cogu aramak gitmekle ilgili niye bu kadar merak ediyosunuz ki siz istemiyorsaniz gitmeyin canim.iradeniz yok mu gelmiyorum istemiyorum diyin

Eşinizle ayrılmıştıniz tekrar mi birleştiniz. Yorumda bir yyerde öyle bir şey yazıyordu. Tam anlamadim ? Barıştıysanız ne diye barıştınız diyecektim. Sizi tatminkarmi etti eşiniz de geri döndünüZ? :/

Ailem beni yanında istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…