Surekli para isteyen baba

Buyuk konusmayayim ama Ben oyle bir adama dikkat edin babaya demiyorum oyle bir adama kagit para cizip onu bile vermem. Son zamanlarda aranizin duzelmesinin sebebi para isteyecek baska kimse bulamadigi icindir. Uyanik hastaligini kullanarak para sizdiriyor sizden. Siz de esinizden gizli ailenizin parasini ona vermekle esinizin ve dogmamis cocugunuzun hakkini yiyorsunuz. Acmayin telini gerekirse numaranizi degistirin. Size babalik yapmamis ki Bu adam sadece spermini bagislamis!
 
Sirketi devretmeye calisiyor su anda. Onun da belli bir masrafi varmis. Sirket olmasa zaten coktan malulen emekli olmustu yuzde 91 calisamaz raporu var. Sirket olmasa yiyecek ekmegim olmaz diye bi turlu kapatmadi sirketi. Ama artik kendinindahi geçindiremio gordugum kadariyla. Mecbur devredecek.
 
Hasta olmasa acimam ama hasta iste...diyalize giremezse yasayamaz. O kdr kolay kestirip atamıyorum ama gina geldi artik
 
Hasta olmasa acimam ama hasta iste...diyalize giremezse yasayamaz. O kdr kolay kestirip atamıyorum ama gina geldi artik

Kendisine guzel imkanlar sunulmus becerememis ya da kolay para harcamak isine gelmis. Hayatini sorumsuzca yasamis. Size ve diger 8 kardesinize golgelik bile yapmayan adama hicbir sekilde sorumlulugunuz yok bence. Maalesef bazi insanlarin sorumsuzca yasamalarinin sonucu bu ve bundan da siz sorumlu degilsiniz. Babaniz toksik herkesin hakkini yemis sorumsuz bir insan ve Her sorumsuz insan gibi yanliz olmesi de beklenen bir sonuc. Hakketigi sonu yasayicak maalesef cunku yarin birgun esiniz ne kadar para verdiginizi ogrenicek ve durumunuz, iliskiniz zedelenicek. Hayatinizi degmeyecek biri icin babaniz degil anneniz bile olsa riske atmayin. Bu tip insanlar herzaman hakettieri sonu bulurlar ve siz bunu degistiremezsiniz. Ne olucak yani sanki yasasa kime ne faydasi olmus bugune kadar ki bundan sonra da olsun. Ne hali varsa gorsun derim ben.
 
Hasta olmasa acimam ama hasta iste...diyalize giremezse yasayamaz. O kdr kolay kestirip atamıyorum ama gina geldi artik
Sirket is yapiyor mu.kredi cejecek durumunuz varsa size satsa olmuyo mu oyle.cok zor durumda kalmissiniz.ama onceliginiz karninizdaki bebeginiz olsun.sknti stres cok etkiler yavruyu.
 
Hic bir emeği geçmemiş bir gün babalık yapmamış üstüne resmen sömürüyor tek kuruş vermem benim üstümde emeği olmayan birine baba demem yine iyisiniz
 
Gözlerim doldu ben babami yeni kaybettim o da 3 yıldır diyalize giriyordu.Kalp krizinden vefat etti.Bu hastalık zaten başlı başına hasta ve yakını için bakim konusunda çok zor bir hastalık...Herkes aynı düşüncede olmuyor her babanin herkes icin anlami ayrıdır anlayabiliyorum siz de zor seyler yasamizsiniz.Ama benim canımdi babacim...Eğer parayla yapılacak birsey olsaydı herseyi yapardım.İleride keski dememek icin verin bence babanız cünku ne olursa olsun.
Bagkur primleri 500tl fln oluyor bunu odeyebilir misiniz peki ona vermeden her ay siz odeseniz en azından diyalize girne durumu tehlikeye girmez.Çünkü biliyorsunuz ki diyaliz hayat demek onlar için...ve de diyaliz girmezse ölecek bir hasta için ne olursa olsun illa ki bir sosyal güvence mi olmasi lazim yolu yokmudur baska engelli bir birey çünkü artik.
Babanıza sağlık diliyorum ikinize de bundan sonrası icin guzel bir baba kiz iliskisi diliyorum...
 
Cunku benim babam ve hasta. Beslenmesinin bile ozel olmasi lazim.ama tek basina bir tavan arasında yasamasi agirima gidiyor. Yarin obur gun olurse vicdan yapmak istemiyorum. Ha bu hayati kendi secti evet. Bilemiyorum, aptalim herhalde...
Aptal değilsin vicdan yapıyorsun ve Haklısın . Herseye rağmen o da bir insan diye düşünüyorsun .

Senden baska alabileceği kimse yok mu ?
Bu Konuları sitemini konuştun mu babanla ?
 
Basin sag olsun cnm. Benim de yuregim agzimda, kalbiyle ilgili sorunlar da yasiyor bu ara. Ekg si kotu cikti eko cekilecek. Ben ona hastaligini yeni öğrendiğimizde sirketi kapa veya devret, ustume alayim saglik hizmetlerinden faydalan dedim ama kabul etmedi. Su zmna kdr sirket ustunden 3 5 bsy kazandi. Ama artik cark donmuyor belli ki. Bagkur borcu da sirket yuzunden ztn yoksa coktan emekli olmustu.
 
Aptal değilsin vicdan yapıyorsun ve Haklısın . Herseye rağmen o da bir insan diye düşünüyorsun .

Senden baska alabileceği kimse yok mu ?
Bu Konuları sitemini konuştun mu babanla ?
Yok maalesef. Söylüyorum hep ama babam degisik bi adam. Ciddi mevzulara girince espiriye vurur. Lafi degistirir. Kabullenemiyor veya agir geliyor gerçekler artik.
 
Çok açık söylüyorum o borclar kapanmaz,kapanirsa geliri kesilir. Düpedüz hastaligi bahane Edip çevreyi kullanıyor
Maalesef benim babamda öyle yıllarca bişey demedim ama olmuyor,bir Gr faydasi olmamış yıllarca somurdu.
Boş ver para falan verme.
 
Yok maalesef. Söylüyorum hep ama babam degisik bi adam. Ciddi mevzulara girince espiriye vurur. Lafi degistirir. Kabullenemiyor veya agir geliyor gerçekler artik.
Başka bir geliri vs yok mu ?
Neden şirketi devretmiyor ?
Eğer imkanın varsa yardım et ya da kardeşlerine söyle durumu onlar imkan dahilinde yardım etsinler yoksa da yok yani
 
Başka bir geliri vs yok mu ?
Neden şirketi devretmiyor ?
Eğer imkanın varsa yardım et ya da kardeşlerine söyle durumu onlar imkan dahilinde yardım etsinler yoksa da yok yani
Sirketi devretmesi icin de para gerekiyormus. Onun icin bana kredi çektirmeye kalkti ama kabul etmedim. Bir erkek kardesim var o da asgari ucretle çalışıyor zaten. Para isteyebilecegi kimse kalmadi cevresinde. Kredisini fazlasiyla doldurmus bi insan.
 
Dun bin tl gonderdim bu son asla vermieyi dusunmuyorum artik.
 
Allah yardımcın olsun benim bir arkadaşım babasının 50 bine yakın borcunu ödedi çalışırken şimdide 40 binlik bir araba aldı ödüyor az az kredisini onun da babası okumasına çok karşı çıktı vs şimdi güzel güzel harcıyor arkadaşımda Allah rızası için babam sonuçta diyor örnek vermek istedim size sizde böyle bakmaya çalışın biliyorum çok zor yaptığınız öyle bir babaya ama babanız yine de
 
Yazık etmiş kendine .

Imkanınız varsa elinizden geleni yaparsınız zaten ama sizinde imkanınız yokmuş bu durumda böyle denekten baska çare yok gibi görünüyor.
 


babasız çocuk büyütmek gerçekten çok zor yaşıyorum bunu tek kanatla o kuşu uçurmak için ömürden ömür gidiyor..

o zamanlar sizi yalnız bırakmış bir adam için evlatlık yapmazdım zaten yapmışsınız yapacağınızı.. şimdi mi aklına gelmiş bi evladı var..

belki de annenizin ve sizin çocuklukta çektiğiniz sıkıntıların gözyaşlarının bedelini ödüyordur niyeyse hiç üzülemedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…