Aslaa asla beni o karakollarda o adliyelerde perişan eden bı insana sadece kinimi küsüp yüzüne tükürmek istiyorumSanki pisman olsa barismak ister gibi bir haliniz var istiyorsunuz bence hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslaa asla beni o karakollarda o adliyelerde perişan eden bı insana sadece kinimi küsüp yüzüne tükürmek istiyorumSanki pisman olsa barismak ister gibi bir haliniz var istiyorsunuz bence hala
Evi boşaltıp boşanma davası açtıysa sen boşver yoluna bak canım. Hayırlısını iste. Benim eski eş te çok meraklıydı boşanmaya. Resmen agzıma soktu protokolu imzala diye ama Allah öle büyükki sürünüyomuş beter olsun inşallaj. Ben tayinimi de aldırdım pişman oluo bunların hepsi de iş işten gecmiş kadın çoktan yeni hayatına başlamış oluo.üzülme nolur dik dur azcık sık dişini gecicek bu günler bak görBenden habersiz evi boşaltan boşanma davası açan adam sence benimle konuşur mu ?kendi isteyip pişman olmadığı sürece konuşmaz bı kere konuşsa içmdekileri desem keşke bı kere pişman olur mu sizce
Nikocum sen nasılsın canım iyi misin biraz daha yazdıgını görünce yazıyım istedimişte bır pıslık kocalık dahaa ahh ahh canım kardesım benım hepımız aynı surecteyız elı kulagında bosanma davamın acılmasını beklıyorum bende kandırıldım ve hazmedemedıgım cok sey var 10 aylık evlılıgım de ama yapacak bıse yok kabule gecmelısın acıl psıkolojık destek al calısıyorsan kendını ıse ver sureklı mesgul ol bıseylerle evdeysen delı gıbı temızlık yap ama bısey yap zaman herseyın ılacı ben su anda bıle cok sukur allahım ıyıkı bu kararı verdım dıyorumm ıstersen neler yasadıgını karsında o varmıs gıbı buraya yaz dok ıcıını ıcınde tutma
Cok sukur daha iyiyim kuzum saolasin psikolojik destek en guzel sey oldu sen nasilsinNikocum sen nasılsın canım iyi misin biraz daha yazdıgını görünce yazıyım istedim
Sana yazdı mi hiç sonrasında cnmEvi boşaltıp boşanma davası açtıysa sen boşver yoluna bak canım. Hayırlısını iste. Benim eski eş te çok meraklıydı boşanmaya. Resmen agzıma soktu protokolu imzala diye ama Allah öle büyükki sürünüyomuş beter olsun inşallaj. Ben tayinimi de aldırdım pişman oluo bunların hepsi de iş işten gecmiş kadın çoktan yeni hayatına başlamış oluo.üzülme nolur dik dur azcık sık dişini gecicek bu günler bak gör
Maşşalh Rabbim hepimizi daha iyi etsin inşallah canım benim. Psikolojik destek çok iyi gelio Hakkaten en iyi psikolog anlamlandırıo galiba yaşanılanları. Hepimiz ki geçicel insallaj güzel günlerimizi burda paylaşıcaz insallajCok sukur daha iyiyim kuzum saolasin psikolojik destek en guzel sey oldu sen nasilsin
Benim eski eş dava görüldğkten sonra bülbül oldu hiç duymadığım seyler, sözler. Ama benimki bana çok eziyet etti ben de çektim Bi güzel yani. Evden ayrılmıltım ama o hep döneceğimi davadan vazgec elim diye yalvarmamı beklemiş bense ilemin yanına tayinimi aldırıp tası tarafı toplayıp geldim. Kaçan kovalanır hesabı oldu bizimkisi yani bana bayıldığı dan değil onu terk etmemi falan hırs yaptı kaldı orda ondan bütün dil dökmelerş hepsi yalan yani. İnanki bak azcık sık dişini gelip kapına aglasa önemi olmuo duygular bitiikyen sonra olmuo yaniSana yazdı mi hiç sonrasında cnm
Zaten bı yazıyım diyorm elim gitmiyo biliyomusun igrenmisim sadece bı kere gelmesini istiyorum sadece bı kereBir de ona verilecek en guzel ceza umursamamak. Sakin iletisime gecme o pislik adamla.
Ne kadar süre susdu bu adam valla öyle haklısın ki inan hep böyledir zaten neyden vazgecersen o zaman olur o zamanda biseye yaramazBenim eski eş dava görüldğkten sonra bülbül oldu hiç duymadığım seyler, sözler. Ama benimki bana çok eziyet etti ben de çektim Bi güzel yani. Evden ayrılmıltım ama o hep döneceğimi davadan vazgec elim diye yalvarmamı beklemiş bense ilemin yanına tayinimi aldırıp tası tarafı toplayıp geldim. Kaçan kovalanır hesabı oldu bizimkisi yani bana bayıldığı dan değil onu terk etmemi falan hırs yaptı kaldı orda ondan bütün dil dökmelerş hepsi yalan yani. İnanki bak azcık sık dişini gelip kapına aglasa önemi olmuo duygular bitiikyen sonra olmuo yani
Bunu yapma. Gelse, icindekileri doksen de ancak bir gun surecek rahatlaman. Ertesi gun tekrar ofke dolacaksin. Bu surec boyle yasadim. Sus ve sabret. Zaman en guzel cezayi verecektir ona merak etme. Sak8n iletisime gecme. Heryerden engelle onu. Hic yerine koy. En guzel ceza. Merak etme ofken dinecek. Sadece sabret. Konusursan onu adam yerine koymus olursun unutma. Bir de sen ne soylersen soyle, o benden vazgecemiyor diye dusunecektir. O yuzden vazgec.Zaten bı yazıyım diyorm elim gitmiyo biliyomusun igrenmisim sadece bı kere gelmesini istiyorum sadece bı kere
Herşey vazgecince oluyo zaten herşey zamanla zaten siz yapdiginizda o insan pişman oldu mu ? En azından bunu bari gormek istiyorum cunkuBunu yapma. Gelse, icindekileri doksen de ancak bir gun surecek rahatlaman. Ertesi gun tekrar ofke dolacaksin. Bu surec boyle yasadim. Sus ve sabret. Zaman en guzel cezayi verecektir ona merak etme. Sak8n iletisime gecme. Heryerden engelle onu. Hic yerine koy. En guzel ceza. Merak etme ofken dinecek. Sadece sabret. Konusursan onu adam yerine koymus olursun unutma. Bir de sen ne soylersen soyle, o benden vazgecemiyor diye dusunecektir. O yuzden vazgec.
bu zamana kadar sız mı vardınız her zaman kımı arıyorsa onu arasınTelefonunu beş DKK geç açmışım ne halt karisitriyomusum hadi ölse kalsaymis
Ben duygularımdan emınım zaten bıttı aslında kendımı o evlılık suresınde herseye farkında olmadan hazırlamısım bıle hıc bır sekılde ne arama ne bısey ne ondan ne benden bu satten sonra gelse konussada benım ıcın bıten bıttı daha bıse kalmadı ben de cok cabaladım cok cektım bı kere bıttı dedım ve gerı donusum de yok bence bunu oda cok ıyı bıldıgı ıcın karsıma gelıp konusamaz yuzu yokBenim eski eş dava görüldğkten sonra bülbül oldu hiç duymadığım seyler, sözler. Ama benimki bana çok eziyet etti ben de çektim Bi güzel yani. Evden ayrılmıltım ama o hep döneceğimi davadan vazgec elim diye yalvarmamı beklemiş bense ilemin yanına tayinimi aldırıp tası tarafı toplayıp geldim. Kaçan kovalanır hesabı oldu bizimkisi yani bana bayıldığı dan değil onu terk etmemi falan hırs yaptı kaldı orda ondan bütün dil dökmelerş hepsi yalan yani. İnanki bak azcık sık dişini gelip kapına aglasa önemi olmuo duygular bitiikyen sonra olmuo yani
Biz bosandiktan 3 yil sonra tekrar geldi. Ailemi ozledim sizsiz yapamiyorum diye. Oglum cok istedigi icin arada yemeklere gittik ucumuz. 4 ay sonra fabrika ayarlarina döndü ve bitti. Su an gorusmuyorum. Pisman mi bilmiyorum. Umurumda da degil.Herşey vazgecince oluyo zaten herşey zamanla zaten siz yapdiginizda o insan pişman oldu mu ? En azından bunu bari gormek istiyorum cunku