hayır ben işyerimdeyim. çalışıyorum. gün içerisinde karşımdan birkaç kere geçiyorHer gün aynı saatte aynı yerde mi oluyor?
Taciz etmeye çalışıyordur bence.
Ya da siz de sürücüyseniz radar konusunda uyarmaya çalışıyor olabilie.
Sapık. Sizi taciz ediyor.hayır ben işyerimdeyim. çalışıyorum. gün içerisinde karşımdan birkaç kere geçiyor
tam karşımda gözüme gözüme yapıyor. burda başka sellektör yapana hiç denk gelmedim zaten.Ayni kisi oldugundan emin misiniz? Gece olmadigi surece goz alacak sekilde donup bakacaginiz kadar sizi rahatsiz etmez bir de. İsyeriniz yol ayriminda veya benzer sekilde karsidan gelen araclarin uyarida bulunmasini gerektirecek bir noktada mi?
Aynı kişi olduğundan eminseniz plakasını alıp polise şikayet edin.işyerim cadde üzerinde ve karşından geçen birisi sürekli sellektör yapıyor. farlar gözümü aldığı içinde gayri ihtiyari dönüp bakıyorum. takılıyormu desem; ergende değilim kaç yaşındayım yani. bir değil iki değil sürekli kaç gündür. ne yapmaya çalışıyor? ben mi yanlış anlıyorum ?
Plakasini biliyorsaniz sikayette bulunsaniz. Oturma açınızı da degistirin bence. Belki o zaman rahat edersiniztam karşımda gözüme gözüme yapıyor. burda başka sellektör yapana hiç denk gelmedim zaten.
ayrıca arabanın rengi ve plaka hep aynı.
polise gidecek kadar büyütülecek bir olay değil belki ama sinir bozucu tabiPlakasini biliyorsaniz sikayette bulunsaniz. Oturma açınızı da degistirin bence. Belki o zaman rahat edersiniz
Valla bilemiyorum bana cok ilginc geldi. Rahatsiz olmussunuz ki buraya konu aciyorsunuz. Plaka var elinizde,kisiyi taniyor musunuz? Rahatsiz oldugunuz her konuda polisten yardim isteyebilirsiniz bence. İsyeriniz nasil bir isyeri ki bunca zaman oturma duzeninizi degistirmediniz mesela. Degistirseydiniz belki su anda onemini kaybetmisti bu olay. Bilemedimpolise gidecek kadar büyütülecek bir olay değil belki ama sinir bozucu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?