Seni ofisime davet ediyim. Teorikte anlaşılmıyor Pratikte anlarsın. Rahatsız olmuşum ki farketmişim ve konu açmışım dimiBen hala gündüz o selektörün gözü nasıl aldığını anlamadım yani ben trafikte yol ver anlamında yapılan selekörü bile fark edemiyorum gündüz vakti bendemi tuhaflık var acep :) :)
Seni ofisime davet ediyim. Teorikte anlaşılmıyor Pratikte anlarsın. Rahatsız olmuşum ki farketmişim ve konu açmışım dimi
Ben de buna 24 senelik aktif şöför olarak cevap veremedim. Hatta ben mi yanlış biliyorum, inatlaşmayayım boşu boşuna diye şimdi eşime sordum bilmemkaçmilyonkm'si vardır, "yok artık" dedi.Ben hala gündüz o selektörün gözü nasıl aldığını anlamadım yani ben trafikte yol ver anlamında yapılan selekörü bile fark edemiyorum gündüz vakti bendemi tuhaflık var acep :) :)
Ben de buna 24 senelik aktif şöför olarak cevap veremedim. Hatta ben mi yanlış biliyorum, inatlaşmayayım boşu boşuna diye şimdi eşime sordum bilmemkaçmilyonkm'si vardır, "yok artık" dedi.
Bu işte bir gariplik var, çözemedim.
Aklıma gelen tek şey tümsek falan var ise, oradan geçerken acaba sellektör mü sanılıyor ama gene de gündüz vakti alınmaz ki göz. Bizim gözler kör zaar
Son bir soru müsadenizle: "Karşıdan" dediğiniz için soruyorum. Kavşak ya da ara yol gibi bir sokak var mı?hayır ben işyerimdeyim. çalışıyorum. gün içerisinde karşımdan birkaç kere geçiyor
Sen de arada dikize bakmaya dene. Küfür yeme milletten "totosuna kadar girdim hala çekilmiyor diye"Benim şoförlüğüm senin yanında çok az bir süre ama diyorum ya araba dibime kadar giriyor yine anlamıyorum gece tamam flash gibi patlıyor görmemek için gerçekten kör olmak lazim.:)
Nasıl ya Eşine bir daha sorsana. Neye yok artık dedi onu anlamadım.Ben de buna 24 senelik aktif şöför olarak cevap veremedim. Hatta ben mi yanlış biliyorum, inatlaşmayayım boşu boşuna diye şimdi eşime sordum bilmemkaçmilyonkm'si vardır, "yok artık" dedi.
Aklıma gelen tek şey tümsek falan var ise, oradan geçerken acaba sellektör mü sanılıyor ama gene de gündüz vakti alınmaz ki göz. Bizim gözler kör zaar
Sen de arada dikize bakmaya dene. Küfür yeme milletten "totosuna kadar girdim hala çekilmiyor diye"
Nasıl ya Eşine bir daha sorsana. Neye yok artık dedi onu anlamadım.
Caddeye dönmek için beklerken karşıdaki dükkanın içinde tam karşıda masadaki kişiye sellektör yapılınca kişi rahatsız olur mu olmaz mı ? Bu neden yapılır? Bir erkek olarak daha net cvp alabiliriz belki. Düz mantık
Zaten kaç yıldır oradayım. Tümsekten geçerken gibi birşey olsa herkeste olur anlrım.yıllardır böylesi ilk kez başıma geliyorBen de buna 24 senelik aktif şöför olarak cevap veremedim. Hatta ben mi yanlış biliyorum, inatlaşmayayım boşu boşuna diye şimdi eşime sordum bilmemkaçmilyonkm'si vardır, "yok artık" dedi.
E heralde. Herkes zaten en fazla o dediğinizi yapıyor. Böylesi ilkSon bir soru müsadenizle: "Karşıdan" dediğiniz için soruyorum. Kavşak ya da ara yol gibi bir sokak var mı?
Kavşağa girerken yapıyor diyeceğim de , gündüz ona bile sellektör yapılmaz ya hafif kornaya basılır. Gözükmez çünkü.
Senin gözünü almasına "yok artık" dedi.Nasıl ya Eşine bir daha sorsana. Neye yok artık dedi onu anlamadım.
Caddeye dönmek için beklerken karşıdaki dükkanın içinde tam karşıda masadaki kişiye sellektör yapılınca kişi rahatsız olur mu olmaz mı ? Bu neden yapılır? Bir erkek olarak daha net cvp alabiliriz belki. Düz mantık
Bakmadım. Ne zaman denk geliyorsa heralde.günde birkaç defa oluyor en fazlaSaat kaç gibi oluyor mesela bu iş
Sana bir sır vereyim mi? Arkanda da trafik akıyor...Sen misin yoksa arkasında km'lerce kuyruk oluşturan? Ahan da bulduk seni...:) :) Hep ileri bakıyorum hep
Yahu dünya araba geçiyor. Hiçbiri yapmıyor. Gece vakti mi de sellektör yapıyor.Senin gözünü almasına "yok artık" dedi.
Caddeye dönmek için diyorsun. Bak dediğime geliyoruz. O sana değil karşıdaki araçlara yapıyor sellektörü. "Ben geliyorum çıkma" manasında...
Sana bir sır vereyim mi? Arkanda da trafik akıyor...Sen misin yoksa arkasında km'lerce kuyruk oluşturan? Ahan da bulduk seni...
Trafikteki ilk kural "önündeki arabayı değil onun önündekini, arkandaki arabayı değil onun arkasındakini takip edeceksin"
Alışkanlıktır, acemidir, kendini öyle güvenli hissediyordur, yol onu gerektiriyordur.. Bilemeyiz ama bu konuya bulabildiğim tek mantıklı açıklama bu..Yahu dünya araba geçiyor. Hiçbiri yapmıyor. Gece vakti mi de sellektör yapıyor.
İnşallah öyledir!! Bakışları hiç öyle demiyor amaAlışkanlıktır, acemidir, kendini öyle güvenli hissediyordur, yol onu gerektiriyordur.. Bilemeyiz ama bu konuya bulabildiğim tek mantıklı açıklama bu..
Ben mesela eğer kavşaktaki araç beni görebilecek pozisyonda ise ve ben hızlı isem sellektör yaparım "çıkma ben geliyorum" anlamında. ( o zaten çıkmak için yola baktığından benim sellektörümü görecektir) Eğer beni görebilecek bir noktada değil ise kornaya dokunurum. (kör nokta dönüşü gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?