Geçmiş olsun asminyesim, böyle takıntılarımız gerçekten bizleri esir ediyor. Bunu bir nevi bağımlılık gibi düşünün. Her defasında bakmanızın sebebi; emin olma ve rahatlama ihtiyacı diye düşünüyorum. Ancak çok açık ki siz her baktığınızda kabuk bağlamış yarayı yeniden kanatıyorsunuz. Siz kendinize ve eşinize bir şans vermeyi tercih etmişsiniz, artık bu kararınızı sorgulamayın. Bundan sonra herhangi bir yanlış yaparsa zaten emin olun farkedersiniz ve gereğini yaparsınız, onu da o zaman düşünürsünüz, şimdi biraz rahatlayın artık. Bu kısır döngüyü kırmanın tek yolu var o da o kadına bir daha hiç bakmamak. Ama öncelikle mantıklı bir şekilde buna ikna olmanız lazım. O kadına bakmanın size bir fayda sağlamadığına aksine bu durumun sizi tutsak ettiğine ikna olmanız lazım. Mutlaka psikolojik yardım alın, terapilerle bunu yeneceğinizi düşünüyorum. Zaten bu durumdan rahatsız olmaya başlamışsınız demekki bunu yenmek için bir adım atmaya hazırsınız. Herşeyden önce kendinizi düşünün, canınıza yazık. Hayat çok güzel ve kısa. Hergün kendinizi incitmekle vakit kaybetmeyin..