• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli takip ediyorum

Bir sene önce konuştum. Eşimle hiç bir şey yaşamadıklarını, eşimin beni sevdiğini, kendisinin eşimin peşinde olduğunu falan söyledi. O zaman bu konuşma beni rahatlatsa da gün geçtikçe daha kötü olmaya başladım
Eşinizle bir sey yasamadim diyorsa aldatildiginizdan nasil emin oldunuz..
Eger kadin itiraf etseydi tatmin olacaktiniz belki

Eşinizle bir sey yasamadim diyorsa aldatildiginizdan nasil emin oldunuz..
Eger kadin itiraf etseydi tatmin olacaktiniz belki
Emin de değilim zaten. Kadın açık açık kocana taktım o beni tersledikçe ben daha da uğraştım dedi. Ama eşime bir takım mesajlar atmış o da ona cevap yazmış bu bile yetti bana

Aynen olmasa bile insan öyle düşünüyo güvensizlik oldu bir kez sonuçta ama kafana takmamaya çalış kendine zarar verirsin

sen bu kadını kendine takıntı yapmışsın canım. bu seni ve ilişkinizi yıpratmaktan başka birşey yapmaz. mecbur bakmamak zorundasın başka yolu yok bunun. ve şöyle düşün o kadının hesaplarına baktığına sana bişey katmıyor ki sadece sinirin bozuluyor o kadar.

Kendini engelleme. Bak bakabildigin kadar. Bi sure sonra sikilip bakmayacaksin. Bir iki seneyi bulabilir normal

Geçmiş olsun asminyesim, böyle takıntılarımız gerçekten bizleri esir ediyor. Bunu bir nevi bağımlılık gibi düşünün. Her defasında bakmanızın sebebi; emin olma ve rahatlama ihtiyacı diye düşünüyorum. Ancak çok açık ki siz her baktığınızda kabuk bağlamış yarayı yeniden kanatıyorsunuz. Siz kendinize ve eşinize bir şans vermeyi tercih etmişsiniz, artık bu kararınızı sorgulamayın. Bundan sonra herhangi bir yanlış yaparsa zaten emin olun farkedersiniz ve gereğini yaparsınız, onu da o zaman düşünürsünüz, şimdi biraz rahatlayın artık. Bu kısır döngüyü kırmanın tek yolu var o da o kadına bir daha hiç bakmamak. Ama öncelikle mantıklı bir şekilde buna ikna olmanız lazım. O kadına bakmanın size bir fayda sağlamadığına aksine bu durumun sizi tutsak ettiğine ikna olmanız lazım. Mutlaka psikolojik yardım alın, terapilerle bunu yeneceğinizi düşünüyorum. Zaten bu durumdan rahatsız olmaya başlamışsınız demekki bunu yenmek için bir adım atmaya hazırsınız. Herşeyden önce kendinizi düşünün, canınıza yazık. Hayat çok güzel ve kısa. Hergün kendinizi incitmekle vakit kaybetmeyin..

Sebebi onun nasil biri oldugunu merak etmeniz ve kendinizi onunla kiyaslamaniz mi,yoksa eşinle görüşüyor mu diye mi merak ediyorsunuz?

Geçmiş olsun asminyesim, böyle takıntılarımız gerçekten bizleri esir ediyor. Bunu bir nevi bağımlılık gibi düşünün. Her defasında bakmanızın sebebi; emin olma ve rahatlama ihtiyacı diye düşünüyorum. Ancak çok açık ki siz her baktığınızda kabuk bağlamış yarayı yeniden kanatıyorsunuz. Siz kendinize ve eşinize bir şans vermeyi tercih etmişsiniz, artık bu kararınızı sorgulamayın. Bundan sonra herhangi bir yanlış yaparsa zaten emin olun farkedersiniz ve gereğini yaparsınız, onu da o zaman düşünürsünüz, şimdi biraz rahatlayın artık. Bu kısır döngüyü kırmanın tek yolu var o da o kadına bir daha hiç bakmamak. Ama öncelikle mantıklı bir şekilde buna ikna olmanız lazım. O kadına bakmanın size bir fayda sağlamadığına aksine bu durumun sizi tutsak ettiğine ikna olmanız lazım. Mutlaka psikolojik yardım alın, terapilerle bunu yeneceğinizi düşünüyorum. Zaten bu durumdan rahatsız olmaya başlamışsınız demekki bunu yenmek için bir adım atmaya hazırsınız. Herşeyden önce kendinizi düşünün, canınıza yazık. Hayat çok güzel ve kısa. Hergün kendinizi incitmekle vakit kaybetmeyin..
Yorumunuz için çok teşekkürler. Şimdiye kadar okudukarımın içinde en çok sizin yorumunuz rahatlattı

Kararınızdan dolayı kimse sizi yargılayamaz. Kendinize engel olamıyorsanız hesaplarınızı kapatın zira kendinizi yıprattıkça çocuklara ve kocanıza olan tavrınız değişir

Her ne kadar derin bi yara da olsa geçmiş artık. Kabuk bile yok ortada sadece iz. İzlerle yaşayabilir insanlar. Tecrübedir bu. Tecrübeler üzülmek için değil bir daha aynı hataya düşmemek içindir . Aramızda sap gelip sap giden biri var mı hanımlar??????olduğunu hiç sanmıyorum :) olmasın da zaten. Çocuk büyütücez biz daha. Tecrüben yoksa ne öğretmeyi düşünüyorsun. Affetmişsin bi kere. Erdem sahibisin demek ki. Suyunu çıkarma canım derim ben. Psikolog işe yerayabilir bunu düşün istersen. Hoşçakal.

Sebebi onun nasil biri oldugunu merak etmeniz ve kendinizi onunla kiyaslamaniz mi,yoksa eşinle görüşüyor mu diye mi merak ediyorsunuz?
Görüşüyor mu
Her ne kadar derin bi yara da olsa geçmiş artık. Kabuk bile yok ortada sadece iz. İzlerle yaşayabilir insanlar. Tecrübedir bu. Tecrübeler üzülmek için değil bir daha aynı hataya düşmemek içindir . Aramızda sap gelip sap giden biri var mı hanımlar??????olduğunu hiç sanmıyorum :) olmasın da zaten. Çocuk büyütücez biz daha. Tecrüben yoksa ne öğretmeyi düşünüyorsun. Affetmişsin bi kere. Erdem sahibisin demek ki. Suyunu çıkarma canım derim ben. Psikolog işe yerayabilir bunu düşün istersen. Hoşçakal.
Teşekkür ederim, böyle yorumlar beni çok rahatlatıyor

Bir süre sonra yorulup bırakırsınız. Çok fazla yorulmadan yani psikolojinizi sıfırlamadan bırakın takip etmeyi. Aynı olayı yaşadım. Çok yorucu yedim bitirdim kendimi. Sonra bıraktım her ikisini de herşeyi de.

Şimdi sıkıntımı anlatacağım lakin başka şeyler e yorum yapıp beni yormayın rica ederim. Şöyle ki eşim bir sene önce beni iş yerinden bi kadınla aldattı, neyse yalvarmaya, yakarmalar falan derken iki de çocuğum var konuştuk ve ben affettim. Şimdi asıl sorunum şu ben bir senedir eşimin aldattığı kadını hergün ama hergün sabah, öğle, akşam sosyal medya üzerinden takip ediyorum attığı tüm mesajlardan bir anlam çıkarıp kendimi çok yıpratıyorum. Bu durumdan çok yoruldum ama öyle bir şey ki Allah kimseye yaşatmasın ama elimde değil. Bi ara psikolojik tedavi de gördüm ama atlatamıyorum maalesef.
psikolojik tefavini yarıda bırakmış olabillir misin?

Back
X