• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli takip ediyorum

Kadının hesaplarını engelle. Sen bir seçim yaptın ve boşanmadın maden kararın bu , o karara göre yaşayacaksın. Gerekirse tekrar psikoloğa git destek al ama bu konuyu artık kapat. Haaa yok tüm bunları yapıp hala konuyu kapatamıyorsan tek çaren boşanmak.

Ve konu sahibi sakın ama sakın kendini asla o kadınla kıyaslama. Her evlilikte iniş çıkışlar oluyor. Özellikle çocuk büyütmek çok stresli ve karı koca ilişkilerini zaman zaman çok kötü etkiliyor. İki çocuğu büyütmek , hayat şartları , masraflar , faturalar vs derken kocanızı sürekli taciz eden bir kadın eşinize belki kısa bir süre için cazip gelmiş olabilir , 1-2 msjına cevap yazmış olabilir. Daha baştan onu yakalamanız aslında eşinize büyük bir iyilik olmuş. Bu kötü olayı evliliğiniz için pozitif bir fırsata dönüştürün . Terapiyi bırakmayın. Kendiniz için zaman yaratın. Kendinizi tekrar sevin. İmkanınız dahilinde sadece kendinizi iyi hissetmek için kuaföre, alışverişe gidin. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. Çocuklardan fırsat kalıyorsa spora yazılın yAda bir kursa başlayın. İnan'ın siz kendiniz için birşeyler yaptıkça herşey yavaş yavaş düzelecek.

Yapmayın bu kötülüğü kendinize.madem ki eşinize bir şans vermeyi uygun gördünüz silin atın geçmişi. Asla bakmayın o kadının profiline filan.
Buna benzer bir durumu bende yaşadım zamanında. Sizi çok iyi anladığım için yazıyorum bunu.
Artık sadece kendinizi düşünün.

Ve konu sahibi sakın ama sakın kendini asla o kadınla kıyaslama. Her evlilikte iniş çıkışlar oluyor. Özellikle çocuk büyütmek çok stresli ve karı koca ilişkilerini zaman zaman çok kötü etkiliyor. İki çocuğu büyütmek , hayat şartları , masraflar , faturalar vs derken kocanızı sürekli taciz eden bir kadın eşinize belki kısa bir süre için cazip gelmiş olabilir , 1-2 msjına cevap yazmış olabilir. Daha baştan onu yakalamanız aslında eşinize büyük bir iyilik olmuş. Bu kötü olayı evliliğiniz için pozitif bir fırsata dönüştürün . Terapiyi bırakmayın. Kendiniz için zaman yaratın. Kendinizi tekrar sevin. İmkanınız dahilinde sadece kendinizi iyi hissetmek için kuaföre, alışverişe gidin. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. Çocuklardan fırsat kalıyorsa spora yazılın yAda bir kursa başlayın. İnan'ın siz kendiniz için birşeyler yaptıkça herşey yavaş yavaş düzelecek.
O kadar haklısınız ki söylediklerinizi yapmaya çalışacağım inşallah

Şimdi sıkıntımı anlatacağım lakin başka şeyler e yorum yapıp beni yormayın rica ederim. Şöyle ki eşim bir sene önce beni iş yerinden bi kadınla aldattı, neyse yalvarmaya, yakarmalar falan derken iki de çocuğum var konuştuk ve ben affettim. Şimdi asıl sorunum şu ben bir senedir eşimin aldattığı kadını hergün ama hergün sabah, öğle, akşam sosyal medya üzerinden takip ediyorum attığı tüm mesajlardan bir anlam çıkarıp kendimi çok yıpratıyorum. Bu durumdan çok yoruldum ama öyle bir şey ki Allah kimseye yaşatmasın ama elimde değil. Bi ara psikolojik tedavi de gördüm ama atlatamıyorum maalesef.

Muhtemelen ben de aynı şeyi yaşardım. Çok normal bir süreç ama destek almalısın. İmkanın varsa psikoterapiye git. Sosyal aktiviteler bul kendine. Spor yap. Kitap oku. İnterneti daha az kullanmaya çalış. Eşinin haberi var mı bu yaşadığın ruh halinden. Keşke kadın engelleseymiş seni. Göremezdin hiç :(

Ben affedemem ama affettim diye dusunelim, esimle o kadar cok kavga eder ve yuzune vururum ki adam kacar. Sabrederse ezerim ezerim, kotu davranirim, kovarim, sinir krizleri geciririm. O kadinin da esimin de sacini basini yolarim. Sonunda zamanla biraz rahatlarim. Takip konusu ise sıkıntılı, ben de onceden takinca takiyordum. En iyisi takinti giderici tedavi yani psikiyatrist. Bende okb vardi temizlik takintisi, iş hayatinda mukemmeliyet, hayatimda cikan kucuk sorunlari cok buyutme ve hemen duzelmesi icin abartili derecede ugrasma gibi sorunlar. Kurtuldum, tedaviyi biraktik doktorumla beraber, duzeldim cok sukur. Senin bu yasadigin travma derin izler birakmistir. Beynin bu durumla bas edebilmek icin dengeyi sasirmis olabilir. İyi bir psikiyatriste denk gelirsen kurtulursun bence.

Muhtemelen ben de aynı şeyi yaşardım. Çok normal bir süreç ama destek almalısın. İmkanın varsa psikoterapiye git. Sosyal aktiviteler bul kendine. Spor yap. Kitap oku. İnterneti daha az kullanmaya çalış. Eşinin haberi var mı bu yaşadığın ruh halinden. Keşke kadın engelleseymiş seni. Göremezdin hiç :KK43:
Eşimin haberi yok ama anlyordur bence. Kadın beni engelledi ben ikinci bir fake hesap açtım devam ettim benimki hastalık boyutunda

Emin de değilim zaten. Kadın açık açık kocana taktım o beni tersledikçe ben daha da uğraştım dedi. Ama eşime bir takım mesajlar atmış o da ona cevap yazmış bu bile yetti bana
Acik acik kocana taktim mi dedi..inananiyorum..nr cesaret ne arsizlik..kocam sana takmadi ama ben sana taktim deseydiniz..
Bu kadina neden tam olarak taktiniz onu bi bulun bence..
Ben de sizin gibiyim..ben de esimin benden once iliskide oldugu kadina cok fena takildim..ama bu kadinin ara ara ortaya cikisi beni ona takti..

Simdi tum yorumlari okudum
Kadinla tam bir seyler yasayacakken yakaladiginiz icin emin olamiyorsunuz..iclerinde mi kaldi?bana yalan mi soylediler,soyluyorlar? Oldu mu olmadi mi..olsaydi kocam icin nasil olurdu?gibi bir suru soru..yasanmis bitmis bir sey olsa eminim daha kolay kabullenebilirdiniz..burda bi yarin kalmislik var ve ne yazik ki kalan diger yarisini sizin hayal gucunuz tamamliyor..siz o kadar haklisiniz ki.. asil eşinizle terapiye gitmelisiniz..size en cok eşiniz yardim etmeli.. kolay mi oyle ya bakin simdi siz hasta oldunuz sizi hasta ettiler..
Siz onurlu ve gururlu oldugunuz icin takintiya dönüştü sizde..kaldiramiyorsunuz çünkü...gerçekten çok sinirlendim..
O yüzsüz kadina öncesınde de eşinize..

Acik acik kocana taktim mi dedi..inananiyorum..nr cesaret ne arsizlik..kocam sana takmadi ama ben sana taktim deseydiniz..
Bu kadina neden tam olarak taktiniz onu bi bulun bence..
Ben de sizin gibiyim..ben de esimin bendenım once iliskide oldugu kadina cok fena takildim..ama bu kadinin ara ara ortaya cikisi beni ona takti..
Evet açık açık taktım dedi elimde değil evli olduğunu bildiğim halde vazgeçmedim dedi. Benim de içimde hepşüphe

Simdi tum yorumlari okudum
Kadinla tam bir seyler yasayacakken yakaladiginiz icin emin olamiyorsunuz..iclerinde mi kaldi?bana yalan mi soylediler,soyluyorlar? Oldu mu olmadi mi..olsaydi kocam icin nasil olurdu?gibi bir suru soru..yasanmis bitmis bir sey olsa eminim daha kolay kabullenebilirdiniz..burda bi yarin kalmislik var ve ne yazik ki kalan diger yarisini sizin hayal gucunuz tamamliyor..siz o kadar haklisiniz ki.. asil eşinizle terapiye gitmelisiniz..size en cok eşiniz yardim etmeli.. kolay mi oyle ya bakin simdi siz hasta oldunuz sizi hasta ettiler..
Siz onurlu ve gururlu oldugunuz icin takintiya dönüştü sizde..kaldiramiyorsunuz çünkü...gerçekten çok sinirlendim..
O yüzsüz kadina öncesınde de eşinize..
Öncelikle çok teşekkür ederim. İlk etapta psikiyatr da seni asıl iyileştirecek kocan dedi ama eşim sürekli olmayan bir şeyi abarttığımı söylüyor, yeminler ediyor eli elime değmedi diye ama bu içimdeki kuşku beni tüketecek, bazı şeyleri yediremiyorum, kabullenemiyorum

Ben sanirim kadini rezil ederdim bilmiyorum cok kabullenmek cok zor...
Eşinize basit geliyordur..sizi çok iyi anliyorum..
Hemen hemen ayni takinti durumu bende de var..çok şiddetli ortaya çikmiyor yani daha dogrusu kendi kendine ortaya çikmiyor bendeki..haber aldiğimda biri adiyla onu andiginda oluyor..sag olsunlar arkdaş çevrem ve eşimin akrabalari..agizlarini bi kapamadilar..ve ben once kendimi sonra eşimi yiprattim..bu durumum yaşliligimda yalnizlik korkuma fobilerime baglandi..siz de mutlaka terapi almalisiniz hatta ben nereye gidecegimi biliyorum istanbulda size de oneririm isterseniz..saglam bir yer hipnoz da yapiyorlar..
Neyse..
Sizinki daha agir bir durun ve eşinizde dusunsun vu durumu..siz kendi kendinize boyle olmadiniz..
Bir de o kadinin yaptigi taciZ ve hukuken haklariniz cok ciddi sizin..
Hukuki bir seyler deneyebilirsiniZ..o kadinin oyle bir luksu yok..evli oldgnu biliyordum ama vazgecmedim..diyebilecek kadina yürek yemiş derim ben!

Son düzenleme:
Back
X