- Konu Sahibi Neslihan90
-
belkide aldatılmışımdır canım benden sonra hemenik sevgilii olmuş belkide beni onun için bırakmıştı.
namaza başladım zaten yeni bol bol dua ediyorum ve bedduada tabi elimde olmadan.
öyle bi yandıki içim allahım diyorum o da yansın daha neler neler.
inşALLAH en kısa zamanda rabbim yaşadığımız acıları unutturacak hayırlısıyla eşimiz olacak kişiyi karşımıza çıkarır
insanlar çok istedikleri şeylerden sınanırlarmış.daha 23 yaşında umutsuzluğa kapılmana anlam veremedim doğrusu.3 deneme çok fazla değil.ben senden on yaş büyüğüm ve yıllardır hayalini kurduğum şeylere ulaşamıyorum.senden çok daha fazla kötü olaylar yaşadım şu yaşıma kadar.ben de hoş,eğitimli,kültürlü,iyi olmaya çalışan bir insanım.ama olmayınca olmayabilir.hayat mücadeledir.bence tevekkül edip hayatın sana sunduklarını kabullenmelisin.senden kötü durumda olan insanların varlığını hatırla.haline şükret.
Haklisiniz söylediklerinizde ancak böyle bi erkek iliski süresince ilgili olur yani evleninceye kadar. Cünkü evlenince zaten bi kadin naparsa yapsin cantada keklik olmustur artik erkegin gözünde, öyle degil mi? Yani evleninceye kadar bu taktiklerle erkek süründürülebilir evet ama evlenince bu adam ilgisizlesecekse, ki büyük ihtimalle bu tip bi erkek evlenince ilgisizlesir cünkü artik o pesinden kostugu avi elde etmistir. O zaman napicak kadin? Evli bi kadin olarak nasil veya ne kadar kacabilir ki bi av gibi?
neslihan90 merhaba nasılsın ben diğrlerine yaza yaza burayı unutmuşum
esas kaderdaşım burda benim:))
umarım birgün buradan birbirimize hayatımızda biri olduğu ve çok mutlu olduğumuz müjdesini veririz canım
neslihan90 merhaba nasılsın ben diğrlerine yaza yaza burayı unutmuşum
esas kaderdaşım burda benim:))
umarım birgün buradan birbirimize hayatımızda biri olduğu ve çok mutlu olduğumuz müjdesini veririz canım
bak canım evlenıncede işler aynıdır aslında sen adamın ağzının içine bakarsan her dediğine he dersen tabı adam senı cantada keklık zanneder. önce cok akıllı olacaksın karsındaki adamı iyi tanıyacaksın. ne zaman yalan konusur bı bakınca anlayacaksın bı de kadın gibi kadın olursan zda cenen kuvvetliyse adam ayaklarını öper ister evli o ister sevgili pesınden ayrılamaz. ilk kural akıllı ve sorumluluk sahibi olmak: bos kıskanclıklar yok adamı daraltmak yok. o kıskansın seni sen onu kıskandıkca bişey zanneder kendini işte o anda bitmiştir olay gözü dışarıya kaymıştır. ikinci kural: her aksam duruşunu alıp gireceksin yatagasacın basın düzgün olacak(bu en önemlisi sakın atlama bu maddeyi) 3. kural yalan söyler: eve gecmı geldı işimmi vardı dedi yalan söylediğini anladığın anda hiç sesini cıkarmadan aman bitanem sen cok yorulmussundur dur masaj yapayım dur sen su alma ben vereyım moduna gecivereceksin ozaman yenin ederim yerin dibine giriyor.( bunu kavgada koz olarak kullanılcaklr arasına ekle) 4. kural iyi kavga edeceksin: sabrınmı tastı hep anneme gideliimi diyo once ben gitmek istemıyorum diyceksın. sökmedimi hadi hazırlanmı diyo baslayacaksın her yalanını dolanını çek bıde sülalesini çek. bıktım artık..... diye devam eden cümlelerle aslında aptal olamdığını sana söylediği yalanlara karsı senın iyi nıyetli olduğunu yüzüne sak sk vuracaksın (bu esnada sakın ağlama zayıf görür.) bu olaydan sonra ayık olduğunu sana kül yutturamayacgınıda anlar boylece.
benım kocamla 10 yıldır beraberiz son 3 yıldırda evliyiz bır yasında bıde oğlumuz var. adam evlenınce aynı senın gibi düşündü ama benım kaplan kuzu oldu. karsındakını ıyı tanırsan olayı cözersin. benım kocam cok yakısıklı bı adamdır bılıyorum çok kadında pesınde fakat bırıne dönüp bakmaz işe gider eve gelene kadar 5 kere arar nasılsın diye evdeyım ne yapcam cocuk bakıyorum.allaha sukur 1 senede çözdüm ben işi aynısınıda size nasip etsin allah insaalah akıllanmasa benım adam akıllanmazdı. eve baglı olmayan erkek yoktur eve bağlayan kadın vardır bunu untma
Daha çok gençsiniz, hayat size bir şeyler gösteriyor. Bu gördüklerinizden hareketle sevgilinizi, eşinizi seçeceksiniz; insanları tanımayı öğreneceksiniz. Yani asla vahvahlanmayın, bunlar kıymetli bilgiler...
Benim de sizinkine benzer şikayetlerim oldu, hiç bir ilişkimin tutmadığı zamanlar.
Ben olayları yaşarken hissetmedim ama sonrasında çok faydalandım o tecrübelerden. Saçmasapan insanlarla karşılaşarak aklı başında insanların kıymetini, kavgacı insanlarla karşılaşarak huzur veren insanların kıymetini, sadakatsiz insanlarla karşılaşarak da sadık insanların kıymetini anladım. On yıl önce kıymetini bilmeyeceğim insanların aslında ne kadar zor bulunur olduğunu zaman içinde karşılaştığım insanlar öğretti bana. Bu yaşadıklarının sana ne söylediğini dinlemeyi bil sadece.
Yani öyle "birini gördüm, aşık oldum, o da bana oldu, evlendik, ölene kadar birlikte mutlu yaşadık" hayalleri her zaman doğru -veya hayırlı- olmuyor. Kendinizi buna şartlandırmayın, sizi üzen bu beklentidir tahminen.
BIR ADAM VARMIS COK DUA EDERMIS DUALARIM NEDEN KABUL OLMUYOR DEMIS VE YASLI ADAM ONA BIR HIKAYE ANLATMIS :BIRGUN BIR ADAM FIRINA GITMIS EKMEK ALMAYA FIRINCI DAHA PISIYOR DEMIS VE O SIRADA MUHABETTE ETMEYE BASLAMISLAR ARADA MUSTERILER GELIP EKMEK ISTIYORMUS FIRINCI GELENE EKMEK CVERIP GONDERIYOMUS HERKESE VERMIS BIR TEK O ADAMA VERMEMIS ADAM BEKLEMIS BEKLEMIS EN SONUNDA FIRINCI ADAMA EN GUZELL EKMEGI VERMIS .yanı sen dualarım kabul olmuyor zannedıyorsun ama rabbım belkıde en guzelını sana nasıp edıcek ve son bır soz daha dıger cıkıpta senı bırakanlar ıcın .MEVLANA DEMISKI :SEN DUA EDERSIN DUALARIM KABUL OLMUYOR ZANNEDERSIN YA OLMAMASI GEREKTIGI ICINDIR YADA DAHA IYI OLACAGI ICINDIR .umarım anlatabılmısımdır
Belki duvarda yazıştığı kişi sıradan bir kız arkadaşıydı? eğer öyleyse tabii ki bu tepkiyi vermekte haklı. adamı direk namussuz ilan etmişsin çünkü. Ama bundan öncekiler öyle denk gelmiş olabilir. karşı taraf nasıl olursa olsun çözümü aldatmada arayan kişi sorunludur asıl. 1.de 2.de 3.de olmamış olabilir ama 4.ü de neden olamasın?:)
Semizzotummm iyiyim bebeğim zayiflama derdine düşüp bu sorunları kafamdan atmaya çalışıyordum bende:)) sen nasılsın iyi oldun mu bak bak cok guzel taktikler yazmışlar bizim icin ya:))
gördüm canım gödüm hep okuyorum ders almaya çalışıyorum.
kaç kilosunki tatlım zayıflama derdine düştün
Kızlar sizden başka bu sorunu paylaşabileceğim kimsem yok. Ve artık iyice kafayı yemeye başladım
Durum su; cevreme göre guzel bir kızım gayet, unı mezunuyum, iyi bir ailem var. Henüz çalışmıyorum. İmanli, iyi kalpli biriyim en azından olmaya cok çalışıyorum.
Ama gelin görün ki benimle tanışmak icin can atan, uğrasan her erkek bir sekilde bir yerden sonra benden ya soğuyor ya da iliskimiz varsa terk ediliyorum. Hatta iki kere aldatılarak yasadım bunu
Önceki konumda da hatırlarsınız adam iki ay peşimden koştu evet dedim aileme soyledim ufak bir kavgada soğudum bitti dedi cok kotu terketti.
İnanin anlamıyorum bazen deli miyim diye düşünüyorum. Bugün yine görüşmek isteyen birisi vardı kac haftadır ve ben ilk defa cevap yazdım. Konuştuk. Ama dedim ya hem güvensizlik hem bu korku var beynimde. Adamın sosyal hesabına baktım bir kızla duvar yazısını gördüm ve adama "nette her kıza yazan biriyle benim isim olmaz kusura bakmayın " yazdım. Adam cevap olarak "olayın aslını bilmeden boyle saygısızlık yapan biriyle benim hic isim olmaz kafa yapını değiştir yoksa boyle kimseyle olamazsın numaramı sil" yazdı.
Gercekten kafayı yiyeceğim bu insanların hepsi okumuş etmiş kültürlü adamlardi ve hepsi bir yerden sonra beni hayatından yolluyor. Ben hic mutlu olamayacak miyim evlenemeyecek miyim terk edilmeden bir iliskim olamayacak mı boyle olanlarınız var mı bana yardım edin lütfen ;(
Bence sakin ol ve biraz düşün yalnızlık hiçte o kadar kötü birsey değil sadece doğru kişi doğru yer ve doğru zaman unutmaDoğru kişi karşına cıkmamıs sadece canım benim sabret ve bak gör buraa evlendiğini de göreceğiz
Tatlım son iki ayda 75 i gördüm :) 1.70 boy var tabi hoş durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?