Sürekli uyuyan koca

Yalnızlığımı anlattım.Kizdim bağırdım çağırdım Şimdi dalsa bile aniden kalkar filme bakar bana bakar caktirmadan uyumadım bak he diye
onu benm ki de yapıyo bu ara çok uyudu o da farkında verdiği sözler yalan oldu bugün tripli olmamı da anladı hatta kuzeni falan varken arayı yumuşatmaya çalıştı ama nafile bnde çok bağırdım ağladım bnm anam babam uzakta burda çok çevrem de yok hoş olsa nolcak sokağa çıkamıyoruz sürekli evdeyim bunaldım er o da gelince uyuyo napam ben bu adamı

Çok söyledim ikna edemiyorum ne gbi bi hastalık olabilir ki
Canım Allah korusun ama siz bi doktora gidin bence. Çünkü bende kafamı yastıktan kaldıramiyodum hastaneye gittim B12 im düşük çıktı. B12 iğneleri vuruldum şimdi iyiyim. Kayinbabamda çabuk yorulup halsiz düşüp uyuyordu. Damar tıkanıklığı çıktı.

Yatış pozisyonu yerine oturur vaziyette uyuyamaya süresini uzatmaya çalışın

allah korusun

şekeri falan yüksekse çok uyuyor olabilir. bence gerçekten tahlil ve doktor kontorlü lazım

Endokrinoloji bölümünden randevu alın, tiroidlerine bir baksınlar.

Benim eşim de çok uyurdu, haftasonu 12 de kalkar kahvaltı eder bir saat sonra geri yatardı beni de zorla yatırmaya çalışırdı biliyor çünkü pat küt ses yapcam sinirden şimdi sekiz aylık bir kızımız var bitti o uykuları ağla kızım diyorum ağlıyor hop bizimki ayakta şaka bir yana umarım doktora görünmeye razı olur, benim D vit düşükken ben de öyleydim

İnşallah

Yoğun bir işte mi çalışıyor bilmiyorum. Mesela ben ogretmenim ve tüm gün ayaktayım. Geçen sene sürekli uyku modunda eve geliyordum. Doktora gittik d vitaminim çok düşmüştü. Belki eşinizde de bir vitamin eksikliği vardır. Şimdi hamile olmama rağmen daha enerjigim.

Ne kadar sinir bir durum olduğunu biliyorum bizde boşanma aşamasındayız tabiki bu durumdan dolayı değil benimki de sorunları oldugu için uyuyormuş meğerse ama insan evde kendini yalnız hissediyor sanki boşuna evlenmiş gibi evde kimse yokmuş gibi sizi çok iyi anlıyorum. Bence eşinizle bir an önce konuşun belki bir sorunu vardır

Canım günde kaç saat çalışıyor ve iş temposu yüksek bir işte mi çalışıyor?

Canım günde kaç saat çalışıyor ve iş temposu yüksek bir işte mi çalışıyor?
Günde 8 saat çalışıyor cumartesi gnleri yarım gün çalışıyor bide hafta da 1 gün şehir dışına gidiyo o gün yorgun oldunu biliyorum anlıyorum ama diğer günlere anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…