- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.266
- 798
Yine geldik mekana diye yanıt aldım.Tamam da değiliz deyin. Bu hafta herkes ayri takılsın evinizde oturun siz de azıcık falan deyin. Zaten bu kadar görüşmeye yüz göz olunmuştur bunlar denebilir bence.hoş geldiniz yine geldiniz diye imalı imalı baktım
Bence böyle davranarak net sonuç alamazsınızYine geldik mekana diye yanıt aldım.
Salonu hep dağınık bırakıyolardı aynısı gibi bırakırsan sevinirim dedim çıktım kim olsa anlardı anlamışlardır inşallah yüzsüz
Daha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu
En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.
3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu
2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu
1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .
Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.
şey yapabilir.Öyle böyle sinir olmadım bu konuya
hiç kendini yorma bunlar için
Kaynın sizden bedava otlanmak için, eltinde evde durup iş yapmamak için size gelip gidiyor.
Eltinde senin gibi bu durumdan şikayetçi olsa bu kadar gelip gidemezlerdi.
Onlar kendi aralarında mutlu
Olan size oluyor.
Tüm bunlara sebepde eşin
Bol bol laf sokun, elticim tüm işler birikti perdeleri, camları silmem lazım nasıl olsa hep gelip gidiyorsunuz bir işin ucundan tut de
Kaynanada şampuan, çay, şeker yazılı bir liste var ben çıkmayorum sen bunları bir aılver de
Eşiniz halletmiyorsa siz diyeceksiniz siz keseceksiniz bu misafir olayını eşinizden beklerseniz hiç adım atmaz geldiklerinde suratlarına carla yinemi siz yeter artık haftada üç gün kafa buda söylenip kapıyı suratlarına çarpacaksınız. Sonradan gelen rahatlama hissi mükemmmel oluyor tavsiye ederim..Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?