Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laf arasinda sakayla karisik "yeni evli ciftsiniz, cikip gezsenize neden eve tikiliyorsunuz" gibi bir cümle kurabilirsiniz. Bunun haricinde iş esinizde bitiyor. Sayet esiniz surekli gelmelerini kabul etmese haftasonu evde degiliz, misafirlige gidecegiz, misafir gelecek gibi bahanelerle kendinizden uzaklastirabilirdiniz. Onlar geldiginde hizmet gormeyi birakin. Her hafta gelip, 3 gun kalan kisi artik misafir degildir. E sizde artik misafir sayilmazsiniz, hadi bugun siz pisirin biz yiyelim degisiklik olsun deyin. Ayrica ihtiyaciniz var mi dediklerinde1 kilo cay, 1 kilo pirinc alsinlar her geldiklerinde birsey isteyin

Sizde gidin onlarda kalin bu ne sacmaliktir..sizde onlari biktirin.yada esinizle konusun konussun onlarla.yada siz konusun.oda olmadi hizmet etmeyin surat asin.aklima gelen tum cozumleri yazdim.

Yine geldik mekana diye yanıt aldım.
Salonu hep dağınık bırakıyolardı aynısı gibi bırakırsan sevinirim dedim çıktım kim olsa anlardı anlamışlardır inşallah yüzsüz

Eşyalarınızı toplayıp sürekli siz onlara gidin ya da Anne babanızı çağırın onlar sizde kalsınlar biraz belki gelmezler

Yine geldik mekana diye yanıt aldım.
Salonu hep dağınık bırakıyolardı aynısı gibi bırakırsan sevinirim dedim çıktım kim olsa anlardı anlamışlardır inşallah yüzsüz
Bence böyle davranarak net sonuç alamazsınız
Açıkça eltinizle kadın kadına konusun. Sürekli geliyorsunuz ama bu kadarı fazla herkesin bir düzeni var. Ayda ya da 2 ayda bir görüşelim tatlı olsun deyin. Sizde yeni evlisiniz düzeninizi oturtun anla beni falan deyin. Bahaneyle şunla bunla olmaz. Ne saçma ya

Bence eltinize mesaj atın eğer açıkça söyleyeniyorsanız. Katlanılabilir değil gerçekten . Canım söyleyemedim telefonda ama eşimle aramız pek iyi değil. Yalnız kalıp sorunlarımızı çözmeye ihtiyacımız var. Abim yanlış anlar diye sana söylemek istedim kadın kadının halinden anlar. Gibi bir mesaj iş görebilir.

Kız sizi arayınca telefonu açmayın eşinle bu gunu ikimize ayıralım de teleofnunuzu uçak moduna alın biraz romantik bir şeyler yaşayın belki eşinde istemez gelsinler diye habersiz pat diye en orta yerinde gelirlerse Eşin biraz olsun sinirlenir belki

Öyle böyle sinir olmadım bu konuya
hiç kendini yorma bunlar için
Kaynın sizden bedava otlanmak için, eltinde evde durup iş yapmamak için size gelip gidiyor.
Eltinde senin gibi bu durumdan şikayetçi olsa bu kadar gelip gidemezlerdi.
Onlar kendi aralarında mutlu
Olan size oluyor.
Tüm bunlara sebepde eşin
Bol bol laf sokun, elticim tüm işler birikti perdeleri, camları silmem lazım nasıl olsa hep gelip gidiyorsunuz bir işin ucundan tut de
Kaynanada şampuan, çay, şeker yazılı bir liste var ben çıkmayorum sen bunları bir aılver de

Çok güldürdün kuzum beni
Bence de top 10 da yer alacak konu , inanılmaz absürt bir durum

şey yapabilir.
Onlar gelince akşam saat 9 oldumu ben uyumaya gidiyorum diyip uyusun sabahda saat 11 12 civari kalksın kahvaltiyi zahmet çekip hazirlarlar ve işleride yaparlar diye düşünüyorum umursanmadiklarini gorup belki anlarlar dngalaklar ya

Eşiniz halletmiyorsa siz diyeceksiniz siz keseceksiniz bu misafir olayını eşinizden beklerseniz hiç adım atmaz geldiklerinde suratlarına carla yinemi siz yeter artık haftada üç gün kafa buda söylenip kapıyı suratlarına çarpacaksınız. Sonradan gelen rahatlama hissi mükemmmel oluyor tavsiye ederim..

Eltinizi hamile kalmaya ikna edin. Belki o haliyle yollara düşürmez kocası.. ya da emin olamadım, eşi yorulmasın diye size yerleşirler,hatta doğumu sizde yaparlar.

Paranız varsa yatırım yapmayı,ev veya araba almayı vs teklif edin kocanıza. Az da borca girin. Bakın bakalım para yetişiyor mu, eşiniz gelmelerine ses ediyo mu

Haklısın haftada 3 nedir Allah aşkına.
Ben olsam önce ağırlama isini özensiz hale getirirdim. Evin isini de pay ederdim. " Sana zahmet bulaşıkları sen hallederken Ben camasir atayım kutlayayım" veya "sen evi supuredur ben öteki işi yapayım" derdim. Laftan anlamayana yol bu. Yok hâlâ evi bellediyse orta yerde dan diye evinizi su mu bastı derdim. Bu da olmazsa aynısını yapar 4 gün kalırdım haftada. İşe de elimi sürmezdim.
Ay zorla kötü ediyorlar insanı

Yalnız sizde de hata var çok pasifsiniz.
Acık açık söyleyin yatılı misafir zor oluyor hem yoruluyorum bu kadar sık görüşmek istemiyorum diye.
Evimde kendi kendime kalmak istiyorum diye.
Esinizde abisiyle dışarda görüşsun hergun iş yerine uğrasin mesela.
Abi kardeşe bir şey diyen yok birbirlerini çok seviyorlarsa dışarda da görüşülür yani.
Ki gelmeden arama durumu varmış eltinize söyleyin açık açık.
Ben bugün evimde yalnız kalmak istiyorum gelmeyin deyin.
Hastayim işim var demenize de gerek yok bahaneler tükenir çünkü.
Bu insanlara açık açık gelmeyin daha yeni görüştük demek lazım.
Eşiniz diyemiyorsa siz deyin.

Eveeet yine bi asalak kayın konusu…Nasıl başarıyorlar ne yapıyorlar hiç mi utanmıyorlar nasıl asalak oluyorlar ben gerçekten anlayamıyorum yaaa..
Bazı insanlara özel olarak utanma arlanma dersi verilmeli..
Konu sahibi düşüncelerinizi net bir dille ifade edin asalak kaynınıza veya asalak eltinize.Eğer şimdi bunu yapmazsanız ileride çoluk çocuk toplanıp günlerce kalacaklar sizde belli bişey.Biraz gözünüzü karartın bence ne olacaksa olsun diyin ve öyle hareket edin yoksa bu zihniyetin önüne geçemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…