Haklısınız eşimin hatrına kötü olmamak için ve abisinin hemen acıtasyon yapıp mağdur durumuna düşmeye çalışacağını bildiğimden hep temkinli davranmaya çalışıyorum olan bana oluyoYalnız sizde de hata var çok pasifsiniz.
Acık açık söyleyin yatılı misafir zor oluyor hem yoruluyorum bu kadar sık görüşmek istemiyorum diye.
Evimde kendi kendime kalmak istiyorum diye.
Esinizde abisiyle dışarda görüşsun hergun iş yerine uğrasin mesela.
Abi kardeşe bir şey diyen yok birbirlerini çok seviyorlarsa dışarda da görüşülür yani.
Ki gelmeden arama durumu varmış eltinize söyleyin açık açık.
Ben bugün evimde yalnız kalmak istiyorum gelmeyin deyin.
Hastayim işim var demenize de gerek yok bahaneler tükenir çünkü.
Bu insanlara açık açık gelmeyin daha yeni görüştük demek lazım.
Eşiniz diyemiyorsa siz deyin.
Seks hayatları pek iç açıcı değilse demek, haftada üç gün yeni karısı ile abi evinde kalır mı yoksa ahahBi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..
Hiçbişey yapamazsın. Eşin gereken konuşmayı yapmadığı sürece senin sözünün hükmü yok. Eşin bu durumdan rahatsız değil. Sesini çıkarırsan eşin ile senin Aran bozulur, kavgalar gürültüler başlar. Yapacağın tek şey bu konuyu eşinle konuşmak. Eşin gerekeni yapmalı.Ut
Haklısınız eşimin hatrına kötü olmamak için ve abisinin hemen acıtasyon yapıp mağdur durumuna düşmeye çalışacağını bildiğimden hep temkinli davranmaya çalışıyorum olan bana oluyo
Gelmeden önce haber veriyordur müsait değiliz diyiverinBi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..
Ablaniz çocuğu yollayıp eşiyle başbaşa bir hafta geçirmek istemiş ama siz anlamamissinizAblam haftaya kendi geleceği halde
Oğlunu geçen yıl 31 temmuzda bana yollamaya kalkmıştı
Haftaya da onlar gelecekmiş filan
Eşim o zaman şey demisti e birlikte gelsinler ne alaka ?
Eşim misafiri kalabalığı aileyi çok çok sever ama eşim bile garipsemisti düşünün
Ablama nasıl olağan gelmişti, nasıl böyle bir teklifte bulunabildi halen aklım almaz
Kabul etmedim gelemediler o ayrı tabi de
Bayramda bir hafta kalıcaklardı gitmiyolardı eşyalarımı alıp ben gittim kaynım eşini evine bırakıp kalmaya devam etmiş abisi eşimle kafayı o kadar bozmuş ki yeni evlendiği karısını bile görmüyo ruh hastası
Sen hissetirmessen asla anlamazlar .neden kaliyolar .konuyu. İrazdaha acarak yazar misinBi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..
Araya mesafe koyun. Yemek vs hazırlamayin. Planlar yapıp evde de bulunmayın. Allah bu insanlara akıl fikir versin ya. Haftanın 3 günü birinin evinde kalmak çalışmiyorlar mi bunlar. Elinize açık açık deyin yani rahatsızlığınızi.Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..
Haklısınız laf sokuyorum yüz vermiyorum umurlarında olmuyo en iyisi gözü karartıp bam bam bam yıldım artıkEveeet yine bi asalak kayın konusu…Nasıl başarıyorlar ne yapıyorlar hiç mi utanmıyorlar nasıl asalak oluyorlar ben gerçekten anlayamıyorum yaaa..
Bazı insanlara özel olarak utanma arlanma dersi verilmeli..
Konu sahibi düşüncelerinizi net bir dille ifade edin asalak kaynınıza veya asalak eltinize.Eğer şimdi bunu yapmazsanız ileride çoluk çocuk toplanıp günlerce kalacaklar sizde belli bişey.Biraz gözünüzü karartın bence ne olacaksa olsun diyin ve öyle hareket edin yoksa bu zihniyetin önüne geçemezsiniz.
Evet biz bıraktık gittik hala evdelersu an sizdeler mi anlamadim
Cevap verdiler mi size?Evet biz bıraktık gittik hala evdeler
Çıkmadan açık açık dedim ne zaman gidiceksiniz evde baş başa kalamadık çıkıyoruz diye
Dediğiniz gibi değilAblaniz çocuğu yollayıp eşiyle başbaşa bir hafta geçirmek istemiş ama siz anlamamissinizkeşke açık açık böyle bir şey düşünüyorum sana da uygunsa biraz yalnız kalmak istiyoruz deseydi.
onlar gidene kadar donmeyin bence insanda biraz utanma olur ya eltine ve kaynina acik acik konussaydin cikmadan daha fazlasini hakediyorlarEvet biz bıraktık gittik hala evdeler
Çıkmadan açık açık dedim ne zaman gidiceksiniz evde baş başa kalamadık çıkıyoruz diye
Ne tuhaf insanlar ya yuh yani. Her geçen gün daha saçma şeyler duyuyoruzTakılırız da film izleriz bişeyler yaparız istemiyorum keyif almıyorum ayda bir gelirler oturur çay içip gitseler amenna yine yoldalar geliyorlardedim bizim yarın evlilik yıl dönümümüz evde olmuycaz anlama anlayış yok eltime de acıyom kaynımdan 11 yaş küçük heralde ses edemiyor yoksa kim neden evliliğinin ilk aylarını orda burda geçirmek ister
Suç eşinizde kimsede aramayın. O yok dese onlarda yüz bulup gelemez.Hafta sonu yokuz dedi evlilik yıl dönümümüz demesek bizimle gelirlerdi
Eşim istersen anahtarı veriyim falan hiç mi utanma yok anlamıyorum eşime şikayet edince ben kötü oluyorum yolurdum artık
Değiliz müsait de olmayacağız eviniz yok mu sizin yeter diyemediniz mi? Kocanız bu yüzden boşanacaksa boşansın hayret bir şey yaBoşanma aşamasına geldik geçen kavgalı yız dışarı çıktım arkadaşımla sohbet ediyoz yeni arama eltim müsaitseniz size geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?