Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ut
Haklısınız eşimin hatrına kötü olmamak için ve abisinin hemen acıtasyon yapıp mağdur durumuna düşmeye çalışacağını bildiğimden hep temkinli davranmaya çalışıyorum olan bana oluyo

Seks hayatları pek iç açıcı değilse demek, haftada üç gün yeni karısı ile abi evinde kalır mı yoksa ahah

Hiçbişey yapamazsın. Eşin gereken konuşmayı yapmadığı sürece senin sözünün hükmü yok. Eşin bu durumdan rahatsız değil. Sesini çıkarırsan eşin ile senin Aran bozulur, kavgalar gürültüler başlar. Yapacağın tek şey bu konuyu eşinle konuşmak. Eşin gerekeni yapmalı.

Gelmeden önce haber veriyordur müsait değiliz diyiverin

Ya bu kadar pasif olma kov lütfen zaten her türlü kocan sorun çıkarıyor ..sonra daha önceden neden kovmadim dersin bır kov da bizde rahatlayalim surda

Ablaniz çocuğu yollayıp eşiyle başbaşa bir hafta geçirmek istemiş ama siz anlamamissiniz keşke açık açık böyle bir şey düşünüyorum sana da uygunsa biraz yalnız kalmak istiyoruz deseydi.

Yuh ama afedersiniz

Sen hissetirmessen asla anlamazlar .neden kaliyolar .konuyu. İrazdaha acarak yazar misin

Araya mesafe koyun. Yemek vs hazırlamayin. Planlar yapıp evde de bulunmayın. Allah bu insanlara akıl fikir versin ya. Haftanın 3 günü birinin evinde kalmak çalışmiyorlar mi bunlar. Elinize açık açık deyin yani rahatsızlığınızi.

Eşiniz tepki vermediği sürece işiniz zor.Elti hamile kalır gidip gelmek zor olur diye hepten postu sizin eve sererler Kocamla aram bozulmasın diyorsunuz,rest çekmek sizin için imkansız ne diyelim ALLAH sabır versin.

Haklısınız laf sokuyorum yüz vermiyorum umurlarında olmuyo en iyisi gözü karartıp bam bam bam yıldım artık

Ablaniz çocuğu yollayıp eşiyle başbaşa bir hafta geçirmek istemiş ama siz anlamamissiniz keşke açık açık böyle bir şey düşünüyorum sana da uygunsa biraz yalnız kalmak istiyoruz deseydi.
Dediğiniz gibi değil
Çünkü ablam küçük oğlunu(19 yasindakini ) bana yollayacakti

Büyük oğlu(23 yaşındaki) evde, ailesiyle yaşıyor kpss hazirlaniyor gonderemezdi

Kayınvalidesi de oradaydı

Evet biz bıraktık gittik hala evdeler
Çıkmadan açık açık dedim ne zaman gidiceksiniz evde baş başa kalamadık çıkıyoruz diye
onlar gidene kadar donmeyin bence insanda biraz utanma olur ya eltine ve kaynina acik acik konussaydin cikmadan daha fazlasini hakediyorlar

Ne tuhaf insanlar ya yuh yani. Her geçen gün daha saçma şeyler duyuyoruz

Hafta sonu yokuz dedi evlilik yıl dönümümüz demesek bizimle gelirlerdi
Eşim istersen anahtarı veriyim falan hiç mi utanma yok anlamıyorum eşime şikayet edince ben kötü oluyorum yolurdum artık
Suç eşinizde kimsede aramayın. O yok dese onlarda yüz bulup gelemez.

Boşanma aşamasına geldik geçen kavgalı yız dışarı çıktım arkadaşımla sohbet ediyoz yeni arama eltim müsaitseniz size geliyoruz
Değiliz müsait de olmayacağız eviniz yok mu sizin yeter diyemediniz mi? Kocanız bu yüzden boşanacaksa boşansın hayret bir şey ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…