Sürekli Yorgun ve Uykulu Hissediyorum

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Kızlar merhaba,

Konu başlığımdan da anlaşıldığı üzere kendimi sürekli yorgun, halsiz ve özellikle uykulu hissediyorum ki ortalama 7-8 saat uyurum günde.

Ne yemeliyim ne içmeliyim önerebileceğiniz bitkisel destekler var mı kızlar?

aynı sorun bende de var cnm. annem der ki, geç yatma, erken kalk, evin işlerini gör, hiçbişiciğin kalmaz dior. kanın uyuşmuş dior. sanırım haklı ama işime gelmio

aynen yaa canm mevsimlerden o deilde benm saçlarım çok dökülüyo bunada mevsmden diyolar ama döküle döküle kalmadı resmen ya:2:

Mevsimden mi dersiniz

Ben gece 10,5-11 gibi yatarım sabah da 8 de kalkarım daha fazla da uyuyamıyorum zaten, ama ortalıkta öyle yorgun yorgun dolaşıyorum hiçbişeye el süresim gelmiyo

al benden de o kadar. öğle paydosunda kafamı masaya koyup uyuyorum. işten dönünce koltukta kendimi sızmış buluyorum. v.s. sürekli yatma ve uyunma derdindeyim. kahve çay falan hak getire açmıyo beni :97:

bunlar aslında depresyon belirtisi aynı zmanda girmiş yada giriyo olabilir misiniz?

eğer bu miskinlik durumu 1 ayı geçiyorsa, hayattan zevk alamama gibi ek sorunlar da varsa depresyon da olabilir.

bir de tembellik bağımlılık yapar. sabah uyanıp tv, net başına geeçrsem o gün öle miskin geçer. ama bismillah diyip işlere girişince acayip hamarat olurum. miskinliğin ilacı hareket. bi kere zorlayın kendinizi gerisi gelir

Bende aynı durumdayım canım ilave durumlarda var bende hatta aynen troidten şüpeleniyorum ama gidemiyorum doktora bi türlü önemseyip:97:

Mevsim Değişikliği..

İş bulamamdan dolayı sıkıntılı zor zamanlar geçirdim ama şu an depresyonda değilim ruhen iyiyim çok şükür

kansızlık olabilir depresyon olabilir b vitamini eksikliği olabilir.bunlar olabilir canım.

evet canım bende de kansızlık yok ya b ya guatr çünkü bazen aşırı sinirleniyorum gece nadirende olsa çarpıntım oluyo falan benim durum vahim anlicağın

Hımm benim de bazen çarpıntım oluyo
Tiroide de baktırayım ben

ama guatrda boğazın şiş olması gerekmiyo mu? bende öyle bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…