canım iç guatr mı ne öle bişi oluyomuş aşırı sinirleniyo musun birden?
Birden değil de genel yapım sinirli :))
nihahahaaabende de öfke kontrolü eksilere iniyo bazen işte kısacası canım acil doktora gidip şikayetleri anlatıp kan testi mi artık hormon testi mi ne gerekiyosa yaptırmak lazım bende haftaya gidicem inşallah paylaşırım sonucu
birde bi ablam sölemişti ben ayne baktım var bişi sende bi dene bakalım aynanın karşısında başını iice geriye yasla boynuna bakarak yutkun adem elmasını altında bi şişlik var mı diye? bu ablaya doktoru öle yaptırmış muayene de öle bakmış guatırı var
Konu Sahibeciğim..
Konunun Geyiğe Taşınmasını Rica Et..
Yoksa Maviler Basacak Topiğini
bende de öfke kontrolü sorunu oluyor ama ben yaşadığım kötü şeylere bağlıyordum. aslında çok doğru şeyler yzazmışsınız. hiç aklıma gelmedi demir eksikliği var bende tiroide hiç baktırmadım. fizyolojik bir şey de olabilir. baktırmak lazım cidden.
canım bende yeni evlendim bir sürü stres yaşadım nişanlılık dönemi falan anca toparlanıyorum 6. ay oldu... araştırdım rahatsızlıklarımı baya ben bunlara ulaştım ama mutlaka doktora gitmek lazım yaşam kalitesini ciddi anlamda etkiliyo çünkü
Hayırlı olsun canım
Peki ellerde ayaklarda uyuşma falan var mı?
Bende son zamanda o da çok oluyo
Bence B12 eksikliği! Bu şikayetleri gördüğüm her topice yazıyorum,birkaç ay öncesine kadar,sürekli miskin,uykulu,saatlerce uyuyup uyanmak bilemeyen,canı hiç bişey yapmak istemeyen,agresif ve devamlı hasta olan,10 basamak merdiven çıkınca yorulan,çarpıntısı tutan(yaş 24) bi yapım vardı ve bu işe girdikten sonra başladı.Doktora gittip dayanamadım,tahlil yaptı B12 vitamini eksikliğin var,vitamin depoların nerdeyse boşalmış dedi.2-3 ay apikobal kullandım,şimdi bomba gibiyim:)
Nasıl yani anlamadım ki canım?
Hem ben geyiğe yazamıyorum bilgisayarın filtre sistemi "sohbet" kelimesi geçtiği için orayı engelliyo bende
Bence B12 eksikliği! Bu şikayetleri gördüğüm her topice yazıyorum,birkaç ay öncesine kadar,sürekli miskin,uykulu,saatlerce uyuyup uyanmak bilemeyen,canı hiç bişey yapmak istemeyen,agresif ve devamlı hasta olan,10 basamak merdiven çıkınca yorulan,çarpıntısı tutan(yaş 24) bi yapım vardı ve bu işe girdikten sonra başladı.Doktora gittip dayanamadım,tahlil yaptı B12 vitamini eksikliğin var,vitamin depoların nerdeyse boşalmış dedi.2-3 ay apikobal kullandım,şimdi bomba gibiyim:)
Şimdi Konun Makaraya Dönmek Üzere
Geyiğe Yazamamana da Çok Şaşırdım, Bir Derdim Var'a Ömür Yetmez..
Madem Bilgisayarında Engelli..
Yapacak Bir Şey Yok..
Bol Sohbetler
bende de aynı sorun var acaba bu sadece b12 vitamin eksikliğindenmi yoksa başka bir nedeni daha olabilir mi?
İyi olmana sevindim canım, bilgi verdiğin için de teşekkürler ben de haftaya gitmeye karar verdim bakalım ne çıkacak.
kansızlık olabilir depresyon olabilir b vitamini eksikliği olabilir.bunlar olabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?