- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.888
- 748
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Onlar kesinlikle psikolojik vaka. Aynaya bakinca ne hissediyorlar acaba.Konu sahibinden önce kendini kusursuz göstermeye çalışanlar,filtresiz tanınamayanlar psikoloğa gitmeli önce
Güzelliğin kesinlikle konuşma üslubunda, kendine güvenli duruşta, samimiyette, sergilediği tavırda, olaylara pozitif yaklaşma tutumunda bu özellikleri gördüğüm insan dünyanın en güzel insanı. Hee tabi temiz ve bakımlı olmak ayrı. Yüzünle uğraşma daha geniş düşünFotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.
Çok güzel olmak istiyorum bu düşüncenin altındaki nedenleri de az çok tahmin edebiliyorum ama engelleyemiyorum kendimi.
26 yaşındayım.
Zaten güzel olsam erkekler peşimde sıra olurdu.
Siz görüntünüzü kabul edebiliyor musunuz kendinizle nasıl barıştınız?
Bu soruyu açtığım için utanıyorum çok saçma fakat engel olamıyorum
Allahın yarattıgı her kul cok guzeldırFotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.
Çok güzel olmak istiyorum bu düşüncenin altındaki nedenleri de az çok tahmin edebiliyorum ama engelleyemiyorum kendimi.
26 yaşındayım.
Sonra vay efendim neden geçinemiyorum, neden benim iki evim yokEstetik yaptırdımburnum gerçekten kötüydü ve hooop şu an tam istediğim gibi.
Kaşımı beğenmedim yaptırdım kirpiğimi falan da
Bunlar için 1 yıllık maaşımı vermiştim ama olsun hxjdhd
Beybi bunları evlenmeden yaptırdım dıSonra vay efendim neden geçinemiyorum, neden benim iki evim yok
Ne güzelim ne çirkin kendimden memnunum güzel olmam gerek düşüncesi yok çünkü genel olarak tatlı olduğumu söylerler mesela o bile hoşuma gider. Ben de yakışıklı istemem karşımdakinden çekici ya etkileyici bir konuşması davranışını isterim olay burada başlıyor zaten. Ben yüzümde leke gözeneklerimle uğraşıyorum sadece estetik anlamında hiç düşünmedimFotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.
26 yaşındayım.
Hangi cerraha yaptırmıştın? Ben de araştırıyorum bu araEstetik yaptırdımburnum gerçekten kötüydü ve hooop şu an tam istediğim gibi.
Kaşımı beğenmedim yaptırdım kirpiğimi falan da
Bunlar için 1 yıllık maaşımı vermiştim ama olsun hxjdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?