- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Ucube miyiz biz ayolSiz görüntünüzü kabul edebiliyor musunuz kendinizle nasıl barıştınız?
Siz görüntünüzü kabul edebiliyor musunuz kendinizle nasıl barıştınız?
Mesela yüzünüzde nelerden şikayetçisiniz?Fotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.
Çok güzel olmak istiyorum bu düşüncenin altındaki nedenleri de az çok tahmin edebiliyorum ama engelleyemiyorum kendimi.
26 yaşındayım.
Zaten güzel olsam erkekler peşimde sıra olurdu.
Bu soruyu açtığım için utanıyorum çok saçma fakat engel olamıyorum
Özelden atacaktım ama kapalıymış mesajınızMesela yüzünüzde nelerden şikayetçisiniz?
Tüyler, sivilceler, asimetri?
Sizi mutsuz eden neyse tespit edin ve üzerine gidin.
Yoksa kendinle barış falan demeyeceğim, çünkü kendini güzel hissedince çok mutlu oluyor insan, biliyorum
Türkan Şoray estetik harikasıBir Türkan Şoray ya da Gülşen Bubioğlu değilsek,hepimiz sıradan yüzlere sahip insanlarız.Bana da güzel görünmek uğruna birbirine benzeyen kadınlar çok komik geliyor.
Öyle imiş,ben de duyduğumda çok şaşırmıştım.Ama o yıllarda,o imkanlarla harika bir iş çıkarmışlar.Türkan Şoray estetik harikası
Psikolojik tedavi gorun, onur boyu yapmayin kendinize bu eziyeti.Fotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.
Çok güzel olmak istiyorum bu düşüncenin altındaki nedenleri de az çok tahmin edebiliyorum ama engelleyemiyorum kendimi.
26 yaşındayım.
Zaten güzel olsam erkekler peşimde sıra olurdu.
Bu soruyu açtığım için utanıyorum çok saçma fakat engel olamıyorum
Kesinlikle..o zaman dan bu zamana tek gerçek paran olunca gerisi hallolur bir şekildeÖyle imiş,ben de duyduğumda çok şaşırmıştım.Ama o yıllarda,o imkanlarla harika bir iş çıkarmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?