Yok ne fakiri benim çevremdekiler çok zenginbi de bunlarda 2. eş olayı yaygın galiba
burayı da kendi ülkelerine benzetmeye çalışıyolar
defolup gitseler keşke
ya cidden kendimi arabistanda gibi hissettim bunları duyunca
her yerde ev fiyatlarını da yükseltmişler
istanbulda da öyle
hepsi fakir filan değil ya çok zenginleri de çok var
fakirleri de her yerde dileniyo
fakirler neden kapta durmayıp dileniyolar onu da anlamadım
Yok ne fakiri benim çevremdekiler çok zenginKıyafetleri ,örtüleri ile kendilerini belli ediyorlar.Biz Arabistan'da yazışıyor gibiyiz
Yok onları heç almayalım mune abla......zaten piyasa çok düşük ......hepten bekar kalırızBu arada bugün Ukrayna iyice karışmış, Ukrayna bayrağını indirip Rus bayrağını çeken göstericiler olmuş, yaralılar varmış, Ukrayna halkına karşı da duyarlı olmak lazım, müslüman değiller diye görmezlikten gelinmemeliler. Onlarda iç savaş yaşıyor resmen
Onları da sığınmacı olarak alalım.
Bu arada bugün Ukrayna iyice karışmış, Ukrayna bayrağını indirip Rus bayrağını çeken göstericiler olmuş, yaralılar varmış, Ukrayna halkına karşı da duyarlı olmak lazım, müslüman değiller diye görmezlikten gelinmemeliler. Onlarda iç savaş yaşıyor resmen
Onları da sığınmacı olarak alalım.
Ukrayna bir yana,meydanlarda rabia işareti yapanların daha Kırım'dan bir kelime söz ettiğini duymadım.Onlar da müslüman hem de bizim soydaşımız.Onlara niye sınır kapısını açan yok?
Yok onları heç almayalım mune abla......zaten piyasa çok düşük ......hepten bekar kalırız
valla biz böyle herkesi bağrımıza basacaksak hiç zahmet etmeyelim, devleti direk ortalık malı ilan edelim. herkes ne olduğunu bilsin..
Ukrayna bir yana,meydanlarda rabia işareti yapanların daha Kırım'dan bir kelime söz ettiğini duymadım.Onlar da müslüman hem de bizim soydaşımız.Onlara niye sınır kapısını açan yok?
Allah allah yeri yağmalıyorlar çalınmadık ayakkabı darp edilmedik kadın erkek kalmadı bunlar yüzünden ev vermessen molotof atıyorlar gece ..
Bizzat yaşadık yani . Ne istiyorlar 2 katlı ev mı süper bir yaşam bir kaymaklı bir işallah allah Ölmekten ramak kala gelmişler türkiye' yi biz de kabul etmişiz ya sabır. At gitsin bunları evleri insanları yağmalamaları darpları yetmezmez miş gibi... Ben istemiyorum arkadaş ..
Allah allah yeri yağmalıyorlar çalınmadık ayakkabı darp edilmedik kadın erkek kalmadı bunlar yüzünden ev vermessen molotof atıyorlar gece ..
Bizzat yaşadık yani . Ne istiyorlar 2 katlı ev mı süper bir yaşam bir kaymaklı bir işallah allah Ölmekten ramak kala gelmişler türkiye' yi biz de kabul etmişiz ya sabır. At gitsin bunları evleri insanları yağmalamaları darpları yetmezmez miş gibi... Ben istemiyorum arkadaş ..
Onlarda insan, ölsünler mi? Kadınlarının tüm suçu güzel olmak mı?
Ya onu bunu bırakalımda Ukrayna'da hakikaten kötü şeyler yaşanıyormuş bugün, eşimin bir tanıdığının Ukrayna'da yaşayan arkadaşından haber gelmiş, epey karışmış ortalık
yolcu,
bağrımıza basa basa bağır kalmadı ki ablacım
Söylediğim şakaydı da bizim ne olacağımız belli mi........federasyona doğru yol alırken üstelik ağır bir kriz geçiriyorken burnumuzun dibini görecek halimiz olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?