Suriyeli anne baba bebek ve e bebek

B
en küçük çocuklara Suriyeli olsun olmasın açlarsa para dileniyorlarda poğaça falan alıyorum yiyip bitirene kadar da yanlarından ayrılmıyorum hiç değilse karınları tok olsun

Ben de dilenenlere hiç yardım etmem çünkü güvenmiyorum.ihtiyaci olduğundan yaptıklarını dusunmuyorum.neler gördük haberlerde dilenenin üzerinden ne paralar çıkıyor.malesef çocukların suçu yok keşke onlara yardım edebilsek ama dilenen aileler zaten onları mahvediyorlar ettiğimiz yardımın çocuğa hiç faydası olmuyor.suriyelilere gelecek olursak zaten onlar ayrı bir konu.hic girmeyeyim demin kapandı konu.

Onlara yapılacak en güzel şey iş bulmak.çalışsınlar tıpkı bizler gibi emek vererek kazansinlar..bizde sokaktan toplamiyoruz sonuçta. Dilenmek=kolay para..
Asla vermeyin.

Çocuklara çorap ve mont verip giydirseniz bile anne babaları perişan gözüksünler diye giydirmiyor artık mümkünse çocukların eline yiyecek dışında hiçbir şey vermemek lazım.

Ayrıca o acıdığımız çocuklar da 50 kuruşu ve yiyeceği beğenmez oldu. Simit aldığım çocuk geçen bana en azından tavuk döner alamadın mı diye hareket çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…