Suriyeli damat

Ev
Gözlerim yaşardı bu nasıl bir görümce sevgisidir?!?!
Evet gercekten seviyorum bir tek onu degil diger 2 gorumcemide cok seviyorum ben kucuk yasta gelin oldum hepimiz akran sayilirdik kiz kardesim yok benim,kiz kardes oldular bana neden imali sekilde sordunuzki? Illa gelin gorumceler kotumu anlasmali hep sevemezlermi birbirlerini.

Amerikalı olsaydı yalvar yakar verirlerdi Suriyeli olunca ne oluyor niye bu faşist düşünce onlar insan değil mi Türk yada başka ırkta kimse eşini ortada bırakmıyor aldatmiyirmu belki çocuk çok iyi bi eş olacak bırakın sevenler kavussun ayrıca gorumcenize verdiğiniz destek taktirlik doğrusu

eğer amerikalılar ülkemize çöreklenip pis işler yapsalar onlara da ön yargı olurdu. suriyeliler ilk geldiklerinde kimse bu gözle bakmıyordu onlara ama kendi imajlarını kendileri oluşturdular. iyisi de vardır kötüsü de ama "belki iyidir" diye düşünüp hayati bir karar verilir mi orası tartışılır.

Hanımlar,
başlığa istinaden geldim, lütfen ırkçı söylemler, siyasi yorumlar vb olmasın.

Birazdan gelir, "Irkçılık yapmayın ama" diyenler:işsiz:
Keşke 2. sayfadaki uyarımı okusaydı siz ve diğerleri.

Ayrıca ırkçılık yapılamaz, hem kanunen suç TCK 216. maddenin 2. fıkrasını okuyunuz hem de kullanım sözleşmemiz de yazar:
  • Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Bu sebeple rica ediyorum yazmış olmak için yazmayın.

Back
X