Suriyelilerden Dans Șov

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hortumla yikiyor yani temiz degiller yazmissiniz bu bir.ikincisi kiyafetin.acikliligindan bahsetmissiniz bakimli kismiyla alakasi yok bunun.bence bizim tek sorunumuz savastan ciktilar neden hayatlarina devam ediyorlar kismi.

Hortumla yikiyor yani temiz degiller yazmissiniz bu bir.ikincisi kiyafetin.acikliligindan bahsetmissiniz bakimli kismiyla alakasi yok bunun.bence bizim tek sorunumuz savastan ciktilar neden hayatlarina devam ediyorlar kismi.
Ben 5 yil suriyeli bir kizla ayni odada kaldim canim benim universite boyunca :) bana irkci demeyin lutfen. Oyle algilanmak inan ki istedigim son sey

Konuyu yazan hanfendi onlaru kucumsemedi kinamadi ama ben kiniyorum HODRI MEDYAN!??? Hadi bana laf et bakalim madem cok seviyosun al onlari suriyeye yerles acliktan olup savas var sevdiklerimi kaybettik deyip soyunamazlar dugun yapamazlar anladin? Iste gebersinler ohh zerre umrumda degil

Sizin gibi irkci biriyle konusamam.biraz insanca dusunun yarin burda savas cikip baska bi ulkeye sigindigimizda ayni seyi sizin icinde dusunurler.insanlarin olmesini istemek kadar kotu ne yasamis olabilirsiniz ki

Vallahi nedenini bilemiyorum Kulturel olmasina bagladim ben :) hani mezdeke filan da arap kokenli degil mi oyle biliyorum o sebeple

Sizin gibi irkci biriyle konusamam.biraz insanca dusunun yarin burda savas cikip baska bi ulkeye sigindigimizda ayni seyi sizin icinde dusunurler.insanlarin olmesini istemek kadar kotu ne yasamis olabilirsiniz ki
Evet irkciyim insallah hepsi geberir.. gurur duyuyorum. Onlara aciyanlarda umarim oblar gibi olur

Bunu yapan bir Fransız,İngiliz veya Amerikan olsaydı bu konu açılır mıydı ya da kimse aşağılar mıydı merak ediyorum.
Gitmelerini istemek,sevmemek veya yakınmak ayrı bir şey ama hiçbir millet,hiçbir ırk asla aşağılanmayı hak etmez.
Tabiri caize gebermelerini istemek falan,bana çok acımasızca geliyor.Daha fazlasını da yazmak isterdim ama siyasete girmek istemiyorum.

Ay hanimlar konumun irkciliga gitmesi istedigim en son sey. . Lutfen suriyeli olmalarini gozardi edip yorum yapin çünkü amacim asla irkcilik degil..

Inanin asla oyle bir amacim yok. Farkli bir millet farkli bir kültür .. Yani konu nerelere geldi ya ben de uzgunum su an.

Gebersinler evet daha dun markette bana saldirdilar ohh olsun gebersinler

Niye acilsin amerikali olsa onlarin ivi disi bir suriyeli gibi ahlak bekcileri degiller sen rahat ol

Vatanımda savaş çıktığında başka ülkeye sığınırsam daha fazlasını düşünsünler. Normal mi sizce bu? Ben ırkçı değilim, kimse anasını babasını vatanını seçemez ancak vatanında savaş varken başka ülkede de kıvırmak saçma değil mi?

Kimseyi inandirmak niyetinde degilim. Ogrencilik hayatimda 5 yil suriyeli bir arkadasla kaldim ve de kulturlerine az bucuk asinayim bugun farkli yonden sasirdim yalnızca. Amacim irkcilik degil.

Hayir canim benim ben de acik giyinirim. Ama bunlar bir birilerinin yaninda giyiniyor. Ben kimim ki onlar icin? Benim yanimda Ciplak gezebiliyor ..
evlerine giden sizsiniz ama onlar sizin evinize çıplak gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…