Asla degil zira cok cok yakin bir suriyeli arkadasim var !!Çok ırkçı bir konu
Hortumla yikiyor yani temiz degiller yazmissiniz bu bir.ikincisi kiyafetin.acikliligindan bahsetmissiniz bakimli kismiyla alakasi yok bunun.bence bizim tek sorunumuz savastan ciktilar neden hayatlarina devam ediyorlar kismi.Meme ucuna kadar acik olmasi cirkin gorunduklerini anlatmak icin kullandigim bir Ayrinti degildi sadece cok acik ve bakimli giyindiklerini soyluyorum. Temiz degiller derken de tanidigim o kisilerden bahdederken Kullandim, Evlerini hortumla yikiyorlar dedim zaten suriyeliler pis demedim. Ordan bence tesettur karsiti veya irkci gibi gorundum Hayir asla degilim ben de feraceliyim ben de icerde acik giyiniyorum ama benim elestirdigim bayan arasinda da olsa namahrem bolgeler vardır ve buna gobek dizkapagina kadar olan bölge de dahildir. Ben animi anlattim, bir de bu acidan bakin gozleri dahi kapali olan bu kadinlara ne kadar kendilerine bakiyorlar dedim ve paylasmak istedim. Ozel bir dusmanligim yok ve olamaz
Ben 5 yil suriyeli bir kizla ayni odada kaldim canim benim universite boyunca :) bana irkci demeyin lutfen. Oyle algilanmak inan ki istedigim son seyHortumla yikiyor yani temiz degiller yazmissiniz bu bir.ikincisi kiyafetin.acikliligindan bahsetmissiniz bakimli kismiyla alakasi yok bunun.bence bizim tek sorunumuz savastan ciktilar neden hayatlarina devam ediyorlar kismi.
Peki bunu dertmi yaptinizda konu actiniz? Buranin ismi "Bir derdim var" da.. yani burdaki konularla alakasini goremedim.
Anlattiginiz seye gelincede onlardan hersey beklenir zerre acimiyorum ve hicte sevmiyorum. En yakin zamanda defolup gitmeleri dilegiyle..
Konuyu yazan hanfendi onlaru kucumsemedi kinamadi ama ben kiniyorum HODRI MEDYAN!??? Hadi bana laf et bakalim madem cok seviyosun al onlari suriyeye yerles acliktan olup savas var sevdiklerimi kaybettik deyip soyunamazlar dugun yapamazlar anladin? Iste gebersinler ohh zerre umrumda degilBu konunuz hic dogru degil neden baska bi millet hakkinda onlari kucumseyecek sozlee yazmissiniz.sadece dans ettiklerini yazsaniz neyse ama giyimlerini elestirmissiniz.ne sizi nede beni hic ilgilendirmez.sizin konunuz yuzunden butun suriyeli kadinlar zan altinda kaliyor.hadi diyelim hepsi oyle kime ne bundan.kendinizi neden onlarla kiyasliyorsunuz gidin baska milletlerdekilerle kiyaslayin.hele o turk erkekleri kismina hic girmiyorum
Sizin gibi irkci biriyle konusamam.biraz insanca dusunun yarin burda savas cikip baska bi ulkeye sigindigimizda ayni seyi sizin icinde dusunurler.insanlarin olmesini istemek kadar kotu ne yasamis olabilirsiniz kiKonuyu yazan hanfendi onlaru kucumsemedi kinamadi ama ben kiniyorum HODRI MEDYAN!??? Hadi bana laf et bakalim madem cok seviyosun al onlari suriyeye yerles acliktan olup savas var sevdiklerimi kaybettik deyip soyunamazlar dugun yapamazlar anladin? Iste gebersinler ohh zerre umrumda degil
Vallahi nedenini bilemiyorum Kulturel olmasina bagladim ben :) hani mezdeke filan da arap kokenli degil mi oyle biliyorum o sebepleKonu sahibesi siz birde 2010larda halep'e gitseydiniz bir yerlerde eğlenceye katılsaydınız küçük dilinizi yutardınız sanırım...Dini baskı mı, ırk kültürü mü bilemem ama içlerindeki bastırılmış duygular burdan uzaya yol olacak bir kitle...Fırsatını buldukları an çılgınlığın nirvanasını zorluyorlar.ben de çok şaşırmıştım.
Genele; ayrıca bu başlıkdan ve yazdıklarımızdan sonra 1 haftaya kalmaz başka başka üyelerden "eşimin suriyeli sevgilisi" diye konular okumaya hazır olmalıyız sanırım
Siteyi okuyan erkeklerin şu an ne düşündüklerini düşünmek dahi istemem
Evet irkciyim insallah hepsi geberir.. gurur duyuyorum. Onlara aciyanlarda umarim oblar gibi olurSizin gibi irkci biriyle konusamam.biraz insanca dusunun yarin burda savas cikip baska bi ulkeye sigindigimizda ayni seyi sizin icinde dusunurler.insanlarin olmesini istemek kadar kotu ne yasamis olabilirsiniz ki
Size diyecek soz bulamiyorum yaradani sev yaradandan oturu!!!!Evet irkciyim insallah hepsi geberir.. gurur duyuyorum. Onlara aciyanlarda umarim oblar gibi olur
Size diyecek soz bulamiyorum yaratilani sev yaradandan oturu!!!!
Inanin asla oyle bir amacim yok. Farkli bir millet farkli bir kültür .. Yani konu nerelere geldi ya ben de uzgunum su an.Bunu yapan bir Fransız,İngiliz veya Amerikan olsaydı bu konu açılır mıydı ta da kimse aşağılar mıydım merak ediyorum.
Gitmelerini istemek,sevmemek veya yakınmak ayrı bir şey ama hiçbir millet,hiçbir ırk asla aşağılanmayı hak etmez.
Tabiri caize gebermelerini istemek falan,bana çok acımasızca geliyor.Daha fazlasını da yazmak isterdim ama siyasete girmek istemiyorum.
hı hıAy hanimlar konumun irkciliga gitmesi istedigim en son sey. . Lutfen suriyeli olmalarini gozardi edip yorum yapin çünkü amacim asla irkcilik degil..
Gebersinler evet daha dun markette bana saldirdilar ohh olsun gebersinlerBunu yapan bir Fransız,İngiliz veya Amerikan olsaydı bu konu açılır mıydı ta da kimse aşağılar mıydım merak ediyorum.
Gitmelerini istemek,sevmemek veya yakınmak ayrı bir şey ama hiçbir millet,hiçbir ırk asla aşağılanmayı hak etmez.
Tabiri caize gebermelerini istemek falan,bana çok acımasızca geliyor.Daha fazlasını da yazmak isterdim ama siyasete girmek istemiyorum.
Niye acilsin amerikali olsa onlarin ivi disi bir suriyeli gibi ahlak bekcileri degiller sen rahat olBunu yapan bir Fransız,İngiliz veya Amerikan olsaydı bu konu açılır mıydı ta da kimse aşağılar mıydım merak ediyorum.
Vatanımda savaş çıktığında başka ülkeye sığınırsam daha fazlasını düşünsünler. Normal mi sizce bu? Ben ırkçı değilim, kimse anasını babasını vatanını seçemez ancak vatanında savaş varken başka ülkede de kıvırmak saçma değil mi?Sizin gibi irkci biriyle konusamam.biraz insanca dusunun yarin burda savas cikip baska bi ulkeye sigindigimizda ayni seyi sizin icinde dusunurler.insanlarin olmesini istemek kadar kotu ne yasamis olabilirsiniz ki
Kimseyi inandirmak niyetinde degilim. Ogrencilik hayatimda 5 yil suriyeli bir arkadasla kaldim ve de kulturlerine az bucuk asinayim bugun farkli yonden sasirdim yalnızca. Amacim irkcilik degil.
Belki inancsizim?Size diyecek soz bulamiyorum yaradani sev yaradandan oturu!!!!
evlerine giden sizsiniz ama onlar sizin evinize çıplak gelmediHayir canim benim ben de acik giyinirim. Ama bunlar bir birilerinin yaninda giyiniyor. Ben kimim ki onlar icin? Benim yanimda Ciplak gezebiliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?