Suriyelilerden Dans Șov

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size diyecek soz bulamiyorum yaradani sev yaradandan oturu!!!!

Size kesinlikle katılmıyorum . Suriyelilere istememek eğer ırkçılık oluyorsa o zaman bende IRKÇIYIM!!!! KEŞKE VATANLARINI SATIPTA GELMESELERDI . ORDA VATANLARINI SAVUNABILSEYDI KADIN ERKEK . BIZIM NINELERIMIZ NASIL KI ZAMANINDA BU ULKEYI KURTARMAK ICJN SAVAŞMIŞLAR KESKE ONLARDA YAPABILSEYDI . EVET KESINLIKLE ULKEMDR ISTEMIYORUM O INSANLARI !!! ÖYLE BIR HÂLE GELDIK KI SANKI ONLAR TÜRK BIZ SURIYELI OLDUK BU NEDEMEK YA !!! DEMISSIN KI AYNI ŞEY BIZIM BAŞIMIZA GELSEYDI EMIN OL VEN VATANIMI BIRAKIPTA GITMEZDIM . EĞER ÖLÜRSEM DE SEHITLIK MERTEBESINE ULAŞMIŞ OLURDUM. EL GIBI YAŞAR OLDUK VATANIMIZDA .

Buyuk laflar etmeyin savastan ciktilar dogru ama hayatlari devam ediyor.insan en yakinlarini kaybedince bi omur yas mi tutuyor.burdaki yanlis bir irk hakkinda kucumsenmesi hakaret edilmesi

Kiz bunlar ulkede krizi gorup sebebinide bilip hala ismini anmak istemedigim adama tapan insanlar bosversene sen ne desek bos suriyede savas bitinca sizide oraya gonderelim hanfendi kurtuluruz sizden

Suriyeli kadınlar madem o kadar bakımlı çoluk çocuk neden salya sümük dolaşıyor, sanırım kendilerine bakim yapmaktan çocukları unutmuşlar. ..
Bir de baba boyutu var... Adamın ayağında bot var yanındaki 0-5 arası bebelerin ayakları çıplak ne çorap ne ayakkabı

Sizin gibi irkci biriyle konusamam.biraz insanca dusunun yarin burda savas cikip baska bi ulkeye sigindigimizda ayni seyi sizin icinde dusunurler.insanlarin olmesini istemek kadar kotu ne yasamis olabilirsiniz ki
Burada savaş çıksa emin olun ki
7 den 70e tüm erkek ve kadınlarımız kaçmak yerine savaşırız
Tarihte olduğu gibi

Siz den bizden keserek bu embesillere maaş ödüyorlar bilmiyorum farkında mısınız?

Kadınlar çocuklar sığınabilir ama eli silah tutan erkekleri üremek yerine
ÖSO'ya katılabilir
Mehmetçiklerimizle birlikte savaşabilir

Ama burada senden benden daha fazla hakları olup
Sahillerde fink atıp sürekli ürerlerse
Bizim de böyle düşünmemiz gayet normal

Kimseyi inandirmak niyetinde degilim. Ogrencilik hayatimda 5 yil suriyeli bir arkadasla kaldim ve de kulturlerine az bucuk asinayim bugun farkli yonden sasirdim yalnızca. Amacim irkcilik degil.
konunuz baştan aşağı saçma. yani tutunacak bir yerini göremedim. aşağılama gibi yazmışsınız bana göre.
ben de seviyorum diyemem, ama kimsenin arkasından da böyle konuşmam. gördüğüm gördüğüm yerde kalır
başlığınız bile tuhaf

Açıkçası bende bakımlı süslü kıvrak olab insanlara özeniyorum.
Sanırım yetiştirilis tarziyla alakali.

Buyuk laflar etmeyin savastan ciktilar dogru ama hayatlari devam ediyor.insan en yakinlarini kaybedince bi omur yas mi tutuyor.burdaki yanlis bir irk hakkinda kucumsenmesi hakaret edilmesi
Yav bos yapma

Yaşadığınız korkunç ama bunu tüm suriyelileri mal edemezsiniz
aynen öyle
daha iki sene önce suriyeli bir hamile kadını tecavüz edip öldürdü bizim vatandaşımız.

önce insan diyeceğiz.

aynen öyle
daha iki sene önce suriyeli bir hamile kadını tecavüz edip öldürdü bizim vatandaşımız.

önce insan diyeceğiz.
Ee? Biz ona uzulmedikmi saniyosunuz? Napiyim agliyimmi?

Bu konu kapanır ..

Ülkemizde de dişiliğini iyi kullanan kadinlar var . Kendimizi hafife almayalım şimdi :) leoparsa leopar nedir yani :)))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…