- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
Yaşadığınız korkunç ama bunu tüm suriyelileri mal edemezsinizGebersinler evet daha dun markette bana saldirdilar ohh olsun gebersinler
Size diyecek soz bulamiyorum yaradani sev yaradandan oturu!!!!
Ediyorum ettim bileYaşadığınız korkunç ama bunu tüm suriyelileri mal edemezsiniz
Buyuk laflar etmeyin savastan ciktilar dogru ama hayatlari devam ediyor.insan en yakinlarini kaybedince bi omur yas mi tutuyor.burdaki yanlis bir irk hakkinda kucumsenmesi hakaret edilmesiVatanımda savaş çıktığında başka ülkeye sığınırsam daha fazlasını düşünsünler. Normal mi sizce bu? Ben ırkçı değilim, kimse anasını babasını vatanını seçemez ancak vatanında savaş varken başka ülkede de kıvırmak saçma değil mi?
Kiz bunlar ulkede krizi gorup sebebinide bilip hala ismini anmak istemedigim adama tapan insanlar bosversene sen ne desek bos suriyede savas bitinca sizide oraya gonderelim hanfendi kurtuluruz sizdenSize kesinlikle katılmıyorum . Suriyelilere istememek eğer ırkçılık oluyorsa o zaman bende IRKÇIYIM!!!! KEŞKE VATANLARINI SATIPTA GELMESELERDI . ORDA VATANLARINI SAVUNABILSEYDI KADIN ERKEK . BIZIM NINELERIMIZ NASIL KI ZAMANINDA BU ULKEYI KURTARMAK ICJN SAVAŞMIŞLAR KESKE ONLARDA YAPABILSEYDI . EVET KESINLIKLE ULKEMDR ISTEMIYORUM O INSANLARI !!! ÖYLE BIR HÂLE GELDIK KI SANKI ONLAR TÜRK BIZ SURIYELI OLDUK BU NEDEMEK YA !!! DEMISSIN KI AYNI ŞEY BIZIM BAŞIMIZA GELSEYDI EMIN OL VEN VATANIMI BIRAKIPTA GITMEZDIM . EĞER ÖLÜRSEM DE SEHITLIK MERTEBESINE ULAŞIRDIM. EL GIBI YAŞAR OLDUK VATANIMIZDA .
Bu bir kutlamaydi onlara gore ve beni de cagirdilar. Baskin yapmadim ki :)evlerine giden sizsiniz ama onlar sizin evinize çıplak gelmedi
Bir de baba boyutu var... Adamın ayağında bot var yanındaki 0-5 arası bebelerin ayakları çıplak ne çorap ne ayakkabıSuriyeli kadınlar madem o kadar bakımlı çoluk çocuk neden salya sümük dolaşıyor, sanırım kendilerine bakim yapmaktan çocukları unutmuşlar. ..
Burada savaş çıksa emin olun kiSizin gibi irkci biriyle konusamam.biraz insanca dusunun yarin burda savas cikip baska bi ulkeye sigindigimizda ayni seyi sizin icinde dusunurler.insanlarin olmesini istemek kadar kotu ne yasamis olabilirsiniz ki
konunuz baştan aşağı saçma. yani tutunacak bir yerini göremedim. aşağılama gibi yazmışsınız bana göre.Kimseyi inandirmak niyetinde degilim. Ogrencilik hayatimda 5 yil suriyeli bir arkadasla kaldim ve de kulturlerine az bucuk asinayim bugun farkli yonden sasirdim yalnızca. Amacim irkcilik degil.
Yav bos yapmaBuyuk laflar etmeyin savastan ciktilar dogru ama hayatlari devam ediyor.insan en yakinlarini kaybedince bi omur yas mi tutuyor.burdaki yanlis bir irk hakkinda kucumsenmesi hakaret edilmesi
aynen öyleYaşadığınız korkunç ama bunu tüm suriyelileri mal edemezsiniz
sonuçta giden sizsiniz ve benim yanımda nasıl böyle gezer diyorsunuz. gördüğünüz gibi çıksaydınız mademBu bir kutlamaydi onlara gore ve beni de cagirdilar. Baskin yapmadim ki :)
Yaşadığınız korkunç ama bunu tüm suriyelileri mal edemezsiniz
Bosuna ugrasiyorsunuz.aynen öyle
daha iki sene önce suriyeli bir hamile kadını tecavüz edip öldürdü bizim vatandaşımız.
önce insan diyeceğiz.
Ee? Biz ona uzulmedikmi saniyosunuz? Napiyim agliyimmi?aynen öyle
daha iki sene önce suriyeli bir hamile kadını tecavüz edip öldürdü bizim vatandaşımız.
önce insan diyeceğiz.
bunu tüm toplumumuza mal ettiniz mi?Ee? Biz ona uzulmedikmi saniyosunuz? Napiyim agliyimmi?
Duzgun konusun benimle sizin arkadasiniz degilim beni tanimiyosunuz bile saygi cercevesini aşmayin.kimse sizin gibi dusunmek zorunda degil.ben fikrimi soyledim begenirsin begenmezsin bu benim fikrim.Yav bos yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?