Sürpriz küçük misafir ve yatılı bakıcı

Emzirmenizde bi sakınca yok, neden pna üzülüyorsunuz?

Birde çocuklara kendiniz bakamaz mısınız? Biri zaten büyük. Diğeride 1 buçuk yaşına yaklaşacak diğeri doğduğunda. Çok çok zorlanacağınızı sanmıyorum. Eve yabancı birini yatılı olarak sokma fikri bana çok korkunç geldi, bende sorun var sanırım.

Tesekkür ederim.

Ev dubleks ayrı bir odası olacak, bende dogumdan daha önce başlamasını istiyorum hem çocuklar alışsın hem son aylar benim içinde zor oluyor. Ev işleri konusunda ayrıntılı olarak konuşmayı düşünüyorum, insallah sorun yaşamadan atlabiliriz bu süreci.

Ben çalışmıyorum evde olacağım ve özellikle genç olsun istiyorum, ev isi konusunda yardımcı olmaları da önemli. Yani aslında ilk tercihim Türk olması olur benim için, dili bilmesi vs. önemli. Bakalım biz neler yaşayacağız, umarım güzel olur.

Ajanslarla gorusun , referansi olsun mutlaka ve turkcesi de iyi olsun , turkcesi kotuyse cocuklar olumsuz etkileniyor
Yani aslında direk Türk olsa diyorum ben :) yada dili çok iyi olmalı, dediğiniz gibi Türkçesi iyi olmazsa cocuklar olumsuz erkilenir.

Anneniz gibi bakıcı herkese nasip olsun inşallah
Bu arada konu sahibi hayırlı olsun konu hakkında Bilgim yok siz çalıştığınız için mi bakıcı istiyorsunuz yardımcı olsun diye mi yardımcı olsun diyeyse zaten yanınızda olur gözünüz de üstünde olur

Doğum sonrası beraber emzirme kısmına emin olamıyorum çünkü.Yoka emzirecegim belli bir süre daha.
Aileden neredeyse destek hiç olmayacak, zorlanırım diye düşünüyorum. İlk iki hamileligim zor geçti buda öyle olursa hamilelikte de yardıma ihtiyacım olacak, oğlumun gece uykusu çok az birde, hepsi bir araya gelince yatılı biri olsun diye düşündüm. Ama nasıl olacak bende bilmiyorum.

yettim :)
6 ayda 4 yatılı bakıcı değiştirmiş biri olarak yazıyorum :)
öncelikle hem çocuklara iyi baksın, onlarla oynasın, evi temizlesin, temiz titiz olsun,evi benimsesin gibi uzayıp giden liste var ya. işte öyle biri yok :) biri olsa biri olmuyor. benim güven sorunum yok şirketten buldum ama benden para almayan şirketlerden budlum çünkü benden para alan da aynı işi yapıyor almayanda. pisyasayı çok yükseltmeye çalışıyorlar ancak şuan çok işsiz var onun için çok yüksek para vermeyin. özbekler biraz yalancı oluyor, türkmenler iyi kırgızlarında iyisi de var kötüsü de. ben artık bunladım ve 10 güne kadar hiç burda çalışmamış kırgız bir kız getirecekler bana ve onunla devam edeceğim. genç olması önemli. evde siz olacaksanız zaten herşeyi kendi düzeninizi öğretirsiniz. Türkler çok kaprisli oluyor bence yabancılar bütün olumsuzluklarına rağmen Türklere göre daha iyi. inşallah düzgün birini bulursunuz. bu arada ben bu konuda çok deneyimlendim bizden ücret alamayn bir sürü şirket biliyorum ankara ve istanbulda isterseniz özelden yazın. hatta bir bakıcım istanbula geri döndü ondan çok memnundum keşke geri gelse diyorum ama eşi istanbulkda ve geri gelmiyor isterseniz onu size yönlendirebilirim. çok çalışkan ve dürüst bir kadın.

Sağolun, çalışmıyorum evde hem çocuklara hem ev işlerine yardımcı olsun diye istiyorum.

Sağolun, güvenememin sebebi olaya yabancı olmam aslında öyle somut birsey yok.
En azın yeri yurdu garantisi vs oluyor firmaların ayarladıgı
Ancak ücret hem firmaya hem bakıcıya olacak sekilde ödendiginden daha yüksek meblaglar söz konusu oluyor

Amin sağolun. Bizde deneyeceğiz bakalım nasıl olacak.

Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın. Beslenmenize dikkat ederek 2. Çocuğunuzu emzirmeye devam edersiniz, sutten kesmeyin. Hamilelik buna engel degil ki..

Evet İstanbul'dayız, maddi konuda karşılayacak durumdayız ama kafamda bir süru soru var. Ben Türk olsun diye düşünüyorum aslında ilk olarak, Türkçeyi düzgün konuşması benim için önemli ama yabancı da illa olmaz değil.

En azın yeri yurdu garantisi vs oluyor firmaların ayarladıgı
Ancak ücret hem firmaya hem bakıcıya olacak sekilde ödendiginden daha yüksek meblaglar söz konusu oluyor
Yani maddi yönden bir sıkıntı olmaz bizim için, yeter ki içime sinen , düzgün biri olsun.

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Konu ile alakasız olarak hangi korunma yöntemi size bu sürprizi yaptı. Kızım 3 aylık bi kaza olur diye korkumuzdan evlilik hayatımız bitti de :)
Bari o yöntemden uzak duralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…