- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Ya dutum yaaYav yok çocuk olsun diye pamıklı çorap taktık
Ya dutum yaa
Bence özel mesajını kapathe gülüm
Takip ettiklerim dışındakilere kapalıBence özel mesajını kapather an her şey olabilir
5 aydır adetimi de oluyorum
Sevişmeyi bilmeyen sevişmesin artık ya. Bıhtıhh valla bıhtıhhBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Sevişmiyo sürtüşüyoSevişmeyi bilmeyen sevişmesin artık ya. Bıhtıhh valla bıhtıhh
ay birinde şey okumuştur dümene sormuşlar sevgilim kulağıma bşldı hamile kalır mıyım diyeBu soruları soran hep aynı kişi miymişnicklere hiç dikkat etmemiştim
Diğer konusunda da yazdım babasına da söyle başka yere sürtünüp durmasın diye
Kulağa mıay birinde şey okumuştur dümene sormuşlar sevgilim kulağıma bşldı hamile kalır mıyım diyedaha vahim
askadkdfkafkYav tamam amaç okaliteli spermler hızla çorabı delip geçti. Vacaynaya yerleşti. O ay regalim gecikti. Baktım hamileyim.
Yooo yo yutmadıysa korkmasınay birinde şey okumuştur dümene sormuşlar sevgilim kulağıma bşldı hamile kalır mıyım diyedaha vahim
Süzülerek geldi en kalitelilerisürtüşmek önemli.her seferinde diyom kimse beni dinlemiyo 2 çocuğumda sürtünerek oldu.
Hatta ikinci kızımda korusun diye çorap geçirdiydik bak oldu şıppadanak
Kız sürtüşmeliler avınamı çıktınAa burada varmış ee cevaplar gelmiş yine niye konu açtınız. Neyse diğer konunuza yazdığım gibi alışverişe başlayın bir an önce
Şu sıralar indirimde var alırsınız bol bol
Yani ilişkiden 3 ay sonra Testte negatif olup sonra pozitife dönmez demeyin
Sperm gücü bu. İçeride seneler boyunca yaşıyor onlar. Canları ne zaman isterse de yumurtayı yakalayıp gebe bırakıyor
Tabi birinci sınıf kaliteSüzülerek geldi en kalitelileri
hooof evin içinde anıra anıra gülüyorum şuan ajhsdgashdasjhgdasgdh. fantazinize s.çalar ya ajsdhasjdgashdgasdjh.ay birinde şey okumuştur dümene sormuşlar sevgilim kulağıma bşldı hamile kalır mıyım diyedaha vahim
Kız aynı kişiymiş napimKız sürtüşmeliler avınamı çıktın
İyi oldu öğrendiğim pamıkmı çoraptan kolay ne var hadi bı ay hamileyim bende kesinTabi birinci sınıf kalite
Siz işi bilmiyonuzİyi oldu öğrendiğim pamıkmı çoraptan kolay ne var hadi bı ay hamileyim bende kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?