SÜRTÜNMEYLE ILISKIDEN 3 AY SONRA BETA 1.20

Kız aynı kişiymiş napim başlığı görünce dayanamıyorum kendime kızıyorum zamanında neden neden nedennnn.... Anladın sen onu
Ahahaah ay ibretlikler valla çok iyi anlıyorum aeni kurabişim. Birgün birini hamile olduğuna inandıralım

hooof evin içinde anıra anıra gülüyorum şuan ajhsdgashdasjhgdasgdh. fantazinize s.çalar ya ajsdhasjdgashdgasdjh.
kesin sağır olmuştur
+ noldu kulağına banyo yaparken su mu kaçırdın?
-hayır sevişirken sperm kaçırdım

asldajfljgkr

Konu sahibinin beklediği yorumu yapıyorum:
Bu çok normal surtunmeyle hamilelik en sık rastlanan hamilelik yöntemidir. Hamile olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü adetliyken de hamile olunabiliyor. Ayrıca kan testi kesin çözüm zaten ki "0" çıkmamış 1.2 hamilesiniz. Aman canım çok da şey etmeyin şunun sırasında 9 aya ne kalmış. Sabrederseniz en kesin sonucu öğrenirsiniz.

Oysa ki dalga geçilecek birşey yoktu

Ee ben siz bizimle dalga geciyonuz diye bizde dalga geçek diye şeeey ettim bu duygusalliginizi agresifliginizi hamileliginize veriyorum sağlıklica büyüsün inşallah

Lütfen lütfen lütfen oyy kıyamammmm çok mu duygusala bağladın hep hormonlar işte ya. Bize de oluyor böyle

5 aylık çocuğun cinsiyeti belli olur onuda desen iyi olur du bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…