Ahahaah ay ibretlikler valla çok iyi anlıyorum aeni kurabişim. Birgün birini hamile olduğuna inandıralımKız aynı kişiymiş napimbaşlığı görünce dayanamıyorum kendime kızıyorum zamanında neden neden nedennnn.... Anladın sen onu
Ya nasıl hamile değil Parişim dedim ben alışverişe başla diyeYa bunun kaçıncı konusu hep de 5 ay sonra yazar
Hamile değil ama.hasta
Sorma dutum biz düz ara amuda kalkcaz artık nerdeyse yok demek işin sırrı sürtünme ve çorapmışSiz işi bilmiyonuz
kesin sağır olmuşturhooof evin içinde anıra anıra gülüyorum şuan ajhsdgashdasjhgdasgdh. fantazinize s.çalar ya ajsdhasjdgashdgasdjh.
Bunu inandıralım dicem de zaten hamile olduğuna baya baya inanmış. Bak ben sana diyim o ufaktan zıbın hastane çıkışı falan da almıştırAhahaah ay ibretlikler valla çok iyi anlıyorum aeni kurabişim. Birgün birini hamile olduğuna inandıralım
kesin sağır olmuştur
+ noldu kulağına banyo yaparken su mu kaçırdın?
-hayır sevişirken sperm kaçırdım
asldajfljgkr
Kesin kesin yaa Ne yaşıyorkar çok nerak ediyorum gerçekten yaBunu inandıralım dicem de zaten hamile olduğuna baya baya inanmış. Bak ben sana diyim o ufaktan zıbın hastane çıkışı falan da almıştır
Sorma dutum biz düz ara amuda kalkcaz artık nerdeyse yok demek işin sırrı sürtünme ve çorapmış
Konu sahibinin beklediği yorumu yapıyorum:Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Oysa ki dalga geçilecek birşey yoktu
Ee ben siz bizimle dalga geciyonuz diye bizde dalga geçek diye şeeey ettim bu duygusalliginizi agresifliginizi hamileliginize veriyorum sağlıklica büyüsün inşallahEğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok
Bende merak ediyorum ya o haltı yemeyi bilecek kadar büyük ama çocuk olmasının imkansız olduğunu bilmeyecek kadar b.yns.zKesin kesin yaa Ne yaşıyorkar çok nerak ediyorum gerçekten ya
Lütfen lütfen lütfen oyy kıyamammmm çok mu duygusala bağladın hep hormonlar işte ya. Bize de oluyor böyleEğer dalga geçerek yorum yapacaksanız lütfen yazmayın konuma lütfen!!!!!!! Kimsenin haddine değil burada beni yargılamak ki ben ayıp birşey yazmadım buraya sizlerde yazıyorsunuz fikir alıyorsunuz!! Buraya gelip dalga geçmeye hakkınız yok
Giderayak şeetttiyse demek kiİyice yüzsüzleştiniz yani. Bir de beni şikayet ediyorsunuz.
Sende dalga geçme 5 aylık adet gören hamile bir kadın o hissiyatliİyice yüzsüzleştiniz yani. Bir de beni şikayet ediyorsunuz.
Konu sahibinin beklediği yorumu yapıyorum:
Bu çok normal surtunmeyle hamilelik en sık rastlanan hamilelik yöntemidir. Hamile olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü adetliyken de hamile olunabiliyor. Ayrıca kan testi kesin çözüm zaten ki "0" çıkmamış 1.2 hamilesiniz. Aman canım çok da şey etmeyin şunun sırasında 9 aya ne kalmış. Sabrederseniz en kesin sonucu öğrenirsiniz.
Anlıyorum ya ben de 5 aylıkken çok duygusaldımSende dalga geçme 5 aylık adet gören hamile bir kadın o hissiyatli
O zaman en iyi sen anlarsınAnlıyorum ya ben de 5 aylıkken çok duygusaldım
Gidiyim de beta baktırayım acaba hamile miyim üstünden de 8 ay geçti ama emin olmak lazımO zaman en iyi sen anlarsın
Amaaa kadının düşmanı yine kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?