Sürücü Kursu Arıyorum.

papucuyarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
10
0
36
İstanbul
Merhaba kızlarr:)

Sizden bir ricam var.Bildiğiniz iyi bir sürücü kursu var mı acaba?Ne olur yardım edin.Araştırdım ama fiyatlar çok pahalı. Hem uygun hem de kaliteli bildiğiniz bi yer varsa cevaplarınızı bekliyorum.Sonuçta bilgi paylaştıkça büyür değil mi:):)

ayy belirtmemişim tabi:S İstanbul Anadalu yakasında olsa çok iyi olur hem uygun hem kaliteli bi yer.Tabi bi de güvenebileceğim bi yer olmalı

Canım ben ehliyetimi Kadıköy Gerçek Sürücü Kursundan almıştım.Çok da memnun kaldım. Direksiyon hocası oldukça iyiydi hem ileri sürüş teknikleriyle dersi veriyor.Sadece direksiyon sınavını geçmek için değil normaldede aktif olarak kullanabiliyorsun aldığın derslerle. Hem fiyatı uygundu hem de sağlık raporunu onlar veriyordu.Bence bir soruştur.

Çok güzel bir başlık.Ben de normalde Ümraniye Ataşehirde oturuyorum ama 17 aylık oğlum var o yüzden onu üsküdar'a anneme bırakıp gidebileceğim kurs arıyorum.Açıkcası üsküdar da bir çok kurs var ama arkadaşlarımdan duymuştum bazı kurslarda ki hocalar daha ileri teknik sürüşlerini kısa zamanda verimli şekilde kişiye kazandırıyorlarmış.Tavsiyelerinizi ben de bekliyorum.

Nereye gidersen git Pendik Onur'a gitme. Daha önceden babam bi kaç kez arabayı kaldırıp durdurmayı öğretmişti, direksiyon dersinde arabayı durdurup kaldırabildim diye direksiyon hocası tersledi "zaten biliyorsun sürmeyi niye geldin ki" diye. Halbuki vites, sinyal, sollama vs. hiç birşey bilmiyordum. Zaten sınavda deneme sınavındaki soruların tamamı aynı çıktı:66: Oradan mezun olanlara (daha doğrusu onlarla trafikte karşılaşacaklara) Allah yardım etsin, çünkü araç sürmeyi öğretmiyorlar.

Merhaba kızlarr:)

Sizden bir ricam var.Bildiğiniz iyi bir sürücü kursu var mı acaba?Ne olur yardım edin.Araştırdım ama fiyatlar çok pahalı. Hem uygun hem de kaliteli bildiğiniz bi yer varsa cevaplarınızı bekliyorum.Sonuçta bilgi paylaştıkça büyür değil mi:):)

Merhaba ben kocaeli körfezdeyim çok uygun fiyata direksiyon dersi vermekteyim. uygun bir yerde buluşursak yardımcı olabilirim.

Back
X