- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
10 saati kac gunde bitirtti ?yarama tuz bastın
kesinlikle hakkını ara
bir seni azarlayamaz kırıcı hareket edemez
iki öncelikle kaç saat ders vereceğini konuştunuz mu diğer kurslarla sizin kursunuz saati tutuyor mu
ben 10 saat almıştım mesela geçemedim ve aynı sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım bin kere pişmanım meb e şikayet etmediğime
sanırım 10 günde10 saati kac gunde bitirtti ?
arkadaşın dediği gibi 16 saat eğitim alma hakkı var16 saat direksiyon eğitimi hakkıniz var. Milli eğitime şikayet edin. Verdiğiniz paranızi alin. Milli eğitime dilekce verip kaydınızı sildirin ve başka kursa kaydolun
Adam dalga geciyor ve azarliyor .Bisey diyemiyorum sinavdan biraktirir diye bazi egitmenler etkileyebilir gorevliyi .Ama icime dert oldu gecen soyledigi laf cok kotu dalga gecti benimle bir daha oyle yaparsa gerekeni soylemek istiyorum bi yandan da korkuyorum iste.Merak etme çoğu yerde aynı sanırım. Ders saatiyle 40 dk aralıksız yaparsa bir saat 10 dkda 2 dersi bitiriyorlar. Ve gayet tahammülsüzler. Şahsen ben hayatımda ilk kez kursta direksiyon başına oturdum, adam mucize bekliyor sanırım. Tabi her gün haddini bildiriyordum. Sert ol
Aynen ama kurslar sahtekarlik yapip daha az veriyorlar. 16 saat egitim almadan direksiyon sinavina giripde sinavdan kalirsaniz 2. Sinav icin kursa sinav parasi da odemeyin.arkadaşın dediği gibi 16 saat eğitim alma hakkı var
8 gunde 1 saat calistirarak bitirecek bizim ki .Kursa soylesem bir suru laf yapacak ,egitmene soylesem gene ayni ne yapsam ki .arkadaşın dediği gibi 16 saat eğitim alma hakkı var
Neden kalinirsa tekrar direksiyon sinavi icin 70 tl yatirilmiyor mu?Aynen ama kurslar sahtekarlik yapip daha az veriyorlar. 16 saat egitim almadan direksiyon sinavina giripde sinavdan kalirsaniz 2. Sinav icin kursa sinav parasi da odemeyin.
sadece sınav parası değil iki saatlik ders alma zorunluluğu var yeni yönetmelikte dersin saatine 80 deyince sınav size 250 liraya geliyorNeden kalinirsa tekrar direksiyon sinavi icin 70 tl yatirilmiyor mu?
Benim ki iyi oldugum halde kotu oldugumu soyluyor sola sinyal verdigim halde sinyal versene diye bagiriyor. Vitesi tam ikiye atacagim adam bagiriyor atsana vutesi ikiye diye bukadar acrle etmedine ne gerek var anlamiyorum zaten zamaninda yapiyorum .İyice sınırlari asti.Mersinde 20 dakikada bitiyorlarmis genelde dersleri. Yuh demiştim.
Benim gittiğim şehirde ise hoca çok boş bir insandı. Hiç öğretmedi ve benim öğrenmiş gelmemi bekledi. Ben de gidip kursun sahibine şikayet ettim. Hem öğretmiyor, hem ders esnasında telefonla konuşuyor, hem dersi kısa kesiyor diye. Adam resmen bir şey nasıl öğretilir bilmiyor. Kursun sahibi o dakikadan sonra etrafimda pervane oldu. En iyi hocaları ayarladi bana. Kendisi bile ders verdi 2 3 kez. Hakkını ara. Sakince konusursan her istediğini yaptırırsin.
Araba o yuzden rahatim fakat neden hakkimizi yiyiyorlar adam bilmedigimi saniyor normalde iki ders 100 dk bana birgunde bu egitimi vermek zorunda 60 dk verip bitiriyor .sadece sınav parası değil iki saatlik ders alma zorunluluğu var yeni yönetmelikte dersin saatine 80 deyince sınav size 250 liraya geliyor
peki sizn var mı araba evde
Evet bana ondan sonra ozel ders alirsin defi pis pis siritip.Bu hocaların derdi özel ders vermek,para para para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?