- 12 Temmuz 2006
- 60.200
- 229.665
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
Evet sanırım o'ydu :)))Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sanırım o'ydu :)))Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acaba![]()
Annem gibisin demek oda işkence ve dayakBen son zamanlarda polisiye, korku, gerilim dışında hiçbir şey okuyamıyorum hiç ilgimi çekmiyor, ruh hastası mıyım neyim :))
Annem gibisin demek oda işkence ve dayak
Sahnelerini etkilenmeden bir güzel izler
Konuyu buldum, bu topiği açan üye de link istemiyor muydu zaten :))Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acaba![]()
Konuyu buldum, bu topiği açan üye de link istemiyor muydu zaten :))
Şaşal'la çözüm bulan fortumcu topiği: Kocamin halan daha altina isemesi
Bu başka ama bu da çok güzeldi ve çok profesyonelce yazılmıştı. Ben inanmıştım hattaKonuyu buldum, bu topiği açan üye de link istemiyor muydu zaten :))
Hemen banlama abla şunları günlük gülme ihtiyacımızı karşılıyorlarKonuyu buldum, bu topiği açan üye de link istemiyor muydu zaten :))
Mune ablacım link atmak serbest mi, bir tane de benden gelsin o zaman :)Konuyu buldum, bu topiği açan üye de link istemiyor muydu zaten :))
Nick de harikaMune ablacım link atmak serbest mi, bir tane de benden gelsin o zaman :)
Bir kuş'dan Hamilemiyim? Acil kodlu konu
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim. Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim. Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum. Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki...www.kadinlarkulubu.com
HarikasınMune ablacım link atmak serbest mi, bir tane de benden gelsin o zaman :)
Bir kuş'dan Hamilemiyim? Acil kodlu konu
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim. Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim. Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum. Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki...www.kadinlarkulubu.com
Ay ben bunu ve bu topiği nasıl kaçırmışımKonuyu buldum, bu topiği açan üye de link istemiyor muydu zaten :))