Bende öyle düşünüyorum.. orkid zaten vermeseler ne yapıcaklar yaprakmı koycaklar :104:
Birde o bozok ya kendini begenmiş iki yüzlü daha doğrusu erkeğin o**spusu ya ne tavırlar ben olsam varya yemin ederim odunu geçiririm kafasına
onlar olayı yanlış anladılar.Hatta önce kendilerine söylüyor sandılar.Ben çok dikkatli izliyorum ve iyi takip ediyorum o yüzden kimin ne olduğunu anladım ve eminim.Hatta sedanın elendikten sonra bir konuşması da var orada o da sonradan kimin ne olduğunu anladığından bahsediyor.Acunn.com da.Ordan da takip ediyorum ben tv de olmayan videolar falan da var hatta.
benım eşim sende gıt kolayca verırsn kıloları dıyor sonrada vazgeçip sen acıkınca yaprak yemeyede alışırsın dıyor
göbekleri icine cökmüs artikBende bunu düşündüm açıkcası taş gbi olur dönerim GERÇEKTEN GÖNÜLLÜ ALSALAR..
çağla şikelin eski sevgilisi olduğunu yeni öğrendim valla Eki Görüntüle 675044
yuh artık !! ünlüler pasif ünlülere karşı olsaymış ismi yarışmanın bari..çağla şikelin eski sevgilisi olduğunu yeni öğrendim valla Eki Görüntüle 675044
tmm emel dedıkoducu
Öküzleri ve erkeğin sürpüntüsünü bulmakta üstüme yokturBozok hakkında söylediklerin on numara arkadaşım. Olayı çözen insanlara bayılıyorum yaa.
Dalga geçip geçmediğini anlayamadım ama sen izlersen işin doğrusunu anlarsın=)
Bende öyle düşünüyorum.. orkid zaten vermeseler ne yapıcaklar yaprakmı koycaklar :104:
Birde o bozok ya kendini begenmiş iki yüzlü daha doğrusu erkeğin o**spusu ya ne tavırlar ben olsam varya yemin ederim odunu geçiririm kafasına
Açilinn ben geldimm
Hepiniz burayami toplandiniz kiz gece gece
Zaten belli başlı testlerden geçiyormuşsun buraya giderken.. Heran sağlık görevlisi ..
Ya hiç bir inandırıcılığı yok ya ben inanmıyorumda bakıyrum öyle işte
Vallaha bence cuk diye oturdu tripleri tavırlar tam bir ****.bence boyle agir konusma kimseyi tanimiyoruz sonucta tamam gicik diyoruz uyuz oluyoruz ama soyledigin cumle olmamis kedi
Asena habire muz yiyip duruyorduk demişti.
Geçen bir kız kriz geçirmişti ağlamaktan.
Ağzı felan kilitlenmiş.
Nolmuş o kıza neden öyle olmuş.
Anaaaçağlaya bak
Resmen evrim geçirmiş kız ya
Vallaha bence cuk diye oturdu tripleri tavırlar tam bir ****.
Başka anlamı açıklaması yok kadın nebiçim konuşuyorsun diyor evet gerizekalısın diyor ukala kendini hind kumaşı sanıyor. Bu benim düşüncem twitim
hıhııı evet şey di kızıın duygu duyguuAsena habire muz yiyip duruyorduk demişti.
Geçen bir kız kriz geçirmişti ağlamaktan.
Ağzı felan kilitlenmiş.
Nolmuş o kıza neden öyle olmuş.
Anaaaçağlaya bak
Resmen evrim geçirmiş kız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?