Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Bozok hakkında söylediklerin on numara arkadaşım. Olayı çözen insanlara bayılıyorum yaa.

tmm emel dedıkoducu

çağla şikelin eski sevgilisi olduğunu yeni öğrendim valla Eki Görüntüle 675044
yuh artık !! ünlüler pasif ünlülere karşı olsaymış ismi yarışmanın bari..

Tipe bak .. Bu adam vallahi çekilmez ki çağlaya bak aklı beyni tipi yokken sevmiş yoksa kim ne yapsın kendini beğenmiş adamı..

Tamam çağla şikelde akıllı değil ama bukadar da akılsız değildir

Ciddi manada burda kuruyorum adam

çağla evrim geçirmiş yaa fotonun altında çağla şikel yazmasa zor çıkarırdım nette görünce

Dalga geçip geçmediğini anlayamadım ama sen izlersen işin doğrusunu anlarsın=)

eaz evvelde dediğim gibi emelın o cumesınden sonra dedım durust dıye heerkesın içinde dedi diye ama acun .comdan falan takıp etmıyorum

bence boyle agir konusma kimseyi tanimiyoruz sonucta tamam gicik diyoruz uyuz oluyoruz ama soyledigin cumle olmamis kedi

Zaten belli başlı testlerden geçiyormuşsun buraya giderken.. Heran sağlık görevlisi ..

Ya hiç bir inandırıcılığı yok ya ben inanmıyorumda bakıyrum öyle işte

Asena habire muz yiyip duruyorduk demişti.
Geçen bir kız kriz geçirmişti ağlamaktan.
Ağzı felan kilitlenmiş.
Nolmuş o kıza neden öyle olmuş.

Anaaa çağlaya bak
Resmen evrim geçirmiş kız ya

bence boyle agir konusma kimseyi tanimiyoruz sonucta tamam gicik diyoruz uyuz oluyoruz ama soyledigin cumle olmamis kedi
Vallaha bence cuk diye oturdu tripleri tavırlar tam bir ****.

Başka anlamı açıklaması yok kadın nebiçim konuşuyorsun diyor evet gerizekalısın diyor ukala kendini hind kumaşı sanıyor. Bu benim düşüncem twitim

Konuyla alakasız olacak da kedidirkedi o avatarındaki kızın parmağındaki o siyah şey ne :44:
Böcek mi :44:

Bence de.Bazen hak edene hak ettiği şeyler söylenir.

Asena habire muz yiyip duruyorduk demişti.
Geçen bir kız kriz geçirmişti ağlamaktan.
Ağzı felan kilitlenmiş.
Nolmuş o kıza neden öyle olmuş.

Anaaa çağlaya bak
Resmen evrim geçirmiş kız ya
hıhııı evet şey di kızıın duygu duyguu

Acım ya acım diye diye ağladı kriz geçirdim

Çağla zaten cingen

Durun hemen iki cumlede ben yazam su gonullulerle ilgili
Bozogu ben de sevmedim uslubu cok cirkin gibi geldi,gecen seneki gonulluler daha iyi anlasiyordu ve de gucluyduler hele o begum cok becerikliydi :)
Sedanin gitmesi iyi olmadi,cunki en guclu bayani kaybettiler,mantikli dusunemiyorlar o takimdakiler,bi ara duygunun hickiriklarini duydum ama tam bakamadim
duyguya acidim cok ustune gidiyorlar gibi geldi,ayrica fatmagulde yakinda çit diyip kirilacak
Kosarken felan ne kadar narin o oyle yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…