Sence mantıklımı böcek olmasıKonuyla alakasız olacak da kedidirkedi o avatarındaki kızın parmağındaki o siyah şey ne :44:
Böcek mi :44:
Konuyla alakasız olacak da kedidirkedi o avatarındaki kızın parmağındaki o siyah şey ne :44:
Böcek mi :44:
Vallaha bence cuk diye oturdu tripleri tavırlar tam bir ****.
Başka anlamı açıklaması yok kadın nebiçim konuşuyorsun diyor evet gerizekalısın diyor ukala kendini hind kumaşı sanıyor. Bu benim düşüncem twitim
vallahi korkulur sizden
heyecanla bozogun sünnetlik resimlerini bekliyoruum
Durun hemen iki cumlede ben yazam su gonullulerle ilgili
Bozogu ben de sevmedim uslubu cok cirkin gibi geldi,gecen seneki gonulluler daha iyi anlasiyordu ve de gucluyduler hele o begum cok becerikliydi :)
Sedanin gitmesi iyi olmadi,cunki en guclu bayani kaybettiler,mantikli dusunemiyorlar o takimdakiler,bi ara duygunun hickiriklarini duydum ama tam bakamadim
duyguya acidim cok ustune gidiyorlar gibi geldi,ayrica fatmagulde yakinda çit diyip kirilacak
Kosarken felan ne kadar narin o oyle yerim ben onu
kızlar alp kırşan hakkında ne düşünüyosunuz?sempatik mi sizce?
sunumu filan bana biraz yapmacık geliyo
bence cok tatli ve dogalkızlar alp kırşan hakkında ne düşünüyosunuz?sempatik mi sizce?
Duygu haklı şekerim ağlamakta.Ben sana özetleyeyim durumu.Oyunlar hep birlikte kaybediliyor ama suç duygunun oluyor.Diğerleri bozokun sözünden çıkmıyor (niye anlamadım onu) duygu becerikli kız aslında.Dokunulmazlığı alarak da kanıtladı zaten. Sonra bütün takım duyguyu dışladı.Seda doğruları görüp biraz ses çıkarınca elemede onu yazdılar beceriksiz fatmagül dururken.
giden herkese iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
kalanlar nazeninle irmak hangi bolumde kavga etti tuyo verin kisa yoldan bulayim bi o kaldi
kızlar alp kırşan hakkında ne düşünüyosunuz?sempatik mi sizce?
Sence mantıklımı böcek olması
Takma süs tırnak gibi birşey
Kız merak etme topiğin kapanmazcanim bu topikte acik acik yazma yoksa dusuncene saygim var tabiki..
yoksa ben zaten unlulerden yanayim bozoktan banane
Kız merak etme topiğin kapanmaz
hadi iyi geceler BDV bakayım birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?