Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Dobra dediğin kız dedikoducunun tekiydi.Duyguya haklısın dedi sonra da Bozokla duygunun dedikodusunu yaptılar.Emel mahalle kavgası derken sadece duyguyu kastetti geneli değil.Objektif olmadığı buradan belli.

erkekler hakkında söyledi bizim erkekler dedi bende erkekler buyuk bı tepki verecek sandım gulumsedıer geçtiler

Erkekler dediğini hatırlamıyorum.

ayrıca duygu kendı konusunda bozok kendı konusunda haklı olabılıyor bazen ben bıle ızlerken şaşırırıyorum o ortamda anlamak daha zor emel o lafları edebılıyorsa dedıkoducu olabıleceğini düşünmuyorum

geciktirici de bi yere kadar canım yaa, aylarca gecikme olmaz ki...
en fazla bir ay olsun hadi...
valla ben çözemedim...o kısacık şortlarla nasıl adet günlerini geçiriyorlar...

acun geçen sezon tv8de bi programda çıkıp kadınlar tv'ye çıkıyo sonuçta onları kıl tüy sorunuyla ülkeye izletemeyiz bu rencide edici olur epilatör ağda filan izin veriyoruz demişti

acun geçen sezon tv8de bi programda çıkıp kadınlar tv'ye çıkıyo sonuçta onları kıl tüy sorunuyla ülkeye izletemeyiz bu rencide edici olur epilatör ağda filan izin veriyoruz demişti
zaten kadınların hepsi kaş bıyık ağda sorunu sıfır nedense sanki 5yıldızlı otel..

adet desen tanpon desem anasın gözü şortundan poposunu görüyorum 6-7 boyun ca hepsi bir ağcın kenarını S*çsa 2 ay sonra orman kokmaya başlar.

Duyguya gidip beni yem olarak kullandılar dedi.Duygu da benim haklı olduğumu başına gelince anlıyorsun dedi o da evet dedi.İkisi de bozoku kastetmişti.Sonra da gidip bozokla duygu hakkında olumsuz konuştular.Bu sadece kameraya yansıyanlar.Emel kötü niyetli biriydi bence ya da dengesizdi.

O birşey değil de açlık en berbat şey olsa gerek.
Öğün atladığımda elim ayağım dolanıyor.
Hatta bazen tansiyonum düşüyor da bayılıyorum.
Oralarda ölür kalırdım valla

adet günlerinde sırf çekim aşamasında mini şort giyiyolardır belki, 24 saatlik çekim yayınlanmıyo nasıl olsa epilatör veriliyosa orkid kesin veriliyodur

ben buraları hiç görmedım

düşüncelerını herkesın içinde rahatça söyleyınce dürüst olduğu kanısına vardım

hatta ünlüler arasında şöyle bı konuşma geçti emelın o sözerınden sonra

'emel nasıl laf soktu öyleya resmen bızım takımda adam yok dedi ' dedıler dağhanla doğukandı galiba konuşanlar

adet günlerinde sırf çekim aşamasında mini şort giyiyolardır belki, 24 saatlik çekim yayınlanmıyo nasıl olsa epilatör veriliyosa orkid kesin veriliyodur
Bende öyle düşünüyorum.. orkid zaten vermeseler ne yapıcaklar yaprakmı koycaklar :104:

Birde o bozok ya kendini begenmiş iki yüzlü daha doğrusu erkeğin o**spusu ya ne tavırlar ben olsam varya yemin ederim odunu geçiririm kafasına

O birşey değil de açlık en berbat şey olsa gerek.
Öğün atladığımda elim ayağım dolanıyor.
Hatta bazen tansiyonum düşüyor da bayılıyorum.
Oralarda ölür kalırdım valla

Zaten belli başlı testlerden geçiyormuşsun buraya giderken.. Heran sağlık görevlisi ..

Ya hiç bir inandırıcılığı yok ya ben inanmıyorumda bakıyrum öyle işte

onlar olayı yanlış anladılar.Hatta önce kendilerine söylüyor sandılar.Ben çok dikkatli izliyorum ve iyi takip ediyorum o yüzden kimin ne olduğunu anladım ve eminim.Hatta sedanın elendikten sonra bir konuşması da var orada o da sonradan kimin ne olduğunu anladığından bahsediyor.Acunn.com da.Ordan da takip ediyorum ben tv de olmayan videolar falan da var hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…