Ya cumartesi ya da pazar (geçtiğimiz) ama orda bir yanlış anlaşılma olmuştu.
Dobra dediğin kız dedikoducunun tekiydi.Duyguya haklısın dedi sonra da Bozokla duygunun dedikodusunu yaptılar.Emel mahalle kavgası derken sadece duyguyu kastetti geneli değil.Objektif olmadığı buradan belli.
hangi yarismaydi canim hatirliyormusun
erkekler hakkında söyledi bizim erkekler dedi bende erkekler buyuk bı tepki verecek sandım gulumsedıer geçtiler
Erkekler dediğini hatırlamıyorum.
bir rıvayete göre çok emişken yaprak varmış bunu ben duydum daha önceki yarışmadan
burdakı arkadaşlar ped verdıklerını söyluyorlar yada geciktirici
sanırım geciktirici dahamantıklı
öle bıyerde yalnış yazmışımki düzeltemıycem dıye elim ayağım dolaştı
Muhahhahahah
Kahkaha attım valla
Eşim neye güldün bu kadar dedi
Sen beni güldürdün Allah da sen güldürsün
Sabun veriliyormuş ama öyle okumuştum bir yerde.:44:
Buarada çıkan tüylere bazen reçina mı reçine mi ne var ya şu ağaçlarda yapışkan
Onu sürüyorlarmış ki parlak gözüksün
Parlaklıktan kıllar belli olmasın diye.
geciktirici de bi yere kadar canım yaa, aylarca gecikme olmaz ki...
en fazla bir ay olsun hadi...
valla ben çözemedim...o kısacık şortlarla nasıl adet günlerini geçiriyorlar...
zaten kadınların hepsi kaş bıyık ağda sorunu sıfır nedense sanki 5yıldızlı otel..
acun geçen sezon tv8de bi programda çıkıp kadınlar tv'ye çıkıyo sonuçta onları kıl tüy sorunuyla ülkeye izletemeyiz bu rencide edici olur epilatör ağda filan izin veriyoruz demişti
ayrıca duygu kendı konusunda bozok kendı konusunda haklı olabılıyor bazen ben bıle ızlerken şaşırırıyorum o ortamda anlamak daha zor emel o lafları edebılıyorsa dedıkoducu olabıleceğini düşünmuyorum
ama ne güzel zayifliyorlar yaa
sirf o üzden gitmek isterdim oraya herhalde
Bende bunu düşündüm açıkcası taş gbi olur dönerim GERÇEKTEN GÖNÜLLÜ ALSALAR..ama ne güzel zayifliyorlar yaa
sirf o üzden gitmek isterdim oraya herhalde
zaten kadınların hepsi kaş bıyık ağda sorunu sıfır nedense sanki 5yıldızlı otel..
adet desen tanpon desem anasın gözü şortundan poposunu görüyorum 6-7 boyun ca hepsi bir ağcın kenarını S*çsa 2 ay sonra orman kokmaya başlar.
Duyguya gidip beni yem olarak kullandılar dedi.Duygu da benim haklı olduğumu başına gelince anlıyorsun dedi o da evet dedi.İkisi de bozoku kastetmişti.Sonra da gidip bozokla duygu hakkında olumsuz konuştular.Bu sadece kameraya yansıyanlar.Emel kötü niyetli biriydi bence ya da dengesizdi.
Bende öyle düşünüyorum.. orkid zaten vermeseler ne yapıcaklar yaprakmı koycaklar :104:adet günlerinde sırf çekim aşamasında mini şort giyiyolardır belki, 24 saatlik çekim yayınlanmıyo nasıl olsa epilatör veriliyosa orkid kesin veriliyodur
O birşey değil de açlık en berbat şey olsa gerek.
Öğün atladığımda elim ayağım dolanıyor.
Hatta bazen tansiyonum düşüyor da bayılıyorum.
Oralarda ölür kalırdım valla
ben buraları hiç görmedım
düşüncelerını herkesın içinde rahatça söyleyınce dürüst olduğu kanısına vardım
hatta ünlüler arasında şöyle bı konuşma geçti emelın o sözerınden sonra
'emel nasıl laf soktu öyleya resmen bızım takımda adam yok dedi ' dedıler dağhanla doğukandı galiba konuşanlar
Bende öyle düşünüyorum.. orkid zaten vermeseler ne yapıcaklar yaprakmı koycaklar :104:
Birde o bozok ya kendini begenmiş iki yüzlü daha doğrusu erkeğin o**spusu ya ne tavırlar ben olsam varya yemin ederim odunu geçiririm kafasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?