Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Yeter artık ya bir kere de gönüllüler kazansın vallahi üzülüyorum bu hallerine

Allahım yine kaybettiler ya.
Bu kadar tırt bir survivor izlememiştim bu zamana kadar.
Püfff, sıkıcı

Allahım yine kaybettiler ya.
Bu kadar tırt bir survivor izlememiştim bu zamana kadar.
Püfff, sıkıcı

aynen cok sıkıcı
acunda pişmandır bence
eskiden taner nihat alp bi sürü kişi için izliyip gülüyorduk
bu sene bir türlü adapte olamadım survivora

survivordaki fatmagulun 14 tane estetigi varmis adriana limaya benziyebilmek icin kizlaar :) bende diyorum bu kiz nekadarda cok adriana limaya benziyoor

survivordaki fatmagulun 14 tane estetigi varmis adriana limaya benziyebilmek icin kizlaar :) bende diyorum bu kiz nekadarda cok adriana limaya benziyoor

haticeye degil neticeye bak kiz benzemismi benzemis guzelmi guzel

oda dogru ama bence kendin olman daha onemli :) yani burnunu begenmiyorsan yaptir ama birine benzemek icin 14 tane estetik ? :)

tercih meselesi ama ben o kadar abartili estetik oldugunu dusunmuyorum olsa olsa hadi burnu olsun dudagi dolgu olsun bunu zaten simdi herkes yapio yani,
niye herkes bu kadar takmis fatmagule anlamadim kiz guzel bi katildi survivora herkes estetik derdine dustu oncedende vardi o kiz ,
simdi begendiligi icin herkes bisey bulmaya calisiyo sozum sana degil genel konustum--

biliorum canim anladim :) bende begeniorum zaten o kizi ama genede kendi olaydi iidi :)

haticeye degil neticeye bak kiz benzemismi benzemis guzelmi guzel

Tweetym estetikle sen Fatmagülü ezer geçersin tahminimce Fatmagülün normal halini merak ettim bak şimdi Ama cidden çok güzel bir kız yaa kıskanmadım değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…