Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

tatlim ben orda lens kullandigina inaniorum cunku diyelim kiz uzagi gormuor mecburen lens takmalari lazim yani ha uzagi gormemek icin lens ha renkli ikiside ayni yere gidio :)

ay orayi gormedim ama helal kiza :)

Galiba bu akşamki bölümün başındaydı.
Duygu yatağını kumsala taşımıştı, Fatmagül'de hadi kalk falan dedi gayet güzel bir görüntüydü. :)

*
Oyun konusunda, en kötü oynayan Fatmagül, o yazılabilirdi..
Mustafa fena değil, Duygu da iyi oynuyor..
Gerçi adada kavga gürültü var, Duygu hep birileriyle çen çen halinde, bilemedim yazılması doğru mu değil mi. ://
Hem doğru geliyor hem yanlış. :/

ben adada olsam gerci mustafayi yazardim gul'u yazmaya kiyamam ya kiz herkezi dusunuyor :)

fatmagülde diğerleri gibi aptallık etti duygu yazarak eğer duygu giderse daha oyun kazanamazlar...bi dahakinede fatmagül gider garanti safım fatmagülün haberi yok...

Oh be sonunda mantıklı düşünen birisi çıktı.İnşallah Mustafa gider. Ben Duygu'ya oy gönderdim.

Gönüllüler bu gidişle sanırım dokunulmazlık oyununu almayacaklar :44:
Ümidimi kestim ya artık

Larissa'nın dişlerinin güzelliği tek beyazlığı yoksa iğrenç dişleri var bence tel taktırmalı üst dişler çok önde bence gülmesin o kız

Duygu çok cadaloz olsa bile takımı düşünüp onu yazmamaları gerekirdi. Ünlüler takımındaki her kız Fatmagül'ü ezer geçer. Çok iyi bir kız olabilir ama güç yok, dende yok, hız desen o da yok. Ee takımın ne işine yarayacak?

Ünlüler de sıkıldılar heralde durduk yere kavga çıkartıyorlar. Gönüllüler kadar oyun kaybetseler birbirlerini yerlerdi.

Bozoktan nefret ediyoruuummm !!! Ve onun arkasina siginanlardan .. duygu geldiginden beri maske takmadi .. hakkini savundu .. susmadi .. ama bozok .. ve yandaslari .. mustafa .. girmis bozogun seyine .. atip duruyo .. hilmicem desen oyle .. ee fatmagulde elenmemek icin erkeklerle takiliyo .. aralarinda bi murat var iyi olan .. murat ve duygu favorim .. adalar birlesince gorcem ben bunlari .. hem bozogun arkasina siginanlari hemde unluleri .. bizim millet hakkini savunan .. dobra kadinlari sevmedigi icin .. hani hep susacak .. herseye ok diyecek kadinlari sevdigi icin . . Duygu onlara ters geliyor .. haaa bu aradaa.. bide acun dan bahsetmek istiyorum .. ben boyle satilmis bi adam gormedim ya .. pardon eger agir bi kelime olduysa kizlar ama yani adam kurallari oyunun basinda soylemiyo .. sonra ne hikmetse oyunun ortasinda gonulluler kural hatasi yapmis oluyo .. mesela dun .. larissa vuruyo . Duygu yere dusuyo .. kalkmaya calisiyo tam kalkacakken larissa tekrar vuruyo .. ee bu kiz nasil kalkacak ?! Sonra tepki gelmesin diye dogukani da eledi .. ondan onceki odul oyununa ne demeli .. murat yazik dusmus boynunu agritmis .. umit pisligi devam etti o halkayi sandiga atti acun karaktersizide bunu gecerli saydi .. boyle adilik olur mu yaa.. sen her oyunda bi sekilde unluleri koru .. onlarin kazanmasini sagla .. sonra gelmis gecmis en iyi unluler takimisiniz de .. yok boyle bisey ya ..

Ayrıca oyun kaybedilince Duygu yüzünden kaybediliyor kazanılınca takım kazanıyor.Hiç kusura bakmasınlar Duygu olmasa onlar biraz zor oyun kazanır Bozok zaten bir işe yaramıyor oyunlarda bir de gidip Duygu'yu suçluyor.Duygu morallerini bozduğu için kazanamıyolarmışmış . O zaman dokunulmazlığa moralli gittiler niye kazanamadılar.Seda elenmemeliydi bunu anladılar bu oyunda. Aslında ödül oyununda da Fatmagül yerine Seda olmalıydı fatmagül düz yolda düşütor ya bir taraflarının kaldıramıyor. Söylediklerinin de her kelimesine katılıyorum arkadaşım senin.

Bu ne hiddet ne celal.
Az sakin olun bu ne nefret?

Bu sadece bir oyun. Resmen tanımadan kişilikleri hakkında demediğini bırakmamışsın. Senden daha fazla sakindir eminim ki oyuncular :) Fazla kaptırma kendini

Abartmışsınız ama yine de duramadım size bir cevap vermezsem çatlıcam.

Acun satılmış demişsiniz ama Duygu kendini yerden yere atıyordu tabii ki elenecek. Önceki oyunda da rakibin hızını kesmek için önüne geçiyordu. Ayrıca Murat'ı yere Ümit düşürmedi, niye oyununu tamamlamasın. O zaman her seferinde geride kalan kendini yere atsın ve oyunu tekrarlasınlar. Olur mu öyle şey. Geçen senelerde de böyle bi oyun vardı. Orada da Begüm diye bi kız kendini yerlere atmıştı onu da mağlup saymıştı.

Larissa'nın dişlerinin güzelliği tek beyazlığı yoksa iğrenç dişleri var bence tel taktırmalı üst dişler çok önde bence gülmesin o kız

neden igrenc diyorsunki begenmeyebilirsin kotu duruyor desen neysede igrenc ne ?
ALLAH OYLE YARATMIS onu..tamam bende birinin bi yerini begenmeyince soylerim ama igrenc demem yani..
kötü demek baska igrenc demek baska bisey..

diger arkadaslarda gerekli cevabi vermis zaten size,bu kadar sinir yapiyorsaniz izlemek zorunda degilsiniz..
ve bence biraz abartmissiniz...biraz daha sakin olun..
muratin konusunda hakli olabilirsin belki devam etmemeliydi umit ciddi duruyordu muratin durumu ama,
yanlis hatirlamiyorsam daha once irmak bayildigindada karsi taraf devam edip durmamisti,
oyun sonucta bu herkes kazanma pesinde...
duygu ve larissa konusundada yanlissiniz bence larissa duygu yerdeyken kalkmasini bekliyodu hep dustugunde vurmaya devam etmedi,oyun bu sonucta herkes kazanmak istio oyle yada boyle dogukanda duygu gibi yaptigi icin diskalifiye oldu,sure gidiyo sonucta duygunun yada dogukanin kendini yerlere atip bir turlu dusmemesini bekliyecek degiller...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…