Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Duygu oyunlarda her zamanki gibi kanıtladı kendini. Murat'a zaten laf yok.Fatmagül elenmesi gereken ilk kişi şu anda ama malesef bunu düşünebilecek mantık yok kimsede.

duygu oyunlarda basarili ama adada surekli cocuk gibi ev ayirmalar surekli diklenmeler yahu birazda uyum saglasin en azindan kendi menfaati icin diyeyim ama yok arti odul kazandiginda bi havalanmalar ama kaybedince oyle degil direk karsi tarafa satasiyor elensede kurtulsak

Duygu oyunlarda her zamanki gibi kanıtladı kendini. Murat'a zaten laf yok.Fatmagül elenmesi gereken ilk kişi şu anda ama malesef bunu düşünebilecek mantık yok kimsede.

fatmagulu elemezler ama onlar necitede kiz adriana limaya benzetilmis bazi insanlar o kiz icin bakior survivora :)

survivordaki fatmagulun 14 tane estetigi varmis adriana limaya benziyebilmek icin kizlaar :) bende diyorum bu kiz nekadarda cok adriana limaya benziyoor

14 mü

dişlerini yaptırmasaymıs daha iyi olurmus bence
dişler cok abartı ama sonuc gene de hoş olmus

Tweetym estetikle sen Fatmagülü ezer geçersin tahminimce Fatmagülün normal halini merak ettim bak şimdi Ama cidden çok güzel bir kız yaa kıskanmadım değil

.............
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
14 degildir ya abartmayin...
-.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ruzgargulummm hosgeldinn

Ne yani Duygu hakkını savunuyor diye mi suçlu çok saçma.Zaten güçlü 2 kız vardı Sedayla duydu.Seda gitti Duygu da giderse onlar biraz zor oyun alır atık o Fatmagülle. İnşallah Mustafa gider.

Hosbuldum civcivim..
Napiyorsunuz kizlar ?
Ruyamda seni gordum civciv pogca yapiyordun

tam bilmiorum hayatim ama yuzu komple estetikmis dudaklari burunu gozleri felan , hatta gozundekillerde lensmis cunku eski okul arkadasi fatmagulun eskiden kahverengi gozleri oldugunu soylediler :)

burnu estetik zaten o kesin
dişleride yapma olabilir tabi
ama 14 tane düşünemedim
kaşlarıda olabilir

Ne yani Duygu hakkını savunuyor diye mi suçlu çok saçma.Zaten güçlü 2 kız vardı Sedayla duydu.Seda gitti Duygu da giderse onlar biraz zor oyun alır atık o Fatmagülle. İnşallah Mustafa gider.

hakkini savunuyor diye degil sadece fazla dirdirci ve dik basli..

merhaba kızlar...

bende eşim sayesinde takip ediyorum...

bu gönüllülerin durumu ne olacak ki...ortada gönüllü kalmayacak muhtemelen...sedayı göndermeleri büyük hataydı bugün duygunun dediğine katıldım ilk defa duygusal hareket ediyorlar bu akşam seda olsaydı oyunu alma şansları daha yüksek olabilirdi.

ayrıca gönüllülerin fiziki durumları ünlülelere göre zayıf...kızlar desen seda hariç ufak tefek erkekler deseniz evet kaslı bozok hariç ama gene diğerlerine göre daha güçsüzler...bence acun haksızlık yapmış iki grup eşit değil kesinlikle vücud ve güç bakımından...

birde merak ettim larissa nın dişlerinin beyazlığına bittim yaa kendi dişleri midir?yoksa yapma mı?ne dersiniz?

fatmagülün gözlerini lens olduğunu düşünmüyorum çünkü o kadar tozun pisliğin içinde nasıl lens kullanıyor olabilir???

evet belkide vicudundada bisey yaptirmis olabilir:) o kulaklarida yaptirsaymis ya bare onuda acun halleder heralde

çene ameliyatıda yaptırmış olabilir madem estitiğe o kadar çok parası var survivorda ne diye sürünüyorön plana çıkmak için falan mı yani?

bir de siz nerden duydunuz ya da okudunuz bu estetik muhabbetini merak ettim canım?

fatmagülde diğerleri gibi aptallık etti duygu yazarak eğer duygu giderse daha oyun kazanamazlar...bi dahakinede fatmagül gider garanti safım fatmagülün haberi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…