Duygu oyunlarda her zamanki gibi kanıtladı kendini. Murat'a zaten laf yok.Fatmagül elenmesi gereken ilk kişi şu anda ama malesef bunu düşünebilecek mantık yok kimsede.
Aman AllahımBen de makyajsız bile ne güzel bir kız bu yahu,taş gibi diyordum
Duygu oyunlarda her zamanki gibi kanıtladı kendini. Murat'a zaten laf yok.Fatmagül elenmesi gereken ilk kişi şu anda ama malesef bunu düşünebilecek mantık yok kimsede.
survivordaki fatmagulun 14 tane estetigi varmis adriana limaya benziyebilmek icin kizlaar :) bende diyorum bu kiz nekadarda cok adriana limaya benziyoor
Tweetym estetikle sen Fatmagülü ezer geçersin tahminimceFatmagülün normal halini merak ettim bak şimdi Ama cidden çok güzel bir kız yaa kıskanmadım değil
14 mü
dişlerini yaptırmasaymıs daha iyi olurmus bence
dişler cok abartı ama sonuc gene de hoş olmus
duygu oyunlarda basarili ama adada surekli cocuk gibi ev ayirmalar surekli diklenmeler yahu birazda uyum saglasin en azindan kendi menfaati icin diyeyim ama yok arti odul kazandiginda bi havalanmalar ama kaybedince oyle degil direk karsi tarafa satasiyor elensede kurtulsak
tam bilmiorum hayatim ama yuzu komple estetikmis dudaklari burunu gozleri felan , hatta gozundekillerde lensmis cunku eski okul arkadasi fatmagulun eskiden kahverengi gozleri oldugunu soylediler :)
burnu estetik zaten o kesin
dişleride yapma olabilir tabi
ama 14 tane düşünemedim
kaşlarıda olabilir
Fatmagül düz yolda düşüyor yahu.
ama bi andanda kiz cok iyi belli kimsenin hakkini yemiyor :)
Ne yani Duygu hakkını savunuyor diye mi suçlu çok saçma.Zaten güçlü 2 kız vardı Sedayla duydu.Seda gitti Duygu da giderse onlar biraz zor oyun alır atık o Fatmagülle. İnşallah Mustafa gider.
Hosbuldum civcivim..
Napiyorsunuz kizlar ?
Ruyamda seni gordum civciv pogca yapiyordun
evet belkide vicudundada bisey yaptirmis olabilir:) o kulaklarida yaptirsaymis ya bare onuda acun halleder heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?