bende duyguyla bozoka sinir oluyorum elenselerde kurtulsak
bende duyguyla bozoka sinir oluyorum elenselerde kurtulsak
Ben de aynı fikirdeyim, ben kesinlikle ünlüleri destekliyorum...
valla bende en.basta duyguya sinir oluyodum ama adadaki durumlarindan dolayi brz yumusadim..ama smdi.unlulerle laf dalasina girmesi yne snrlendrdi beniama dedgn gbi bozok sinirbas
kendisiyle bile geçinemiyor çelişiyor başka biriyle iletişim kurması imkansız dikkat çekmek için dakika bir gol bir yaptı o sayede hala barınıyor yarışmadan enteresan bi şekilde
aynen.butun survivorlarda vardi kavgalar ve acunun dengesiz hak gecisleri ama bu kez cok belli ettiler.yarismacilaryla olsun yarismalaryla olsun herseyiyle..begenmedm bu kez.ama izliyoruz iste
acun oyunları anlatırken bile taraf tutuyor çok belli yani
çok sahte bi program bende izlemezdim ama eşim izliyor maalesef bende izlemek zorunda kalıyorum
boş konuşmalar ve yorumlar deli ediyor beniiiiii
ya o degilde bunlar bi yana..ben su irmaga acaip kilim ya..bu nasl cirkinlik bu nasl bi hava..yedigi kasar peynir yani..yuzunden akiyo kizin.nasil unlu olduysa artk..
takmışsın ırmak a sende
bende duyguya kılım yaaa senin ırmak a hissettikleri bende ona hissediyorum
aynen sende duyguya takmissin benm irmak abidinine taktgm gbiadini bile yazmak istemiyorum ya o derece nyse madem biz izlemekle kalalim onlar kimki sinir olcaz
aynen neden sinir olalım ki
ama duygunun o gereksiz yorumları ciddi çok sinir yaa ünlüler bizden korkuyor diyor yaa inanılır gibi değil
ahha onlarin kendileri ztn inanilir gbi dgl.kaldiki bu sezonun kendi inanilir gbi deglbosveeer
bu bennu denilen sahıs en yakın arkının kocasıyla evleniyor,ırmak atuk zaten mehmet ali erbil sayesinde tv ye cıkmış,dağhan annesinin eteğinde büyümeye çalışıyor,duygu zaten nevi şahsına münhasır..hepsi birbirinden şahane maşalla..:)
Kızlar bakın ne buldum.
Survivor Duygu Mustafa Ceceli'nin "Aman" klibinde oynamış.
Ben yeni gördüm şaşırdım.
Aman (Mustafa Ceceli) - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?