Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Ben de aynı fikirdeyim, ben kesinlikle ünlüleri destekliyorum...

desteklediğim biri yok ama duygu ve bozok resmen kavga edip ortalık karıştırmaya gelmiş
o ikisi elenince daha klas bi program olucak

valla bende en.basta duyguya sinir oluyodum ama adadaki durumlarindan dolayi brz yumusadim..ama smdi.unlulerle laf dalasina girmesi yne snrlendrdi beni ama dedgn gbi bozok sinirbas

kendisiyle bile geçinemiyor çelişiyor başka biriyle iletişim kurması imkansız dikkat çekmek için dakika bir gol bir yaptı o sayede hala barınıyor yarışmadan enteresan bi şekilde

kendisiyle bile geçinemiyor çelişiyor başka biriyle iletişim kurması imkansız dikkat çekmek için dakika bir gol bir yaptı o sayede hala barınıyor yarışmadan enteresan bi şekilde

aynen.butun survivorlarda vardi kavgalar ve acunun dengesiz hak gecisleri ama bu kez cok belli ettiler.yarismacilaryla olsun yarismalaryla olsun herseyiyle..begenmedm bu kez.ama izliyoruz iste

aynen.butun survivorlarda vardi kavgalar ve acunun dengesiz hak gecisleri ama bu kez cok belli ettiler.yarismacilaryla olsun yarismalaryla olsun herseyiyle..begenmedm bu kez.ama izliyoruz iste

acun oyunları anlatırken bile taraf tutuyor çok belli yani
çok sahte bi program bende izlemezdim ama eşim izliyor maalesef bende izlemek zorunda kalıyorum
boş konuşmalar ve yorumlar deli ediyor beniiiiii

acun oyunları anlatırken bile taraf tutuyor çok belli yani
çok sahte bi program bende izlemezdim ama eşim izliyor maalesef bende izlemek zorunda kalıyorum
boş konuşmalar ve yorumlar deli ediyor beniiiiii

ya o degilde bunlar bi yana..ben su irmaga acaip kilim ya..bu nasl cirkinlik bu nasl bi hava..yedigi kasar peynir yani..yuzunden akiyo kizin.nasil unlu olduysa artk..

ya o degilde bunlar bi yana..ben su irmaga acaip kilim ya..bu nasl cirkinlik bu nasl bi hava..yedigi kasar peynir yani..yuzunden akiyo kizin.nasil unlu olduysa artk..

takmışsın ırmak a sende
bende duyguya kılım yaaa senin ırmak a hissettikleri bende ona hissediyorum

takmışsın ırmak a sende
bende duyguya kılım yaaa senin ırmak a hissettikleri bende ona hissediyorum

aynen sende duyguya takmissin benm irmak abidinine taktgm gbiadini bile yazmak istemiyorum ya o derece nyse madem biz izlemekle kalalim onlar kimki sinir olcaz

aynen sende duyguya takmissin benm irmak abidinine taktgm gbiadini bile yazmak istemiyorum ya o derece nyse madem biz izlemekle kalalim onlar kimki sinir olcaz

aynen neden sinir olalım ki
ama duygunun o gereksiz yorumları ciddi çok sinir yaa ünlüler bizden korkuyor diyor yaa inanılır gibi değil

gönüllüler artık bi yemek kazansaydı keşke yaa..
ben takım olarak değilde bireysel olarak karakterini beğendiğim,doğukan,erhan,fatmagül,bugune kadar ümit karan dı ki bugun acayip gözümden düştü oyundaki agresifliğinden dolayı.. gıccık otesi olduklarım duygu,ırmak dağhan ve bennu..

bu bennu denilen sahıs en yakın arkının kocasıyla evleniyor,ırmak atuk zaten mehmet ali erbil sayesinde tv ye cıkmış,dağhan annesinin eteğinde büyümeye çalışıyor,duygu zaten nevi şahsına münhasır..hepsi birbirinden şahane maşalla..:)

arkadaşlar ımza topluyorum
sorvıvor bıtınce acun duyguyu o adada bıraksın getirmesin turkıyeye

özel hayatlarının yarışmayla ne ılgısı var anlamadım

yarışmadakı tutum ve davranışları önemlı bızler için

Acun ünlüleri mi tutuyor bana mı öyle geliyor ya ?
Vallahi ünlüler dermansızken koşturmuyor sanki, saçma saçma oyun çıktı dün akşam.
Şimdi bugün daha dinamik ya ünlüler, hemen güce dayalı oyunu yapıştıracak.
Hak yiyor bence.

Duygu iyice çirkefleşti. O ne öyle laf atmalar falan. Orada oturan adama oturduğun yerden ödül yemek nasıl diye sorması çok ayıp oldu. Sanki Fatmagül farklı bir şey yapıyor. İyice terbiyesizleşti bu kız. Adalar birleştiğinde Ümit Duygu'ya saldırmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…