Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

evet abartıcı egolarını bende farkettim

gönüllüler kadar kayıp yaşasalar şimdiye bitmişlerdi

katılıyorum

bende ırmak ı sevemedim
bozok hasan a benziyor ama fos çıktı
murat iyi gibi
dağhan ı da seviyorum
duygu yu da tutuyorum hakkını savunuyor

kim ne olduğunu belli etti artık sanırım hepimiz aynı şeylerden bahsediyoruz

fatmagül ün koşması da köpek dili dışarda koşar gibi garibim nefsi tükeniyor

Acun ve takimi baydi ama demeden gecemiycem.bozokta bir cusse var sporlari yapmasin bence kamera onunde.adama bu sporlar nerde derler,performans hic yok.goruntuden ibaret

Ben izlemiyorum ama nazenin nasil? Bana daha sicak geliyor,

erhana üzüldüm ya ama iste bayanlar oncelik
fatmagülde ekmek elden su gölden geciniyo oh valla survivora degil tatile gitmis arkadas

Ya şu Fatmagül'ü yedirip içirip yatırıyorlar anlamadım gitti. Bir de hala Duygu gitsin falan diyolar.Duygu da gitse napıcaklar acaba.Fatmagül'e mi güveniyolar hala.İki koluyla birşey yapmamıyordu zaten şimdi tek koluyla mı kurtarıcak takımı anlamadım. O sucuklar Murat'la Duygu'nun hakkıydıııı.

erhana üzüldüm ya ama iste bayanlar oncelik
fatmagülde ekmek elden su gölden geciniyo oh valla survivora degil tatile gitmis arkadas

aynen öyle cnm fatmagül resmen tatile gelmiş gibi..kız ağzını açığ düzgün cümle kuramıyor ki hangi oyunu neresiyle kazancak? millet günden güne eriyo..bizim ki git gide şişiyo..

konuşma yapısında bi bozukluk var bence onun..güzelliğine güvenmiş gelmiş işte arkadaş naparsın

nazeninin eleneceği belliydi
ırmak hala liseli kız triplerinde çok itici
larissa denilen kızda öyle sonuç açıklanınca ağlama numaraları yapıyor
samimiyet sıfır

dağhanın nazeninle konuşması çok gereksizdi
acele acele konusuyor öbürleri uyanıp duymasın gibilerinden kızı suçlayarak konustu zaten...

dün akşam ilk defa canım deli gibi sucuk istedi

Erhan'a da çok üzüldüm balığa talim etti garibim.
bir de Irmak gideydi eyidi.
Bennu'yu görünce tırsıyorum yahu

ben larissanin rol yaptigini dusunmuyorum bence gercekten uzuldu aslinda iyi niyetli bence ama bennuyla irmagin ruzgarina kapiliyor..

2 kişi olsa neyse de insan kurallarda bi esneme yapıp o kalan 1 kişiye yemek vermez mi yaaa!!!!

geçenkinde hasan ve nihat demir gibi adamlardı.ayrıca karakterleri de göründüğü kadarıyla çok iyiydi adam gibi adamlardı yani.

bu sene öyle birileri yok.

ben larissanin rol yaptigini dusunmuyorum bence gercekten uzuldu aslinda iyi niyetli bence ama bennuyla irmagin ruzgarina kapiliyor..

olabilir canım ben devamlı izlemiyorum dün akşam denk gelince baktım öyle bir izlenim verdi
türkiyeye ait bir yarışma neden yabancıları yarıştırıyor acun anlamıyorum? almeda vardı gecen sezon
kadro türklerden oluşmalı bana göre
sucuk çok imrendiriciydimis gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…