eşi kendinden çok daha büyük duruyor:26:
geçenkinde hasan ve nihat demir gibi adamlardı.ayrıca karakterleri de göründüğü kadarıyla çok iyiydi adam gibi adamlardı yani.
bu sene öyle birileri yok.
olabilir canım ben devamlı izlemiyorum dün akşam denk gelince baktım öyle bir izlenim verdi
türkiyeye ait bir yarışma neden yabancıları yarıştırıyor acun anlamıyorum? almeda vardı gecen sezon
kadro türklerden oluşmalı bana göre
sucuk çok imrendiriciydimis gibiydi
eşi kendinden çok daha büyük duruyor:26:
olabilir canım ben devamlı izlemiyorum dün akşam denk gelince baktım öyle bir izlenim verdi
türkiyeye ait bir yarışma neden yabancıları yarıştırıyor acun anlamıyorum? almeda vardı gecen sezon
kadro türklerden oluşmalı bana göre
sucuk çok imrendiriciydimis gibiydi
erhanın sucuk yıyememesiağlamaktan yazamıyorum şuan :2::2:
erhanın sucuk yıyememesiağlamaktan yazamıyorum şuan :2::2:
çok üzüldümyaa yarışmadan elenıp trye döndğünde onu 5 kankal sucukla karşılamak istıyorumahaha katiee aglama tatlim ya sen ye sucugu hatta gel ben pisiriyim sana
bende üzüldüm..erhanin yerinde ben olsam aglardim..
belki tavir bile alirdim arkadaslarima bilmiyorum..
bogazimizdan gecmedi dedilerde löpür löpür yediler
neyseki erhanda ac kalmadi balik yedi ama surekli balik yemekten bunalmistir
çok üzüldümyaa yarışmadan elenıp trye döndğünde onu 5 kankal sucukla karşılamak istıyorum
hahaha5tanede benden götür..bıraksana ya gönüllüler daha vahim durumda ya onlara acıyan yok.. gerçi fatmagül her daim yiyiyor ve git gide de şişiyor bu nasıl iş ben anlamadım
çok üzüldümyaa yarışmadan elenıp trye döndğünde onu 5 kankal sucukla karşılamak istıyorum
hahaha5tanede benden götür..bıraksana ya gönüllüler daha vahim durumda ya onlara acıyan yok.. gerçi fatmagül her daim yiyiyor ve git gide de şişiyor bu nasıl iş ben anlamadım
fatmagülü bende hiç sevemedım çok sunduk derler bızde öyle nebılım sesiz tuhaf bı kız hiç bişi yapmazken kolunu kırdı bide bırazcık oyun alsa tamamen alçıya alırlar
adam hiç durmuyor tweteycımyaa bumu reva görulen çok üzüldüm içim buruldu ama asıl acunun yaptığı ayıp sankı allah kuralı ne olcak iste hepsi yesın ben baştan şaka sandım bı baktım cidden gıdıyor çok ayp ettı acun
evet caliskan..
ama simdi irmagi secmeselerde erkekle kadinin dayanikliligi bir degil..
gercekten acun kurallari esnetse ne olurdu sanki..
umit mac izlemeyi kazanamadiginda ona tolerans gostermisti.
demekki istese degistirebiliyor kurallari...
izleyen yok mu kizlar? sunlara bakin tam cingirakli yilan oldularbunlar birlestiginde birbirlerini yerler yeer
ben izliyorum canım
biz izleyelm cnmsu irmak bi gitse cok mesut olcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?