Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

geçenkinde hasan ve nihat demir gibi adamlardı.ayrıca karakterleri de göründüğü kadarıyla çok iyiydi adam gibi adamlardı yani.

bu sene öyle birileri yok.

katılıyorum bozok u öyle sandık ama hem fıs çıktı hemde uslubu çok bozuk

bence de her sezon yabancı olmak zorunda mı
erkekler izlesin diye herhalde ama bizim fatmagül güzellikte hepsine taş çıkarır larissa almeda gibilere
larissa fotoğraflarda çok güzel kocasıda yakışıklı ama survivorda larissa nın yüzü bana erkek gibi geliyor ya böyle keskin bi yapısı var

Son düzenleme:
erhan çok komik ya
dağhan sürekli bir şeyler söylüyo bu da duymuyo falan

Bence yabancilarin olmasida guzel ayrimcilik yok en azindan ve larissada turk sayilir turkle evli sonucta

doğukan mançonun yaşını biliyodum ama daha küçük duruyor bence 26-27 gibi.

eşiyle başka fotolarını da gördüm ve o zaman da düşündüğüm şey eşinin çok daha büyük durduğuydu...

...

dağhan da 35 yaşında ama çocuk gibi duruyo adam

ben dağhana sinir oluyorum, çok biliyor yahu. her şeye maydanoz. bozok kalıbının adamı değil, dayanıklılık yok. duygu yapmacık geliyor.
gönüllülerden yana değil gönlüm :)

erhanın sucuk yıyememesi ağlamaktan yazamıyorum şuan :2::2:

bende üzüldüm..erhanin yerinde ben olsam aglardim..
belki tavir bile alirdim arkadaslarima bilmiyorum..

bogazimizdan gecmedi dedilerde löpür löpür yediler

neyseki erhanda ac kalmadi balik yedi ama surekli balik yemekten bunalmistir

ahaha katiee aglama tatlim ya sen ye sucugu hatta gel ben pisiriyim sana
çok üzüldümyaa yarışmadan elenıp trye döndğünde onu 5 kankal sucukla karşılamak istıyorum

adam hiç durmuyor tweteycımyaa bumu reva görulen çok üzüldüm içim buruldu ama asıl acunun yaptığı ayıp sankı allah kuralı ne olcak iste hepsi yesın ben baştan şaka sandım bı baktım cidden gıdıyor çok ayp ettı acun

evet caliskan..
ama simdi irmagi secmeselerde erkekle kadinin dayanikliligi bir degil..
gercekten acun kurallari esnetse ne olurdu sanki..
umit mac izlemeyi kazanamadiginda ona tolerans gostermisti.
demekki istese degistirebiliyor kurallari...

evet caliskan..
ama simdi irmagi secmeselerde erkekle kadinin dayanikliligi bir degil..
gercekten acun kurallari esnetse ne olurdu sanki..
umit mac izlemeyi kazanamadiginda ona tolerans gostermisti.
demekki istese degistirebiliyor kurallari...

acun kafasına göre esnetiyor demek ki kuralları :) ırmak da gözüme batıyor, çok suratsız sanki ya.

izleyen yok mu kizlar? sunlara bakin tam cingirakli yilan oldular bunlar birlestiginde birbirlerini yerler yeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…